bıktım hayatımdan..tüylerimden..

24 yaşındayım..Çocukluğumdan beri vücudumun her yerinde siyah tüyler var..Yüzüm falan esmer olsa da vücudum beyaz tüyler o kadar belirgin ki olmayan yer yok..kollarımı falan alıyorum zaten omuza kadar..her yerimde var tamam ama boynumda bile var ya orda bari olmasaydı..bu yaşıma kadar çok takmadım yüzüme boynuma dokunmadım çoğalır diye cesaret edemedim..lazer derseniz maddi durumum yoktu onu karşılayamazdım..hayatımda da biri var seneye evlilik düşünüyoruz sağolsun her konuda olduğu gibi bu konuda da anlayışlı..evlenince gidersin ben sorun yapmıyorum sen yapıyorsun diyor..o kadar psikolojim bozuldu ki bende aşırı takıntı haline geldi bugün erkeklerin boynuna bakıyorum böyle onlarda bile yok..çocukken hormon testi yaptırılmış ama değerler normal çıkmış nasıl normalse artık..ben de tekrar gideceğim ilaç gerekliyse başlayayım diye..herkes bana bakıyor beni inceliyor gibi hissediyorum kafama takmazken böyle düşüncelerim yoktu..ben niye böyleyim diye nerdeyse isyan boyutuna geliyorum ne kadar şanssızım..Allah beni niye böyle yaratmış diyorum..kimseyle paylaşamıyorum bütün mutsuzluğumun bundan oluşunu önümde sınav var kendimi ona bile veremiyorum öyle kötüyüm ki..boynumun fotosunu koyuyorum..
Cnm kadın doğuma gidip hormon testi yaptırmalısın büyük ihtimalle sıkıntı var doğum kontrol hapı verir doktorun tabii ki bu tüyler dökülmez ama ilaçla birlikte lazere başlaman lazım eğer ilaç kullanmadan şu durumda lazere gidersen yine sonuç alamazsın ve işlemi yaptıracağın yeri de çok iyi seçmelisin.Bu arada üzülme canım çok daha kötüleri var inan ve sonuçlar çok iyi moralini bozma oldu mu

24 yaşındayım..Çocukluğumdan beri vücudumun her yerinde siyah tüyler var..Yüzüm falan esmer olsa da vücudum beyaz tüyler o kadar belirgin ki olmayan yer yok..kollarımı falan alıyorum zaten omuza kadar..her yerimde var tamam ama boynumda bile var ya orda bari olmasaydı..bu yaşıma kadar çok takmadım yüzüme boynuma dokunmadım çoğalır diye cesaret edemedim..lazer derseniz maddi durumum yoktu onu karşılayamazdım..hayatımda da biri var seneye evlilik düşünüyoruz sağolsun her konuda olduğu gibi bu konuda da anlayışlı..evlenince gidersin ben sorun yapmıyorum sen yapıyorsun diyor..o kadar psikolojim bozuldu ki bende aşırı takıntı haline geldi bugün erkeklerin boynuna bakıyorum böyle onlarda bile yok..çocukken hormon testi yaptırılmış ama değerler normal çıkmış nasıl normalse artık..ben de tekrar gideceğim ilaç gerekliyse başlayayım diye..herkes bana bakıyor beni inceliyor gibi hissediyorum kafama takmazken böyle düşüncelerim yoktu..ben niye böyleyim diye nerdeyse isyan boyutuna geliyorum ne kadar şanssızım..Allah beni niye böyle yaratmış diyorum..kimseyle paylaşamıyorum bütün mutsuzluğumun bundan oluşunu önümde sınav var kendimi ona bile veremiyorum öyle kötüyüm ki..boynumun fotosunu koyuyorum..
Çocukluğundan beri tüy problemin var, şu an 24 yaşındasın. Bu yaşına kadar neden doktora gitmedin ki bunun için?

Çocukluğundan beri tüy problemin var, şu an 24 yaşındasın. Bu yaşına kadar neden doktora gitmedin ki bunun için?
Gittim daha önce yaptırdım ama bayağı oldu bi sorun olmadığı söylendi ben de hep ağda vs ile hallettim maddi olarak lazeri karsilayamadigim için de bu yaşıma kadar durdum şimdi tekrar gideceğim işte değişme var mı hormonlarda diye.

bende çok çektim bu konu yüzünden küçüklüğümden beri dalga geçmeler ve kimse anlamaz ancak aynı durumda olan.utanırdım hep baş edemezdim. 34 yaşındayım.kabullendim çoktan artık. yüzüme lazer yaptırdım çok faydası oldu. diğer bölgelere yapamıyorum canım tatlı bide öyle bi dert var ama kendim hallediyorum bi şekilde ağdayada gidemiyorum alışgın olmadığımdan şimdide gidemiyorum işte çekindiğimden.
diyeceğim şuki isyan etme hayatda neler var elimiz ayağımız tutuyor çok şükür. seni seven birinide bulmuşsun daha ne olsun. bende yeni evlendim oluyormuş demekki sen özenli ol yeter. neden ben diye düşünmekten vazgeç hayatın çok dhaa kolay olacak

