- 10 Ekim 2018
- 378
- 210
- 18
- 35
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Inadini bilmiyorsunuz siz... yonetmeyi cok seviyor zaten tum kavgalarimiz beni yonetmeye calisip benim direnmemden kaynakli. Illa da ailemin yaninda kalican diye israr ederse ben boşanmayı tercih ederim diyorum
Bisi dicem ne yasanmis olursa olsun sonucta o kadin sizin kocanızi doguran kadin kocanizin annesi bu uslup hic ama hic olmadi Allahin belasi kadin demek nedir.İşte benm eş çok anneci resmen tapiyo ona allahn belasi kadn ben nefret ediyorum çok numaracı dini çok kullaniyo ,o yüzden böleler zaten cinler buna biseyler teklif etmiş sana şunu bunu yaparz demişlerde eski evlerinde birsürü 3 harfliler varmsta yaa ben neler yaşadımm
Bide gerçekten isteğini işve cilve ile olayı çözebileni takdir ediyorum . Ben kocama böyle birşey yapsam yani bir konuda ikna için ‘Kafayı mı yedin napıyorsun sen saçma sapan’ der bana.
Açıkçası her erkekte öyle değil yani, en azından benim kocam , onu ikna etmek için işve cilve yaptığımı anlamayacak saflıkta biri değil
Milletin eşi saf olduğu için kanmıyor eridiği için kabul ediyor en azından benimki öyle... demek ki sizin yapınızda yok olsaydı baştan beri fark etmezdi bile karşınızda erir tamam derdi
Siz sonuna kadar haklısınız, anlattıklarınızda ben kimseyi küçümseme gibi bir ifadenizi de görmedim. Diyelim ki eşinizin ailesi mükemmel insanlar, çok iyi anlaştığınızı varsayalım yine de istemiyorsanız gitmezsiniz eşinizin baskı yapması çok itici.Ortam noktam yok derken demek istedigim sey ortak bi düşüncem yok ortak bi zevkim yok ortak bi zihniyetim yok hayata dair en ufak bi ortak bakış açımız yok demek istedim.
Ayrica kendimi kimseden üstün gördüğüm falan da yok, şu anlattığım davranışlarını bi kere daha okuyun siz boyle insanlarla bi arada kalmak ister miydiniz? Kp gelsin yanınızda soyunup giyinsin, tam bebeğinizi yeni uyutmusken bağıra çağıra konusarak uyandirsin, uyarınca biz böyleyiz desin. Ha bide bebegi emzirdigimi bildigi halde musait olmadığımı bildiği halde daha doymadi mi diyerek bebeği alma amaciyla odaya dalsin. Bu durumda dönüp kendimde hata mı aramalıyım?
Geline hizmet edecek gözüyle bakıp laf sokuyorlarsa ona ne yapacak peki?konu sahibi bunlardan da bahsetmiş.
Ortam noktam yok derken demek istedigim sey ortak bi düşüncem yok ortak bi zevkim yok ortak bi zihniyetim yok hayata dair en ufak bi ortak bakış açımız yok demek istedim.
Ayrica kendimi kimseden üstün gördüğüm falan da yok, şu anlattığım davranışlarını bi kere daha okuyun siz boyle insanlarla bi arada kalmak ister miydiniz? Kp gelsin yanınızda soyunup giyinsin, tam bebeğinizi yeni uyutmusken bağıra çağıra konusarak uyandirsin, uyarınca biz böyleyiz desin. Ha bide bebegi emzirdigimi bildigi halde musait olmadığımı bildiği halde daha doymadi mi diyerek bebeği alma amaciyla odaya dalsin. Bu durumda dönüp kendimde hata mı aramalıyım?
Bence boşanmayı çok dilinize dolamayın çok sağlıklı bulmuyorum
Ne yapmamı onerirsiniz
1 senedir kavgasini ediyoruz bu düşüncelerin. Kalmak istemeyince niye diye soruyor mecburen konusuyorum anlatiyorum ama anlamiyor ki keske anlasaGururunuza yediremediğiniz şeyi...cilveyi...ve eşinize ailesini asla kötülemeyeceksiniz...asla buraya yazdığınız düşüncelerinizin olduğunu bilmeyecek diyeceğim ama bence çoktan söylediniz
O sizin ailenizde kalır mı acaba 2 hafta siz yokken? Kendi aileniz dururken ne demek eşin ailesi....1 senedir kavgasini ediyoruz bu düşüncelerin. Kalmak istemeyince niye diye soruyor mecburen konusuyorum anlatiyorum ama anlamiyor ki keske anlasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?