• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım bu kararsizliğimdan (fotoğrafli)

Bence pembe güzel bir ayakkabı ben olsam onu alırdım.

Burada farklı zevke sahip onlarca kadin var
her biri baska sey diyecek hangi birinin beğenisine güveneceksin?
O ayakkabıları da begenip alan olduğu icin uretiyorlar degil mi? Sen kendi begendigine bak

Bütçen az ise az ayakkabin var ise her seyle uyan düz renk ve sade bir ayakkabı almanı tavsiye ederim

Ben kararsiz bilirdim kendimi sukrettim (:
Mesela ayakkabi canta benim icin onemlidir ama sık sık almam. Gözüme çarpıp begendiysem bitmistir benim icin. Param varsa o an yoksa da olur olmaz almaya çalışırım.

Ayakkabi bence cok hos gelmedi. Fiyat aralığınız nasil bilmiyorum ama kinetixden ben memnun kalmadim ayaklarimi hep acitti. Adidasi nike reebook bunlar kaliteli ama fiyat araliginiz asiyor ise jump cok kullanisli ve rahattir.

Ben örtülüyüm bej rengi pardesüm var ondan bu renge tamam dedim varsa tavsiyeniz açığım tabi
Anladım canım.. kinetix sayfasında istediğin renklerde daha güzel ayakkabılar var. umarım bulursun istediğini...bu arada hayırlı kandiller..

Hep spor ayakkabı giyerim ayaklarının rahat etmesi önemliyse gidip mağazadan alıcaksın hoş 2 ay seçememek ne olaki :KK12: ben nike giyerim hep en rahat onla rahat ediyorum indirim zamanları bayağı ucuz oluyor ;) bende beğenmedim ayakkabıyı

keşke beğenmediğinizi söylemeseydiniz yazık konu sahibi 2 ay daha ayakkabısız gezecek :işsiz:

kartnm kartnm kuzu spor ayakkabısı istiyorsan aynı markadsn bütçeni aşmayacak su model daha uygun olur sanki
kinetix-bayan-koşu-ayakkabıları.jpg

Hep spor ayakkabı giyerim ayaklarının rahat etmesi önemliyse gidip mağazadan alıcaksın hoş 2 ay seçememek ne olaki :KK12: ben nike giyerim hep en rahat onla rahat ediyorum indirim zamanları bayağı ucuz oluyor :KK66: bende beğenmedim ayakkabıyı
Bende öyle, özellikle düz tercih ediyorum ama bi bana indirim indirim gibi gelmiyor :110:

Geçen aldım bitane 80 tlye bi hafta sonra gittim 250 tl di :KK53: indirimi iyi yakaladım genelde yakalıyoruz zaten
125 altında ayakkabı yakaliyamiyorum :110: beyaz biraz yerden yüksek ayakkabı vardı, 300 kusurdu test ters bakıp çıktım resmen :KK53::KK53:

125 altında ayakkabı yakaliyamiyorum :110: beyaz biraz yerden yüksek ayakkabı vardı, 300 kusurdu test ters bakıp çıktım resmen :KK53::KK53:
İzmirde optimum var onun içindeki mağazadında hep indirimli ürünler oluyor ;) optimum varsa sizin oralarda bakabilirsin canım ;) nerdesin bilmediğimden :eğlence:

begenmedım
gercekden karar vermenız bukadar uzun suruyorsa bu bı sıkıntı aslında ılerıkı hayatında sana cok engel olur haberın olsun
butcen ne kadar sana ayakkabı bulalım

Bir spor ayakkabıya iki ay gezmek??
Alın gitsin ya hu 3 günlük dünyada bir ayakkabı almak için bu kadar strese ne gerek var ki..
Walla eşinizide tebrik etmeden edemeyeceğim iki ayakkabı göstersem 3. Ayakkabıyı göstermeden isyan edip hepsini al yeter ki bitsin bu tantana der.

Eki Görüntüle 1836050 Merhaba arkadaşlar ben her zaman kararsız bi insandim bu son yıllarda daha da çoğaldı en basiti bir ayakkabı alacağım iki aydır gezmediğim yer kalmadı bir türlü tamam budur diyemiyorum Eşimde hep müdahale eder şunu al bunu alma diye iki aydır spor ayakkabı bakıyorum günlük giymek için bugün eşim gösterdi güzel diye bende olabilir dedim taki Ablam görene kadar Ablam bu ne böyle çocuk gibi dedi benim yine hevesim kaçtı bu kararsızlık artık beni ciddi derecede üzüyor bu arada aşağıya atıyorum ayakkabının fotosunu yorumlarinizi bekliyorum tesekkürler
Ciks hiç beğenmedim :duduk:

Gündelik için güzel bence markete vs. giyilir ama cidden yakın bir arkadaşım da sizin gibi. İnanın zulüm gibi onunla alışveriş... En ufacık bir çizgi vs. olsun inceler, gezer gezer Allahım yaa. Etrafa işkence. Hayat inanın böyle basit değil alın gitsin. 1 yıl giyersiniz baktınız içinize sinmedi seneye giymeyin nolucak?

Back
X