bıktım kıldan tüyden olmayan göğüslerimle AZICIKDA DA OLSA olsunlar diye uğraşmaktan!

mesajını aldım canım çok teşekkür ederim

canım konuşamazsan kendi kendini yersin beni ilk tanıdığında yüzümde hiç bişey yoktu bi anda oldu şu andada sıklıkla görüşmüyoruz o yüzdn durumun farkında değil...sınav sürecindeyim şu an bitsin şu sınav söylycm ama herkeste var çokkk kişide var. bi tek biz değiliz.seven her halimle sever. şu an cok güzel olsam mesela ilerde ne olcak Allah bilir güzellik bu gelip geçici.umarım işe yarar ....karamandan kurtulursam büyük şehirlrde iğneliyi bulurum bi şekilde şu an buna mecburum yoksa elden bi şey gelmiyo...Bi de aklıma gelen erkek milleti uyanıktır biz bile pek görüşmüyoruz hemen fark etti geçen süre içerinsde tüylenme olduğunu seninki nasıl fark etmedi bunu ...ettiyse zaten sıkıntı yapma...

Son düzenleme:
Çocukluğumdan beri senin o saydığın yerlerin hepsinde fazlasıyla bulunan tüylerle uğraşmakla geçti. Çözüm yüz için iğneli kesinlikle, diğer yerlerde beyaz tenlisin tüyde sertse alex epilasyon kesin çözüm paket program yaptır uygun fiyata da gelir. Canını hiç sıkma bu işin var kesin çözümü. Şu an bacak diz altımda ve koltuk altımda kesin olarak bitti. Etek rahat rahat giyiyorum kaç senedir ağda neyim yapmadım her an tertemiz koltuk altımda öyle. Önceden aldıktan üc gün sonra başlardı uçları görünmeye. Yüz içinde iğneli yaptırdım en az 7 8 ay önce gitmiştim. Bir seans daha gideceğim kalan az bir kaç kıl için önceye göre tertemiz derim ama işte açılınca yüz en ufak tüyler bile rahatsız ediyor

saraçoğlunun taze nane kürü var googladan bak yap mutlaka,üzülmene gelince çok fazla travesti görmüşlüm muhabbetim oldu onlar bile o erkeklik hormouyla pürpak kaymak gibi olabiliyolarsa sen hayli hayli kurtulabilirsin testlern fln ypldımı * hormonel fln..

kıyamam canım üzme kendini belkide biraz abartıyorsun sonuçta erkek arkadaşın kör değil ya seni görüyor
demekki o seni böyle sevmiş
arkadaşların dediği gibi iğneli yaptır diğer yerlerinede parça parça ağda lazer yaptırırsın
bence gögüs konusunu dert etme küçük meme sevende var hem daha sağlıklı kanser riski büyük memeye göre çok daha az

canım bende de var aynı sorun malesef beyaz tenli olmam ve epilasyondan korkup jilet kullanmamla daha bi abartılı oldu bu
denemediğim yöntem kalmadı çakmakla bile yaktım o derece takıntılı olmustum

ne tavsiye edersin sen napıyosun dersen

doktor eldivenleri varya onu kullanıyorum diğerlerine göre daha az ve geç çıkarıyor
lazer konusunda baya çok uyarı geldi ama
benim tüyler kalın oldugu için hemen etkisini gördüm
ve normalde 1 ayda çıkar denilen tüyler ilk seansımda 2 ayda seyrek çıktı 2. seansta bitti gibi çok az yani
ben dudak üstünde denedim ki bakayım faydasını görecekmiyim diye gördüm de
diğer yerlerede uygulamaya baslıcam para biriktiriyorum

bu arada ii arastır üzerine jel sürüp yapılan lazeri yaptırma sakın benimki böyle elektrik gibi bişi adı ne bilmiyorumda direk kıl köklerini elektrik verecek yakıyorlar o an acıyo ama ordan kalkınca acısı kalmıyo kızarıklık olmuyor

jilet yada epilasyon aleti deneme sanırım metal oldugu için daha çabuk ve gür çıkıyo
bu arada hürrem otu yada karınca yumurtası yagı kullanan arkadaslarım sonuc aldıklarını söylüyor ama uzun kullanmak gerekliymiş onu
bende denemeyi düşünüyorum eger faydasını görürsem paylasırım

Son düzenleme:
hastanede yaptırıyorum ben orda şöyle bi yazı var devamını özel msj ile atayım incelersin hastane reklamı falan olmasın şimdi

Candela Firmasının en son 2011 Gentlase Pro 3.Jenarasyon cihazı hastanemizde kullanılmaktadır. Alexandrite ve Nd-Yag Lazer teknolojilerine alternatifli kullanım olanağı sayesinde HER TENE , HER KIL RENGİNE, HER MEVSİM güvenilir bir şekilde uygulama yapılabilmekteyiz.

