Bıktım bu ucuz kızdan...

sinirlendiğini belli edersen kız amacına ulaşmış olur bence tam tersi onu çıldırtacak şeyler bulmalıyız.

sen bu konuda bi şey yapamazsın eşinin kendisinden soğutması gerek kızı

bozması gerek o gönüllüyken sen bişey yapamazsın

Kocanın göbişini pıtpıtlarken senin daha önceden oraya koyduğun kaktüsü pıtpıtlasın,nasıl fikir ama.
Şimdi efendim,önce eşin göbeğine içerden kalın bir kumaş sarılır, üstüne bi kaktüs parçası ve eşe ince bir şey giydirilir..
Pıt pıt,ciyaaaak:lepi:
sositososito-tatlicadiarzu-

ayyy allahım ne insanlar var yaaa...
şaşırıyorum vallahi...
onun yanındayken kocanla hep sen ilgilensen böyle ona fırsat kalmasa...
yada usuldan müsade etsende birazda ben ilgilensem kocamla desen:))))))))

sinirlendiğini belli edersen kız amacına ulaşmış olur bence tam tersi onu çıldırtacak şeyler bulmalıyız.

Katılıyorum. Kıskanman onu ciddiye alman eşinin onu farklı gözle görmesini sağlar.
Onun bu davranışlarının nedeni %90 eşinle değil seninle ilgili. Seni kendine rakip görüyor. aynı yaştasınız. Büyük ihtimalle hoş nitelikli bir hatunsun. Kıskanman senin onu tehdit olarak gördüğün anlamına gelecek ve egosu okşanacak.
Ona tepeden bak. Toplum içinde nasıl davranacağını bilmeyen 10 yaşında bir kız çocuğu konumuna düşür.Kendinden emin olgun kadın olduğun mesajını ver. Doğrudan onu hedef almadan çevrede gördüğün bu tip insanlara yönelik eleştiriler ve aşağılamalarla kızı sıfırlamaya çalış. Sakın onun tavırlarını taklit etme.
Derim ben....

ben abarttığınızı düşünüyorum. aşırı kıskançlıktan abartıyorsunuz.
ikide bir de kaşar demeler falan. ben 6,5 aylık gebeyim, kısa eteğimi giyip kuzenimi yanağından şapp diye öper, yanında tırnak törpülerim.
eeee ben de mi en tazesindenim yani..

yok daha neler kızlar sen ilgilensen fırsta kalmasa falan

kumasımıda koca paylaşırken kapışmaca oynasınlarr

adam akıllı kocası kızsın napıyorsun ya dursana rahat ben ve eşim bu rahat tavırdan

hoşlnamayız desin

kız da suc yok
suc senın adamda
akraba olsa ne yazar adamın hosuna gıdıyor besbellı
tovbe est......

ne iğrenç bir durum..
hiç sevmiyorum bu tarz insanları ben..
akraba olmaları sanki o rahatlık hakkını veriyor evli barklı adama..
bence eşinle konuş açık açık.hoşlanmıyorum de..
merak ettim eşin senin bu tarz davranışın olsa nasıl davranırdı..
akraba makraba herkes haddini yerini bilecek..

ben de amcamın oğlu ile çok samimiyim.üstelik bizim aramızda
3 yaş var sadece ve o da bana elimde büyüdü muamelesi yapar.şöyle ki bizi babannem baktı ve beraber büyüdük kardeş gibi idik.
ben tabiiki de ona açık giyinip sırnaşık kaşar hareketlerde bulunmadım bulunmamda ama şapır şupur öperiz birbirimizi yanaklarımızdan buluştuğumuzda sarılırız falan ve ben ona hiçbizaman hiç bir sevgilisini yakıştıramamıştım hep içten içe kıskanmıştım.yani beraber büyüdüğümüzden ben ona bildiğin görümcelik yamıştım sevgililerine şimdi demek istediğim beraber büyüdüler ise sizi kıskanıyor olması muhtemel.çünkü eşinizin abisine de yapmış aynı şeyi.bence çok üstünde durmayın ve çok sık görüşmemeye bakın bence araya biraz mesafe girsin.

kız hakkaten rahat belkide senin sinirlendigini kıskandıgını görünce seni sinir etmek için dahada ileri gitip.....
olmayacak hareketler yapıyordur......
kız yaptıgı çirkin ve igrenç bir durum ama kusura bakma ama kocanda buna izin vermesin.......kızı kendi uzaklaştırsın
senin kızla konuşman bence işe yaramaz........
kocanın yapıcagı ters bir hareket yada kıza söyleyecegi tek bir kelime
o kızın hem uzaklaşmasına hemde daha dikkatli hareket etmesine sebeb olur.......
bence bu işi kocan halletmeli kızı terslesin bir dahada yaklaşmasın........
sende rahat etmiş olursun.......

İyide gebiş sen kuzenin nişanlısına, kızarkadaşına, yada eşine herneyse, bu kız beni kıskanıyor ben ondan daha güzelim, demezsin herhalde, yanılıyormuyumşakkıdı

Ben de kuzenlerimle çok samimiyimdir. Dayımın oğlu evlendi eşi kıskandığını belli etti ben de mesafe koydum hala samimiyim ama eskisi gibi rahat değilim aile ne diyor ki ayıp kızım diyen yok mu ?Sen hiç sallama boşver konuşsun sen belli bile etme. O da evlenecek bakalım kocası nasıl karşılayacak. Boşverrrrr

ben de hiç sevmem bu tarz insanları. insan arasındaki mesafeyi korumalı.benim ailemle bile aramda mesafe vardır.eşimin de öyle. bu durumda lafını esirgeme.eşine söyle dikkat etsin.ne yapaıyorsun falan desin.hiç sevmem birilerine suskun insanları. çok garip ya.

kız belli ki hafif meşrep canım... sen bu kızla onun hareketlerini taklit ederek, kocanı orda burda sıkıştırarak baş edemezsin. kocanın bu konuda tepki koyması lazım.

ama kocanın bu konuda çekimser olması da hiç hoş bişi değil... belli ki memnun halinden.. senin onu kıskanmış olduğunu bile varsaysak, bu onun kocanı rahat rahat öpebileceği anlamına gelmez.

Koca senin kocan, rahatsız olduğunu kesinlikle keskin bir dille kocana belirt. Kızın mini eteğini giyip bacaklarını ayırarak oturmasından hoşlanmadığını mutlaka belirt canım..

oyy içim daraldı yaw... Allah gani gani sabır versin sana...

ooo şimdiye kadar iyi sabretmişşin valla...
kocanın ne düşündüğü tepkisi önemli aslında..
birkaç kere terslese biraz sesini yükseltse bence birdaha yeltenemez..

böylelerini yırtacaksın;bak bakalım bi daha yapabiliyolarmı

insanın sinirle aklına bu da gelir ama
bu durum olayı daha da büyütür..
adam kendince triplere girer,olay tüm akrabaya yayılır vs..vs..
burda bence en büyük iş kocaya düşüyor..
çekinik kalmamalı,birkaç kere terslese bak bakalım brdaha yapıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…