bıktım hayatımdan..tüylerimden..

Canım lazere bölgesel gidersen eğer kampanyalı paketler oluyor.Ama en önce yapman gereken hormon testleri.Hormonsal bir durum olabilir.:KK14:

İğneliden çok iyi sonuç aldım. Kalın siyah tüylerin beynine veriyor :KK66: kalın siyahlar gidince geriye kalanlar için seans sonrası kabuklanma ve hassasiyet çekilmez dedim ve lumeaya atladım :KK66:

Bu arada bu yorumunu görünce dayanamadım sormak istedim :) Bende lumea almayı düşünüyorum ama etkili mi yani kıl kökünü zayıflatıyor mu yoksa aynı şekilde mi çıkıyor.Bilgi verirsen sevinirim :KK19:

24 yaşındayım..Çocukluğumdan beri vücudumun her yerinde siyah tüyler var..Yüzüm falan esmer olsa da vücudum beyaz tüyler o kadar belirgin ki olmayan yer yok..kollarımı falan alıyorum zaten omuza kadar..her yerimde var tamam ama boynumda bile var ya orda bari olmasaydı..bu yaşıma kadar çok takmadım yüzüme boynuma dokunmadım çoğalır diye cesaret edemedim..lazer derseniz maddi durumum yoktu onu karşılayamazdım..hayatımda da biri var seneye evlilik düşünüyoruz sağolsun her konuda olduğu gibi bu konuda da anlayışlı..evlenince gidersin ben sorun yapmıyorum sen yapıyorsun diyor..o kadar psikolojim bozuldu ki bende aşırı takıntı haline geldi bugün erkeklerin boynuna bakıyorum böyle onlarda bile yok..çocukken hormon testi yaptırılmış ama değerler normal çıkmış nasıl normalse artık..ben de tekrar gideceğim ilaç gerekliyse başlayayım diye..herkes bana bakıyor beni inceliyor gibi hissediyorum kafama takmazken böyle düşüncelerim yoktu..ben niye böyleyim diye nerdeyse isyan boyutuna geliyorum ne kadar şanssızım..Allah beni niye böyle yaratmış diyorum..kimseyle paylaşamıyorum bütün mutsuzluğumun bundan oluşunu önümde sınav var kendimi ona bile veremiyorum öyle kötüyüm ki..boynumun fotosunu koyuyorum..
Canım oncelikle o evde kullanılan ipl lazer aletini sakın alıp yüzünde deneme bile. Benim çene altima1 kere denedim3 tane olan 5 taneyeçıktı. Seninkiler ayrıca kıl değil tüğ. Sen herhangi bir lazer aletini kullanınca onlar kıla dönüşecekler. Lazer aletleri yüz bölgesinde uyuyan kıl köklerini de uyandırıyor. Bende alıp tekrar iade ettim.

Senin çözümün iğneli epilasyon

İğneliden çok iyi sonuç aldım. Kalın siyah tüylerin beynine veriyor :KK66: kalın siyahlar gidince geriye kalanlar için seans sonrası kabuklanma ve hassasiyet çekilmez dedim ve lumeaya atladım :KK66:
İnsallah arttirmaz. Ben de ince tuye lazer magduruyum. Olmayan yerlerde çıkardı. Kalin ve siyahlarda çok etkili ama inceleri costuruyor resmen bilemedim hata ettim. Şimdi iğneli deniyorum tek kesin çözüm o dediler. Dayanamazsam lumea alırım ben de artık, çıktıkça yaparız napak.:KK53: tüysüz adamın yanında tüylü olmak da ayrı dert:110: bisi daha soracağım musadenle, bu lumea nin belli bir atış sayısı var Yanlış bilmiyorsam değil mi? Ona ulasinca.cihaz ölüyor?

İnsallah arttirmaz. Ben de ince tuye lazer magduruyum. Olmayan yerlerde çıkardı. Kalin ve siyahlarda çok etkili ama inceleri costuruyor resmen bilemedim hata ettim. Şimdi iğneli deniyorum tek kesin çözüm o dediler. Dayanamazsam lumea alırım ben de artık, çıktıkça yaparız napak.:KK53: tüysüz adamın yanında tüylü olmak da ayrı dert:110: bisi daha soracağım musadenle, bu lumea nin belli bir atış sayısı var Yanlış bilmiyorsam değil mi? Ona ulasinca.cihaz ölüyor?

Doğrudur\, 20000 atışlık mı ne ömrü var aletin. 10 yıl kadar gidiyormuş, sonra lamba değiştirme olanağı yokmuş.

Son düzenleme:
Bu arada bu yorumunu görünce dayanamadım sormak istedim :) Bende lumea almayı düşünüyorum ama etkili mi yani kıl kökünü zayıflatıyor mu yoksa aynı şekilde mi çıkıyor.Bilgi verirsen sevinirim :KK19:

Düzenli yapınca kılkökünü zayıflatıyor bence. Benim kolaltım bayağı kelleştı, bazı bölgelerde artık hiç çıkmıyor.

