- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi seyrekyagmur
-
Ben de onun tuzunu kullanıyorum dün A101 E maxi bulaşık temizleyici diye bişey gelmiş boşken onla yıkadım bulaşıklar yıkandı peşinden birazdan bakıcam bardaklar aynı mıBen de 60 ta yıkıyorum sanmıyorum onunla ilgili olduğunu. 3-4 ayda bir bimin makine temizleyicisini kullanıyorum.
Bak bakalım merak ettimBen de onun tuzunu kullanıyorum dün A101 E maxi bulaşık temizleyici diye bişey gelmiş boşken onla yıkadım bulaşıklar yıkandı peşinden birazdan bakıcam bardaklar aynı mı
Max yazan yerin karsinda 123456 yazar dkktli bakarsan gorursunParlatıcı seviyemi göremiyorum delik var max a kadar dolduruyorum
Kurulama islemi bittiginde kapagi yarim acik sekilde birakin bir kac saat . Umarim ise yararBenımde daha ıkı ay oldu bosch oda ama nedense tam kurutmuyor yarısı ıslak cıkıyor
Sizin makinAnın marka ve modeli ne acaba?Benımde daha ıkı ay oldu bosch oda ama nedense tam kurutmuyor yarısı ıslak cıkıyor
5 aydır samsung waterwall kullanıyorum gayet memnunum süper bi teknoloji tazikli su vermesi üst kaşık yeri iç aydınlatması kurutması program sonu oto kapı açılımı ayrıca orta ve kaşık su pervanesi tasarımıda süper buzdolabında iyi oldugunu biliyordumda bulaşık makinesinde böyle bi teknoloji kullanmaları gerçekten süper olmuş suyun deymedigi nokta yok beyaz eşyada bazı arkadaşlar samsung kötü diyor ama ben herşeyim samsung sıfır sorun önceki nesilleri belki kötüdür ama son teknolojide lg ve samsungun süperrr.
Markaya para verme derim. 2 yildir sorunsuz Altus kullaniyorum.Kızlar ya bende konu açacaktım aynı konuyu gördüm. Bosch Siemens ve Samsung arasında düşündüm hep. Ama yorumlara bakılırsa bosch bayağı sorun çıkarıyor. Anneme alacağım tavsiyeniz varsa başka lütfen yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?