Ben bütün yöntenleri denemiş biri olarak yüzünden başla iğneli epilasyonla derim.........koltukaltı ve genitale de lazere gidersin.......alexandride olsun lazer...........sakın kollarrına yüzüne ensene lazer yaptırma........tüylerin artar ve kısıtlı bütçenle mahvolursun.......ben kazandığım bütün paramı bu işe yatırıyordum beni dinle.........tüy takıntısı insanı mahveder bilirim
inşaallah işe yarar... tüysüz kılsız erkekler varben çocukken erkekleri kıllı kızları kılsız sanırdım kendimi böyle erkekleri de öyle görünce, kendimde bi gariplik olduğuna kanaat getirdim. ben çok çekiniyorum normaldede utangacım biraz ki onunla böyle şeylerden hiç konuşamyorum ancak onun ısrarcı sorularına çok zorla cevap verebiliyorum. devekuşu gibi kafamı kuma gömesim geliyor ben bunları yazarken bile al al oluyorum bunları onunla konuşmam resmen imkansız
şu faullerimden boynuma yanaklarıma kadar gelen tüy yumağından göğsümden ve sırtımdan kurtulsam bile yeter bana. kollarımı da alırım zaten kıl bol olunca el pratikleşiyor .s ömrümün yarısından çoğu bunlarla uğraşarak geçiyorerkek arkadaşımla evlenmeyi istiyoruz bigün sohbet arasında sütyen bedenimi sordu bende utandım söyleyemedim başta hiç yok da denilmez ki sonra üsteleyince 75 dedim ama 75 desteklinin içinde kaybolduklarını hatta kayıp bile olamadıklarını çünkü hiç olmadıklarını söyleyemedim. sadece - biliyorum erkekler büyük göğüs seviyor sende öyle seviyorsun eğer istersen ilerde silikon taktırabilirim dedim .s verdiği tepkiyse - neee ne silikonu ben senin sağlığını tehlikeye atamam olduğu kadar dedi. içinden başa gelen çekilir der gibi. ama 75 i bile beğenmedi yani aslında. evlenmeyi gündeme getiyor sürekli yüzük ölçümü anlamaya çalıştı geçenlerde parmağımda yüzük vardı kendisine taktı çok inceledi. onu çok seviyorum evlenmeyi bende onun kadar çok istiyorum ama ben ona bu şartlarda evet diyemem ki bu ona da haksızlık.
hastanede yaptırıyorum ben orda şöyle bi yazı var devamını özel msj ile atayım incelersin hastane reklamı falan olmasın şimdi
Candela Firmasının en son 2011 Gentlase Pro 3.Jenarasyon cihazı hastanemizde kullanılmaktadır. Alexandrite ve Nd-Yag Lazer teknolojilerine alternatifli kullanım olanağı sayesinde HER TENE , HER KIL RENGİNE, HER MEVSİM güvenilir bir şekilde uygulama yapılabilmekteyiz.
şu faullerimden boynuma yanaklarıma kadar gelen tüy yumağından göğsümden ve sırtımdan kurtulsam bile yeter bana. kollarımı da alırım zaten kıl bol olunca el pratikleşiyor .s ömrümün yarısından çoğu bunlarla uğraşarak geçiyorerkek arkadaşımla evlenmeyi istiyoruz bigün sohbet arasında sütyen bedenimi sordu bende utandım söyleyemedim başta hiç yok da denilmez ki sonra üsteleyince 75 dedim ama 75 desteklinin içinde kaybolduklarını hatta kayıp bile olamadıklarını çünkü hiç olmadıklarını söyleyemedim. sadece - biliyorum erkekler büyük göğüs seviyor sende öyle seviyorsun eğer istersen ilerde silikon taktırabilirim dedim .s verdiği tepkiyse - neee ne silikonu ben senin sağlığını tehlikeye atamam olduğu kadar dedi. içinden başa gelen çekilir der gibi. ama 75 i bile beğenmedi yani aslında. evlenmeyi gündeme getiyor sürekli yüzük ölçümü anlamaya çalıştı geçenlerde parmağımda yüzük vardı kendisine taktı çok inceledi. onu çok seviyorum evlenmeyi bende onun kadar çok istiyorum ama ben ona bu şartlarda evet diyemem ki bu ona da haksızlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?