- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi seyrekyagmur
-
. Kızlar kaç kere boşken yıkadım anlatamam servis geldi az sirke koydum diye suçlu oldum sirke ve yağçözle boşken çalıştırdım tuzu parlatıcısı tamam fairy tablet kullanıyorum onu önerdiler ama yok gene sıkıntı şimdi servis çağırsam garanti bitti bayağı tutarmı ki
Siemens... Tavsiye ederim.
Ben gibi bir gadına 3 yıldır sorunsuz dayanabilen tek marka.
Yenı evlıyımde tam o işleri bilmedigimden boyle bi sazanlık yaptım
Olur öyle şeyler.
Tuz kesinlikle gerekli, parlatıcı kullanmayanlar var ama ben kullanıyorum. Sirke kullanmayın, herhangi bir yağçöz, porçöz, cif vs deterjan koymayın içine. Bi damla domestos koyuyorum ben koku olmasın diye.
. Kızlar kaç kere boşken yıkadım anlatamam servis geldi az sirke koydum diye suçlu oldum sirke ve yağçözle boşken çalıştırdım tuzu parlatıcısı tamam fairy tablet kullanıyorum onu önerdiler ama yok gene sıkıntı şimdi servis çağırsam garanti bitti bayağı tutarmı ki
ben boşken limon tuzu koyup çalıştırıyorum temizlensin diye ama doğru mu yapıyorum acaba :)
evet kesinlikle.arçelikti değiştirdik siemens aldık çok memnunum.
fairy kullanıyoruz ama platnum olan değil sanırım limonlu olan var ondan ,ama kapağı hemen açınca kuruyor.Hangı tabletı kullanıyorsunuz benımde kurutmuyor peceteyle siliyorum annemın 15 yıllık makınesi bile kurutuyor ya
çamaşır ve bulaşık makinam Siemens. çok çok memnunum.Siemens... Tavsiye ederim.
Ben gibi bir gadına 3 yıldır sorunsuz dayanabilen tek marka.
Bence tuzu fazla koyuyor olabilirsinizEki Görüntüle 1932238 Eki Görüntüle 1932239 Kızlar bende Bosch bulaşık makinası var 3,5 yıllık evliyim ve bu kadar süredir kullanıyorum hep bi sorun oldu ama son 5 Aydır herşeyimi mahvetti. Şikayet var a yazdım servis geldi program yükseltti biraz iyi olur gibi oldu yok yine aynı sonra. Yeni alacağım bugün acil tavsiye bekliyorum. Resimlerdeki gibi herşeyimi böyle yapıyor.
Bende çok memnun Siemens sadece kurutma makinem Boschçamaşır ve bulaşık makinam Siemens. çok çok memnunum.
Herhalde şu platformda, beyaz eşyalarını, elektrikli ev aletlerini bilmem nelerini benim kadar daha hoyrat kullanan bir insan yoktur. Yazık o bulaşık makinesi ve buzdolabı kapaklarının bir dili olsa da konuşsa... Vay o çamaşır makinesinin deterjan gözü dile gelse...
Siemens bir, Samsung iki.
Angeladan geçebilen markalar bunlar
Onu demiyorum canım fotoğraf ekledim ordaki çizgiye 2-3 arasını getirin kullandığı parlatıcı seviyesi. Bekarken annemin makinede de aynı sorun vardı sebebi buymuş bir de böyle deneyin eğer yüksekse şuanParlatıcı seviyemi göremiyorum delik var max a kadar dolduruyorum
Ben de 60 ta yıkıyorum sanmıyorum onunla ilgili olduğunu. 3-4 ayda bir bimin makine temizleyicisini kullanıyorum.Kızlar o su fiskiyesine tuzun taşlanmasına ve hortum temizliğine açıkcası bakmadım bir de parlatıcı seviyesine yarın bi bakayım olmadı cingar çıkarıcam şikayet var da gene. Bu arada ben hep 65 de yıkıyorum o da yapar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?