bıktım hayatımdan..tüylerimden..

Tekrar gittim hormon testleri yaptırdım hepsi normal genetik olduğunu söyledi doktor..Yapacak tek şey epilasyon..Ona da şimdi gidemiyorum kuaföre gittim aldırdım yüzümü boynumu sir ağdayla mahvoldum resmen..Kızarıklıklar,sivilceler,lekeler..Daha kaç gün oldu hemen uçları görünmeye başladı boynumun siyah siyah.Erkeklerin traş olduğu gibi..Ben ne yapacağım böyle dışarı falan da çıktığım yok kapattım kendimi eve.Nasıl yaşayacağım ben böyle..Böyle hayat mı olur?Psikiyatriste gittim ilaç verdi ağır depresyon geçiriyormuşum hayatım bitti resmen bari aldırmasaydım bunları çok pişmanım kahroluyorum ölsem de kurtulsam bu hayattan.......

Canım bu kadar kafana takma.Evlenene kadar bu şekilde ağda vs idare et.Evelndikten sonra epilasyona gider kurtulursun İnşallah.Bak ne güzel erkek arkadaşında birşey dememiş.Kendini yıpratma böyle

Canım bu kadar kafana takma.Evlenene kadar bu şekilde ağda vs idare et.Evelndikten sonra epilasyona gider kurtulursun İnşallah.Bak ne güzel erkek arkadaşında birşey dememiş.Kendini yıpratma böyle
Yıllar sürüyormuş ya evliliğim de sıkıntılı olacak eşime de böyle sıkıntılı bir hayat yaşatmak istemiyorum..Nasıl bir dertmiş bu..Allah düşmanımın başına vermesin..Her geçen gün kahroluyorum..

Back
X