Philips Luema derim ben de. Çok memnunum.
en kısa zamanda bende almayı dşünüyorum kollarım ve bikini bölgeler için oluyor dimi? yüzüm için lazere gidiyorum ama canım çok yanıyor diğer bölgeleri hiç düşünemiyorum bu yüzden alıp kendim yapmayı düşünüyorum. en azından kontrol bende olur :)

Gittim daha önce yaptırdım ama bayağı oldu bi sorun olmadığı söylendi ben de hep ağda vs ile hallettim maddi olarak lazeri karsilayamadigim için de bu yaşıma kadar durdum şimdi tekrar gideceğim işte değişme var mı hormonlarda diye.
Anladım. Peki daha önce derken mesela? Ne zaman?

yediğimiz içtğimiz bile hormonlarımızı etkiliyo en basiti yumurta mesela

Mrb benimde sizin gibiydi hatta dahada fazla diyebilirim hormonal bi sikintida yoktu yuzum boynum kollarim yani butun vucudum siyah killarla dolu o zamanlar asosyal oldugum icin cokta takmazdim bakimsizdim cok universiteye basladigimda sikinti yaratmaya basladi yurtta kalirken oda arkadasim epilator kullaniyordu bende denedim daha once hic almadigim icin felaket agrisi vardi ama dayandim sonra kendime aldim 70 lira gibi bisiydi simdi 2 sene oldu biyigimi yuzumu falan epilatorle aliyorum cok cok azaldi ve en onemlisi inceldi koltuk altim nrrdeyse hic cikmiyor killar inceldigi ve cok azaldigi icin artik pek acitmiyor agrisina dayanirsan tavsiye ederim
merhaba bahsettiğiniz epilasyon nedir?

Tekrar gittim hormon testleri yaptırdım hepsi normal genetik olduğunu söyledi doktor..Yapacak tek şey epilasyon..Ona da şimdi gidemiyorum kuaföre gittim aldırdım yüzümü boynumu sir ağdayla mahvoldum resmen..Kızarıklıklar,sivilceler,lekeler..Daha kaç gün oldu hemen uçları görünmeye başladı boynumun siyah siyah.Erkeklerin traş olduğu gibi..Ben ne yapacağım böyle dışarı falan da çıktığım yok kapattım kendimi eve.Nasıl yaşayacağım ben böyle..Böyle hayat mı olur?Psikiyatriste gittim ilaç verdi ağır depresyon geçiriyormuşum hayatım bitti resmen bari aldırmasaydım bunları çok pişmanım kahroluyorum ölsem de kurtulsam bu hayattan.......

Tekrar gittim hormon testleri yaptırdım hepsi normal genetik olduğunu söyledi doktor..Yapacak tek şey epilasyon..Ona da şimdi gidemiyorum kuaföre gittim aldırdım yüzümü boynumu sir ağdayla mahvoldum resmen..Kızarıklıklar,sivilceler,lekeler..Daha kaç gün oldu hemen uçları görünmeye başladı boynumun siyah siyah.Erkeklerin traş olduğu gibi..Ben ne yapacağım böyle dışarı falan da çıktığım yok kapattım kendimi eve.Nasıl yaşayacağım ben böyle..Böyle hayat mı olur?Psikiyatriste gittim ilaç verdi ağır depresyon geçiriyormuşum hayatım bitti resmen bari aldırmasaydım bunları çok pişmanım kahroluyorum ölsem de kurtulsam bu hayattan.......

Canım nerde yaşıyorsun..ist da mi?... Bende uzun yıllar bu kıllardan çekmiş bir insanım..çok şükür şu an sadece alt bacagımda kaldı..O da hamileyim die ara verdik...tek ve kesin çözüm iğneli epilasyon..düşünürsen yaz bana canım.

nane derken bildiğimiz taze nanemi tüyler için nasıl kullanılıyor
Evet taze nane. Günde üç kere 5 yaprak yiyeceksin ac karına. Ağzında çiğneyip yutcaksın. Ve gunde bir kere de 5,6 yaprak naneyi elinle parçalayıp içinden çıkan suyu kıllı olan yüze süreceksn

Evet taze nane. Günde üç kere 5 yaprak yiyeceksin ac karına. Ağzında çiğneyip yutcaksın. Ve gunde bir kere de 5,6 yaprak naneyi elinle parçalayıp içinden çıkan suyu kıllı olan yüze süreceksn
siz nasıl bi faydasını gördünüz gerçekten gözle görülür fark elde ettinizmi

Back
X