Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım.. kinetix sayfasında istediğin renklerde daha güzel ayakkabılar var. umarım bulursun istediğini...bu arada hayırlı kandiller..Ben örtülüyüm bej rengi pardesüm var ondan bu renge tamam dedim varsa tavsiyeniz açığım tabi
Bende öyle, özellikle düz tercih ediyorum ama bi bana indirim indirim gibi gelmiyorHep spor ayakkabı giyerim ayaklarının rahat etmesi önemliyse gidip mağazadan alıcaksın hoş 2 ay seçememek ne olakiben nike giyerim hep en rahat onla rahat ediyorum indirim zamanları bayağı ucuz oluyor
bende beğenmedim ayakkabıyı
Geçen aldım bitane 80 tlye bi hafta sonra gittim 250 tl diBende öyle, özellikle düz tercih ediyorum ama bi bana indirim indirim gibi gelmiyor![]()
125 altında ayakkabı yakaliyamiyorumGeçen aldım bitane 80 tlye bi hafta sonra gittim 250 tl diindirimi iyi yakaladım genelde yakalıyoruz zaten
İzmirde optimum var onun içindeki mağazadında hep indirimli ürünler oluyor125 altında ayakkabı yakaliyamiyorumbeyaz biraz yerden yüksek ayakkabı vardı, 300 kusurdu test ters bakıp çıktım resmen
![]()
Bursadayım benİzmirde optimum var onun içindeki mağazadında hep indirimli ürünler oluyoroptimum varsa sizin oralarda bakabilirsin canım
nerdesin bilmediğimden
![]()
Ciks hiç beğenmedimEki Görüntüle 1836050 Merhaba arkadaşlar ben her zaman kararsız bi insandim bu son yıllarda daha da çoğaldı en basiti bir ayakkabı alacağım iki aydır gezmediğim yer kalmadı bir türlü tamam budur diyemiyorum Eşimde hep müdahale eder şunu al bunu alma diye iki aydır spor ayakkabı bakıyorum günlük giymek için bugün eşim gösterdi güzel diye bende olabilir dedim taki Ablam görene kadar Ablam bu ne böyle çocuk gibi dedi benim yine hevesim kaçtı bu kararsızlık artık beni ciddi derecede üzüyor bu arada aşağıya atıyorum ayakkabının fotosunu yorumlarinizi bekliyorum tesekkürler