çook teşekkürler msj yazamıyomuşum ben yeniyim burda da.incelycm sağ olun ..

Tatlım benim bir tanıdığım yüzüne kollarına ve göbeğine lazer yaptırdı ve memnun kaldı.Hangi çeşidi bilmiyorum ama lazerden önce tüylerini jiletle alıyordu.

Ve sıkı dur,formda kim olduğunu hatırlamıyorum ama bir arkadaş göğüs büyütmek için bir tarif vermişti istersen sende araştırabilirsin ben sana tarifi vereyim;

Müsait bir zamanında ilk önce eczaneye gidip özellikle dermokil in kremini alıyorsun Sonrada aktardan şerbetçi otu ve adaçayı alıyorsun.Eve gelinCe 1 su bardağı kadar şerbetçi otunu Cezveye koyup çok AZ suyla otu ISlatacak kadar 3-4 dk. kadar kavuruyor sun. kremi daha büyük kapaklı bir Kapa boşaltıp Iliyınca da Cezvenin içindeki kavurduğ otu su saldıysa suyuyla birlikte kremin içine koyup bir güzel karıştırıp ağzını kapatıyorsun ve buzdolabinda en az 24 saat olacak şekilde dinlenmeye bırakıyorsun.

Dinlendikten sonra buzdolabında saklamana gerek yok çok sıcak bir yerde olmasın yeter.Sonra her gece yatmadan önce göğüse,ucuna,arasına her yerine bir güzel sürüp tülbent gibi hava alacak bir bezle sarıyosun fazla kaymamas için alttan başka bir bezle bağlıyorsun ve yatıyorsun.Sakın streç film gibi birşeyle sarmaya kalkma hava alması lazım yoksa kızarıklar olabilir.Tabii Üzerinede eski bir dar bluz varsa onu giysen iyi olur leke yapabilir.Sabah kalkınca lavOboda dikkatlice bezi çıkarıp göğüsleri otlardan temizliyorsun.Bunu sabırla hergece istediğin sonucu alana kadar uyguluyorsun.

Ve gün içinde sabah ve akşam tok karınla 2 büyük kupa adaçayınI demleyip içiyorsun,kalan tortusunda göğüse 1-2 dk. masaj yapıyorsun.Tabii göğsü yıpratmadan çok hassassa göğüsün tortuyla ıslat biraz•

Çok zahmetli olduğunu biliyorum ama büyük bir ihtimalle söylenenleri tam yaparsan Sonuç alacağına inanıyorum.Tam bir sabır ve gayret işi ama kesinlikle dene tabii otlara karşı alerjin ver tansiyon yoksa...

Ben yıllarımı bu ıse vermıs bırı olarak vucutta lazer, yuzde ıgnelı onerırım
baskalarında 5 6 defada bıterse sende 15 20 seans gerekecektır.bende oyle oldu
bıkmadan dvm ettım hala da kollarım ve yzumle ugrasıyorum ama en azındn bacak gobek sırt koltukaltı gıbı bolgelerım tertemız
bu arada yuz en gec bıten yer ıgnelıden baska care yok hıc baska cozumlerle ugrasma bıle vakıt ve para kaybedersın

yediğimiz hormonlu gdo lu yiyeceklerden belki de bu kadar tüylü bi nesil oluştu :) bence takma kafana çoğu kadında bu sorun var.annem köyde büyümüş herşeyi doğal yemiş bacakların da bile tek tük tüy var almıyor bile kaldı ki belli de olmuyor ama benim malesef öyle değil ben de senin gibiyim ama ben 40 beden olduğumdan gögüslerim var ..aşırı zayıfsan kilo al biraz derim ben gögüslerin de büyür yok olmuyor dersen ilerde bi silikona bakar..tüyleri de 3 günde bi benim gibi alırsan tam uzamadan sorun olmaz hem vaktini de almaz o zaman..

