- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Çok bunaldım çünkü hastalık geçirdi sağlıklı beslenmesi lazım dedi doktorBu kadar uzulecek panik yapacak ne var,gecici bir donem. Sut yumurta yiyormus zaten, neden zorluyorsunuz? Kendi haline birakin ne de olsa yer. Cici bebe de cok zararli ayrica vermeyin onu,ev yapimi bebek biskuvisi tarifi var internette.
inşallah düzelir tatlım❤♡❤♡❤♡ ama sen üzülmeAllah rızası için yalvarıyorum bi yol gösterin bana stresten sinirden gözümde yaş kalmadı artık
Kızım 22 aylik ve yemek yemiyor düşman gibi bakıyor tabağa ve kaşığı ne yaptıysam yemedi istediği her şeyi yapıyorum yok olmuyor biberonu biraktirdim 3 hafta oluyordu taki bu güne kadar çünkü bunalıma girdim artık yemek yemediği için sinir krizi geçiriyor ve etrafa bize kendine zarar vermeye başladı çok üzgünüm ne yaptıysam olmuyor sadece süt yumurta ve cici bebe yiyor Allah rızası için nolur bana yardım edin her gün ağlıyorum kızım artık kızım gibi değil çok değişti Rabbim beni evladimla sınıyor inanın darmadağın oldum şu mübarek Ramazan ayında nolur bize dua edin kızım düzelsin
Canım nefes alamıyorum artık kızımın durumu beni çok bunalttıinşallah düzelir tatlım❤♡❤♡❤♡ ama sen üzülmebebişin sevdiği şeylere yönebilirsin
Saglikli besleniyor zaten,sut ve yumurta yiyormus. Aburcubur vermeyin yeterli. Multivitamin suruplar var doktorunuza danisarak ondan alin,balik yagi surubu alin, bir sure sonra toparlayacaktir.Çok bunaldım çünkü hastalık geçirdi sağlıklı beslenmesi lazım dedi doktor
Kizim hastalık geçirdi ve sağlıklı beslenmesi lazım hastalığı tetikliyor çünkü tekrar nöbet gecirebilir ben korkuyorum sizce gereksiz mi evham yapıyorumYahu alt tarafı yemek yemiyo abartmayın daha neler göreceksiniz ne sınanması?Ne istiyorsa onu yesin geçici bi süre olabilir zorlamayın çocuğu zorlarsanız düşman gibi bakar tabi.Dert bulamamışsınız ya
tatlım her çocuk için normal bunlar❤♡❤♡❤♡ internetten beğenebileceği eğlenceli yemek tarifleri var onları yapabilirsinCanım nefes alamıyorum artık kızımın durumu beni çok bunalttı
Meyve sebze çorba hiç birşey yemiyor tadına bile bakmiyorSaglikli besleniyor zaten,sut ve yumurta yiyormus. Aburcubur vermeyin yeterli. Multivitamin suruplar var doktorunuza danisarak ondan alin,balik yagi surubu alin, bir sure sonra toparlayacaktir.
Meyve vermeyi denediniz mi?
Bilmiyorum ben anne değilim ama uzmanlar bas bas zorlamayın diye bağırıyorlar her yerde.Yoktan yere yeme bozukluğuna davetiye çıkarmayın.Doktora götürün bi eğer kilosu değerleri normalsa zorlamayın.Evham da yapmayınKiz
Kizim hastalık geçirdi ve sağlıklı beslenmesi lazım hastalığı tetikliyor çünkü tekrar nöbet gecirebilir ben korkuyorum sizce gereksiz mi evham yapıyorum
Of canım o kadar bunaldım ki çekip gitmek istiyorumtatlım her çocuk için normal bunlar❤♡❤♡❤♡ internetten beğenebileceği eğlenceli yemek tarifleri var onları yapabilirsinbelki çocuk sen sinirli kızgın olunca yemek istemiyordur
tatlım senin sakin olup stres yapmaman gerek. sen böyle yaparsan bebiş ne yapsınOf canım o kadar bunaldım ki çekip gitmek istiyorum
Meyveyi falan püre yapın süte katın sonra onun gözünün önünde cici bebeyi de ekleyin mama gibi yedirin.
Yumurtasına da havuç tavuk vs püre yapıp ekleyin öyle pişirin farketmesin yani.
Canım bu dediklerini biberona koysam olur muMeyveyi falan püre yapın süte katın sonra onun gözünün önünde cici bebeyi de ekleyin mama gibi yedirin.
Yumurtasına da havuç tavuk vs püre yapıp ekleyin öyle pişirin farketmesin yani.
Bilmiyorum ya annelik ne kadar zormuştatlım senin sakin olup stres yapmaman gerek. sen böyle yaparsan bebiş ne yapsın
Gecici bir donem bu dedigim gibi. Siz doktoruyla multivitamin ve balik yagi surubunu gorusun. Bunun yani sira meyve bahcesi falan bulabilirseniz alin cocugu goturun. Agactan toplayip vermeyi deneyin. Benim oglum 20 aylik, kiraz ve dut agaclarinin oldugu yerlere gidiyoruz birlikteMeyve sebze çorba hiç birşey yemiyor tadına bile bakmiyor
öyle tatlım her güzel şeyin bir zorluğu var ama senin güçlü durup bebişe bunları yansıtmaman gerek❤♡❤♡❤♡Bilmiyorum ya annelik ne kadar zormuş
İnşaAllah canım nolur dua edin bunalıma girdim çocuğuma yetemiyorumGecici bir donem bu dedigim gibi. Siz doktoruyla multivitamin ve balik yagi surubunu gorusun. Bunun yani sira meyve bahcesi falan bulabilirseniz alin cocugu goturun. Agactan toplayip vermeyi deneyin. Benim oglum 20 aylik, kiraz ve dut agaclarinin oldugu yerlere gidiyoruz birlikteyeni yeni alisti o da birseyler yemeye.
Evdeyken kendi alabilecegi bir yere salatalik havuc vs koymayi deneyin. Bir sure sonra gider alir belki yer. Baski yapmayin mutlaka yiyecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?