bıktım cidden

Siz bu geri kafalı halini göremediniz mi evlenmeden önce? Çok garip, o aileden çıkan eşiniz ve zihniyet aynı.
Bu kadarini göremedim ya. Evlenmeden once yurtta kalirdi haftasonu izinlerinde benimle bulusurdu koye bile gitmezdi. Evlendikten sonra bi ailem ailem demeye başladı

Son dediginizi teklif ettim tekrar konusuruz dedi iste... bu bile onun icin buyuk bi adim.
Kabul etmezsede gitmek zorunda değilsiniz o sizin ailenize nasıl mesafeli ise sizde o derece mesafe kurmaya hakkınız var benim eşim annemlerde kalmak istemezse bende onun ailesinde sık sık durmam alttan alıp yapıcı olan taraf herzaman kadın gibi gösteriliyo oyğzden ezdirme sakın kendini bu hayat senin bugünlerinde bidaha gelmcek

Siz nasil evlendiniz ya Allah askina bunlardan hic mi haberiniz yoktu? Nasil tanistiniz goruci usulu mu bu evlilik? Birbirinizi tanimadan mi evlendiniz?

Tuylerim diken diken okudum yaninizds ust degistirmek kismina ozellikle... allah sabir versin ne diyelim

Kendi ailenizde de eşinizin ailesinde de kalmayın. Hem bebeğim var diyorsunuz. Çocuğun düzeni bozulmayacak mı bir orada bir burada? Eşinize de net bir şekilde kendi evinizde kalmak istediğinizi, bebeğinizin düzenini bozmak istemediğinizi söyleyin.

Eşime kur yapasam ve her istediğini yapsam daha yumuşak başlı olsam ikna ederim demişsin kendi sorununa kendince çözüm bulmuşsun ki eşini ve ailesini karşına Almandan daha iyidir....zaten adam eşin kur yapman daha yumuşak başlı olman ne kaybettirirki kadınların çoğu bu yöntemi kullanıyor....umarım başarılı olursun benim eşim gibi dediğim dedik bi zihniyetteyse ağzınla kuş tutsan yalvaran yakarsan bişey değişmez....

Sanki kendi hayatımı okudum yaseni öyle anlıyorum ki çok haklısın bende sadece kb ve babasının şortla gezmesi yok diger hepsi var ben de çok uğraştım artık ugrasmiycam bu gidişle Allah sana da bana da böyle olanlara da Sahir versin Aminn

Ben bosaniyorum bile canmm görüşmuyorum hiç bir şekilde,ne kadar skntilar yaşadım en ıyisi boşanmak dedim yoksa gençliğim bunların elinde heba olup girecekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…