benim de ergenlikten sonra ayni sorunlarim vardi. artik arkadaslarim sakalli felan diye dalga geciyorlardi. haftada iki kere cene altima, faullerime felan agda yapiyordum ama yine cikiyordu. diger yerlerden bahsetmiyorum bile. gögüslerim felan acayip killiydi. ayrica benim de benlerim cok ve koyu lekeler de var cildimde. kadin dogum uzmanina gitmelisin. bir iki doktora sor ve her birinden fikir al. bana doktor dogum kontrol hapi yazdi zamaninda ve ben onu 4-5 sene kullandim. killar yavas yavas azaldi ve zamanla bitti diyebilirim. sana da bunu tavsiye ederim. acayip rahat edeceksin ve ayriyeten adet zamanin da hic sasmiyor hap sayesinde. 1 sene kullandiktan sonra direkt göreceksin faydasini. bir yildir hapi birakmistim yine basladi killanma, simdi bende yine iciyorum. umarim sana da faydasi dokunur.

Ayni dertten bende de var.

Bende beyaz tenli ve simsiyah hmituyluyum. Vucudumun heryerinde kalinli inceli tuyler mevcut. Gogusler desen tam destekli takmasam dumduz heleki sirt ustu yatinca.....

Dusun ki ben bi de evliyim ne esimde ne de esimin ailesinde tuy var.

Birgun hic unutmam hamileyim agda yapamiyorum tuy dokucu krem aldim o arada esim geldi merak edip o da bacaklarina surdu abartisiz benim tuyler 1 hafta sonra yeniden ciktilar ama esiminkiler 3 ay sonra.....

Dogum yaptim goguslerim buyudu ben seviniyorum buyuduler diye ama memeden kestim oglumu 1 ay sonra fosssss indi 75 in icinde kayboluyor benimkilerde...

Hatta soyle bir anida anlattiktan sonra konuyu bitireyeyim....

Komsularla oturuyoruz. Benim annem vr kiz kardesim epilasyona gidiyor ve cok memnunlar neyse....komsunun kizi annesine tuylerinden yakindigi icin :"anne sen bana hamileyken neye baktinda ben boyle tuylu oldum" demis. Annesi de :"kizim ineklere ve okuzlere cok baktim ondandir " demis.komsu hamileliginde hayvancilik yapiyormus aksama kadar ahirdaymis...gulmekten kirildik.

Elhasil cok sukur ki gecmeyecek seyler degil. Epilasyon estetik duzelir dert etme fazla.
Bir gelin var bizim orda bir kolu yok dunya tatlisi iki bebegi var ve inan ki hayata o kadar bagli ki... Beraber yelek yapalim dedik benden once bitirdi dusun.....

Dert etme caresi yok degil ya....

Bak bende evlendim iki gunde bir agda yaparim.... Olsun cok sukur ki elimiz ayagimiz tutuyor.....

Lazer epilasyon işe yaramıyor diyenlere gerçekten çok şaşırdım. Pardon da kaç kere gittiniz de sonuç almadınız heraldse 1-2 kerede tabiki sonuç alınmaz..
Ben de beyaz tenliyim, tüylerim de vardı hatta çenemde hala çıkar ama iğneli epilasyon iz bırakıyor ve akneler oluşuyor gitmek istemiyorum. Ama Lazer epilasyonu kesinlikle tavsiye ederim her bölgede muhteşem sonuç verdi. hatta bir çok arkadaşım da çok güzel sonuçlar aldılar. eninde sonunda bitiyor bitmese de azalıyor.
bence sen aldırma herşeyin bir çaresi var git lazere kesin sonuç alırsın.İğnelinin acısını çektiğine değmez.
Göğüs için de tak silikonlu sütyenlerini dıştan nasıl göründüğü önemli aç bakalım diyecek halleri yok heralde insanların.
Unutma herkesin birtakım sorunları var sen kıl, tüyle uğraşırsın başkası başka birşeyle..o yüzden bu kadar takma kafana herşeyin çözümü var hele bu devirde..

canım üzme kendini ben de esmerim ve dediğin bölgeler aynen bende de sorunlu. evlendiğimde ne yapacağım diye düşünürdüm ama o kadar da sorun olmuyor. erkekler o kadar da görmüyorlar alıştırırsan. her zaman pür pak gezemezsin ki.

ama sen yine de lazeri iğneliyi dene beyaz tenliymişsin çözüm olabilir. bende çözüm olmamıştı koyu tenli olduğum için. ama hiçbiri çözüm vermiyorsa düzenli ağda yaptır ama hiç aksatmadan git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…