Hımmmm hiç ilgi alanıma girmeyen bir konu, hemen terk ediyorum bu konuyu...

Tek diyebileceğim hormonsal bir problemin var gibi, bir kadında bu kadar tüylenme olması normal değil, hormon tektiklerini yaptırt...

Doğrudur\, 20000 atışlık mı ne ömrü var aletin. 10 yıl kadar gidiyormuş, sonra lamba değiştirme olanağı yokmuş.

Arayıp sordum başlık değişiyor dedi philips müşteri hizmetleri.

Benim azalmadı şu ara tamamen bitti. Koltukaltı bikini bölgesi dudak üstü ve kollarda tüy bile yok. 40-45 günde bir uyguluyorum yine de.

benimde hep normal çıkar ama anormal tüylenmem var. sürekli lazer epilasyon oluyorum yıllardır. geçiyormu hayır.

Valla Almanya'daysanız DMde zaten tek bir marka satılıyor o marka eve gidince bakayım :KK66:

Kolumu 3 haftada 1 kere yapıyorum. 10 dk kolumda bekletiyorum zaten duştan önce yapıyorum sonra duşta iyice yıkıyorum.

Teşekkürler :) bende genelde DM den alışveriş yapiyorum ama hic bakmak aklima gelmedi.
Birdaha gittigimde bakacağım :KK19:

24 yaşındayım..Çocukluğumdan beri vücudumun her yerinde siyah tüyler var..Yüzüm falan esmer olsa da vücudum beyaz tüyler o kadar belirgin ki olmayan yer yok..kollarımı falan alıyorum zaten omuza kadar..her yerimde var tamam ama boynumda bile var ya orda bari olmasaydı..bu yaşıma kadar çok takmadım yüzüme boynuma dokunmadım çoğalır diye cesaret edemedim..lazer derseniz maddi durumum yoktu onu karşılayamazdım..hayatımda da biri var seneye evlilik düşünüyoruz sağolsun her konuda olduğu gibi bu konuda da anlayışlı..evlenince gidersin ben sorun yapmıyorum sen yapıyorsun diyor..o kadar psikolojim bozuldu ki bende aşırı takıntı haline geldi bugün erkeklerin boynuna bakıyorum böyle onlarda bile yok..çocukken hormon testi yaptırılmış ama değerler normal çıkmış nasıl normalse artık..ben de tekrar gideceğim ilaç gerekliyse başlayayım diye..herkes bana bakıyor beni inceliyor gibi hissediyorum kafama takmazken böyle düşüncelerim yoktu..ben niye böyleyim diye nerdeyse isyan boyutuna geliyorum ne kadar şanssızım..Allah beni niye böyle yaratmış diyorum..kimseyle paylaşamıyorum bütün mutsuzluğumun bundan oluşunu önümde sınav var kendimi ona bile veremiyorum öyle kötüyüm ki..boynumun fotosunu koyuyorum..

Endokrinoloji ye gitmen lazim hormon testleri icin, kesinlikle hormonal dengesizlikten dolayi olan birseydir bu.

Canım aynı problem bende var ama benim pco sendromum var. Göbeğim boynum belim kollarım. Esim hastalgmi nisanliykende bildiği için bir problem yasamadim tabiki sinir oluyorum killara ama Allah daha kötü şeyler yaşatmasını bak adetlerin düzenliymis benim adetlerim düzensizdi bebisim ilacla oldu bu yüzden fazla takilma o killara benim annemde de vardi boynunda kil şimdi yok dökulmus

Hormonlarına kesinlikle baktır.
Ben bu lazer işinin tek başına yapılmasını pek doğru bulmuyorum kendi açımdan. En azından doktor onayı ile yapılmalı...
Ama kıl tüy işini hiç dert etme ağda var sir var ip var cımbız var çok şükür icat oldu hepsi. :) Değmez canını sıktığına gerçekten. İleride paran olsun lazer de yaptırırsın...

seni en iyi ben anlarim.benim de senin gibiydi.boynumda bu kadar yoktu ama cenemin altinda ve boynumda bir topak vardi.yaklasik 18 yil önce yüzüme lazer yaptirdim.cenemde ve dudak üstünde tüyler sert ve kalinlasmisti.lazer o kalin killari tüye döndürdü ama sakaklarimda az olan tüyleri azdirdi.yaklasik 30 seanstan sonra biraktim.almanya`ya yerlestigimde yüz icin tekrar lazere basladim.apey azaltti ama bitmedi.sonra evde yapilan bir makine aldim memnunum.

benim de tüm vucudumda var.kollari dirseklere kadar sir agdayla aliyorum.bacaklarin önü nerdeyse yok denecek kadar azaldi.bacak arkasi alt kisimlar yok denecek kadar az üst kisimlar bu ipl makinasiyla azaldi,.

agda yapmandansa lumea almani tavsiye ederim.agda yapinca cok güzel ama cikinca sivilcelenmeler olabilir.sorunuz olursa cevaplayabilirim.bu konuda gercekten her seyi biliyorum:)

Back
X