Merhaba sorunun HORMONAL...Önce hormonal tedavi alman gerekir.Büyük şehir de yaşıyorsan tam teşekküllü devlet hast.ENDOKRİN bölümüne gidebilirsin.Kızlar ciddi bunalımlara girdim artık... Göbeğim hatta karnım, göğüslerim, meme uçlarının çevresi, faullerim, ensem, sırtım, belim popom bile kıllı RESMEN İĞRENÇ. Kollarım canıma yetmişti kollarımı artık alıyorum mecbur çünkü çok rahatsız oluyorum... ne bitmez çilem varmış ! göğüs denilecek bişey yok .s erkek arkadaşımın göğüsleri bile benim aslında hiiiiiiiiiiç olmayan göğüslerimden büyük. Çok utanıyorum kendimi hiç beğenmiyorumve uğraşmaktan bıktım hele o fauller ! ala ala yanaklarıma boynuma kadar geldim artık ne yapacağımı şaşırdım Allah rızası için bi yardım eli uzatın ağlamaklı oldum çıktım aynaya bakmak istemiyorum. Evlenmekten bile korkuyorum bu halde evlenemem ! daha ben kendimi beğenmiyorum , sevdiğim insanın benden bi gecede soğumasını istemiyorum epilasyon diyorlar epilasyon yaptırıcak bütçeyi geçtim, kesin çözüm olup olmayacağı belli dğil daha kötü olmasından ve yanık izlerinden korkuyorum. epilasyon aletiyle yada ağdayla tüylerimi aldığımda dahi derim tahriş oluyor, bembeyazım. Benlerimi sevmememi ve yüzüm dahil heryerimde düz ben olduğunu da eklemek isterim. Artık gözünüzün önünde ne oluştuysa okurken, işte kendimden o kadar bende iğreniyorum. Hatta çoooooook daha fazla. Lakin buna da şükür demek zorundayım maalesef...
Lazer epilasyon işe yaramıyor diyenlere gerçekten çok şaşırdım. Pardon da kaç kere gittiniz de sonuç almadınız heraldse 1-2 kerede tabiki sonuç alınmaz..
Ben de beyaz tenliyim, tüylerim de vardı hatta çenemde hala çıkar ama iğneli epilasyon iz bırakıyor ve akneler oluşuyor gitmek istemiyorum. Ama Lazer epilasyonu kesinlikle tavsiye ederim her bölgede muhteşem sonuç verdi. hatta bir çok arkadaşım da çok güzel sonuçlar aldılar. eninde sonunda bitiyor bitmese de azalıyor.
bence sen aldırma herşeyin bir çaresi var git lazere kesin sonuç alırsın.İğnelinin acısını çektiğine değmez.
Göğüs için de tak silikonlu sütyenlerini dıştan nasıl göründüğü önemli aç bakalım diyecek halleri yok heralde insanların.
Unutma herkesin birtakım sorunları var sen kıl, tüyle uğraşırsın başkası başka birşeyle..o yüzden bu kadar takma kafana herşeyin çözümü var hele bu devirde..
valla şu göğüslerim küçük olayın tam terside bende var benimkilerde aksine büyük bikini bulamıyorum denize gidirnce tüm gözler üstümde keşke küçük olsaydı diorum sen bir silikom taktırırsın olur biter. ama küçültme ameliyatı daha riskli, kıllara gelince esmer tanliysen lazere çok seans gitmen gerekiyor. bende devamlı heryerime ağda yaptırıyorum. takılma böyle şeylere bir kadını en güel yapan şey gülüşü ve kendine olan güvenidir :)
Kızlar ciddi bunalımlara girdim artık... Göbeğim hatta karnım, göğüslerim, meme uçlarının çevresi, faullerim, ensem, sırtım, belim popom bile kıllı RESMEN İĞRENÇ. Kollarım canıma yetmişti kollarımı artık alıyorum mecbur çünkü çok rahatsız oluyorum... ne bitmez çilem varmış ! göğüs denilecek bişey yok .s erkek arkadaşımın göğüsleri bile benim aslında hiiiiiiiiiiç olmayan göğüslerimden büyük. Çok utanıyorum kendimi hiç beğenmiyorumve uğraşmaktan bıktım hele o fauller ! ala ala yanaklarıma boynuma kadar geldim artık ne yapacağımı şaşırdım Allah rızası için bi yardım eli uzatın ağlamaklı oldum çıktım aynaya bakmak istemiyorum. Evlenmekten bile korkuyorum bu halde evlenemem ! daha ben kendimi beğenmiyorum , sevdiğim insanın benden bi gecede soğumasını istemiyorum epilasyon diyorlar epilasyon yaptırıcak bütçeyi geçtim, kesin çözüm olup olmayacağı belli dğil daha kötü olmasından ve yanık izlerinden korkuyorum. epilasyon aletiyle yada ağdayla tüylerimi aldığımda dahi derim tahriş oluyor, bembeyazım. Benlerimi sevmememi ve yüzüm dahil heryerimde düz ben olduğunu da eklemek isterim. Artık gözünüzün önünde ne oluştuysa okurken, işte kendimden o kadar bende iğreniyorum. Hatta çoooooook daha fazla. Lakin buna da şükür demek zorundayım maalesef...
ve benim erkek arkadaşım kıllanıp tüylendiğimi de biliyor :) ben anlatırım herşeyi. erkekler böyle şeyleri takmıyorlar. biz kızlar gözümüzde çok büyütüyoruz. geçen gün internette birşey okumuştum diyordu ki: "erkekler aynaya çok dikkatli bakıp kendilerine inceledikçe dünyada benden yakışıklısı yok derler, kadınlar kendilerini aynı şekilde incelediklerinde ise benden çirkini yok derler" çok doğru. kusur görmekte üstümüze yok vesselam. çok konuştum hadi byeee.
bu arada benimde göğüslerim çooook küçük 75 beden dolgulu sütyeni doldurmaz. bazen alttan bende pamuk koyarak takviye yaparım. ama senin kadar üzüntü yaşamıyorum bu yüzden. hatta erkek arkadaşıma "senin göğüslerin benimkilerden daha büyük haksızlık bu" diyerek gülen bir insanım. takmaaaaa. taktıkça büyür dertler. hiçbirşeyin yokken hastalık sahibi olursun. birde depresyon tedavisi görmek zorunda kalırsın. benimde ensemden belime kadar siyah tüylerim var. ön tarafım desen öyle göbeğimde 2 adette kalın erkek tüyü çıkmakta. lazer yaptırıyorum. çözüm olacak inşallah. kalan tüyler olursa da onlarada iğneli epilasyon. bitip gidecek. olumlu düşün. evlenene kadara kılında kalmaz tüyündeeee.
benim göğüslerim 90 bence gayet seksi bi durum ama sevgilim 75 beden olsa diye nerdeyse beni ameliyat ettirecek
benim göğüslerim 90 bence gayet seksi bi durum ama sevgilim 75 beden olsa diye nerdeyse beni ameliyat ettirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?