bıktım kıldan tüyden olmayan göğüslerimle AZICIKDA DA OLSA olsunlar diye uğraşmaktan!

kollarındaki kılları ağdayla alsan benımde coktu agdayla ala ala seyrekleşti kolumdaki tüyler. artı tüy sarartıcı kremler var alıpta kıl köklerini güçlendirmektense sarartsan daha iyi olmaz mı.

favorilerim var dedin onları ne ile alıyorsun kılı kokunden alırsan daha cok güclenir. hepımızın yaptıgı hata var kollarını bacaklarını lıse donemındeyken falan jiletle aldınmı

Canim benimde tüylü bi yapim var çok şükür asiri degilim ama gün ışığında vucudumdaki tuyler belli oluyor, yani dokununca hissedilmiyor ama gun isiginda belliler. E napalim canim Allah bizi böyle yaratmış ten beyaz sac koyu renk olunca boyle oluyor :) aslinda bütün insanlarin vucudu tuylerle kaplıdır ama belli olmuyor çünkü onların hem tenleri koyu hemde tüyleri sari yani daha uyumlu :)

evlilik konusunu hiç takma derim ben yeni evliyim eşim hic problem yapmadi, hatta o tuysuz bi erkektir ona ragmen benin tüylerimi hic sikinti yapmadi, ben elimden geldigi kadar aliyorum, loş ortamda daha açık giyiniyorum o zamanda tuyler belli olmuyor kafamda rahat oluyor :). Birde erkekler tuye kıla bizim kada takilmazlar, sen alabildigin kadarini al gerisini takma sen söylemezsen o farketmez bile :) birde forumda istenmeyen tuyler kisminda dolunay epilasyonu diye bi baslik var, oradaki tarihlere göre almani tavsiye ederim, gercekten bende ise yaramaya basladi

Birde lütfen bu kılın tüyün çok buyuk bi dert oldugunu düşünme, aliyosun gidiyor nesi dert bunun? Sen dert duymamissin insanlarin nasıl engelleri var, evliligi hayal bile edemiyorlar. Bu isyan olur canim, o yüzden elinden geleni yap ve haline şükret.

en kısa zamanda onu da deneyeceğim bi bu kalmıştı :)

kollarımı alıyorum faullerimi de aldırıyorum artık belki fark etmiiştir bilmiyorum diğer yerlerimi de malum göremediği için haberi yok ama seveni soğutur mecnun olsa :/ Allah kurtarsın seni de zor işler bunlar

göğüs kıllarını koparmak iyi değil diye biliyorum neyle alıyosun hem çok acımaz mı .s hassas sonuçta

hemen hemen ne kadara mal oldu sana? yat kalk dua et bence şükret ya hala benim gibi olsaydın

test yaptırdım defalarca birsürü şeye baktılar ama gayet sağlıklıyım. erkeklerin tüyleri değil kılları olduğu için epilasyondan daha çok fayda görüyor olabilirler bence, bi ihtimal.

hayıır hiç jilet kullanmadım hiç biyerimde sarartıcılarda kıl köklerini besliyormuş öyle diyolar :/ kollarıma ağda yapıyorum yaptırıyorum bende .s yaz geldi yandım iyice yine hergün hergün kıl tüyyy karakış gelsede kurtulsak

problem şu ki görmüyor çünkü hergün hergün kollarımı alıyorum faullerimi alıyorrum yada aldırıyorum en ufak tüyü bile çıkar çıkmaz alıyorum bıyık kaş zaten artık el alışkanlığı diğer yyerlerimi de o görmüyo bilmiyo haliyle evlenmeden göremez, bende bu halimle evlenemem yoksa ertesi gün boşar beni sevsede

haklısın çok şükür

lazer epilasyon yüzdeki ince tüyleri kalınlaştırıyor bu kesin ve uzmanlarda bunu söylüyor. benim olan bölgem bitmediği gibi olmayan yerlerdede çıkmaya başladı. birde onlarla uğraşıyorum şimdi. kesinlikle lazer yüze uygun yöntem değilmiş.

ah canım bende senin gibiyim ....

yüzümde boynumda dekoltemde göğsümmde popomda bacağımda kollarım her yerim kıl

üstelik 2 yıldır evliyim ...eşim hala bilmez bu derdimi...çok dikkatliyimdir...lazeri bende düşünuyorum artık

böyle olucak gibi değil...çekmeyen bilmez bunu..

benim de bir sürü benim var dekolte ve kollarımda sadece şu an saydığım bir kolumda 14 tane benim var büyük küçük değişik...

anlycan yalnız değilsin ...

bu benler güneşten aslında korkmasam çaresine bakıcam da...acaba çaresi varmıdır ki?

offff...bana küçükken kimse güneş koruyucu kullan dememişti ki....çekiyorum şimdi....

benim bir arkadaşım vardı oda senin gibi tüylüydü belkide senden daha tüylüdür dışarıdanda baya görünürdü ama hiç takmıyordu lazerini yaptırıyordu , 2 kişi deli gibi kıza aşıktılar tüylerininde farkındalardı çünkü görünmeyecek gibi değildi içlerinden biriyle evlendi adam kızı yere göge sığdıramıyor şuan 2 yaşında bebekleride var
kısaca demek istiyorumki seven adam bunu senin düşündüğün kadar kafaya takmaz
bendede tüyler var ağda lazer yuvarlanıp gidiyorum eşim kafaya takmıyor bazen maşaallah ne sağlıklı karım var der güler

darısı başıma diyim o zaman :) evlenme teklifi alırsam ardı ardına bütün problemlerimi sıralayıp , sen beni böyle kabul ediyosan bende teklifini kabul ediyorum demeyi düşünüyorum ama bence ettiğine bin pişman olur

Son düzenleme:
canım yüzündeki tüyler seyrek ve inceyse çok ince uçlu makaslar oluyo ben kaş makası diye almıştım onunla kesebilirsin zaten kesme dışındaki yöntemler daha beter yapıyor yüzle çok uğraşmamak lazım onun haricinde bende esmer olduğum için sırt göbek bölümüm tüylü maalesef hatta kolum bacağım çoğu insana göre tüysüzdür ama oralardan tüy çıkıyor ilginç herneyse göbeğime bikaç kere sir yaptım bayağı azaldı biyoder de düşünebilirsin bacakta pek işe yaramıyo ama göbek sırtta yarayabilir bence üzme kendini ölümden başka herşeye çare var :) göğüs konusunda bende sıkıntılıyım dolgulu bikini arıyorum heryerde ama onun bile çözümü ki erkek arkadaşın sorun etmiyomuş sanırım.Üzme kendini eminim çok güzel bi kızsındır :)

Maalesef benim de her yerimden kıl tüy fışkırıyor. Beyaz tenliyim ve açık kumral saçlarım var. Buna rağmen kaşlarım da dahil olmak üzere tüm tüylerim simsiyah. Aralık ayından beri favorilerime ve çene altıma iğneli epilasyon yaptırıyorum ama bu sefer de başka yerden çıkıyor. Her incelememde farklı bir yerdeki kılımı tüyümü fark ediyorum. iğneli yapılan yerler hariç her yerimdeki tüyler git gide gürleşiyor üstüne üstlük hormonal bir problemim de yok. Ailemde de bu kadar tüylü insan yok. Ne yaptım kime çektim bilmiyorum. Moralim öyle bozuk ki... Biri bana baktığında acaba tüylerime mi bakıyor diye düşünüyorum hep. Neyse içimi dökeyim dedim ben de

göbeğini aldığında acımıyor mu çok düşününce bile içim bituhaf oluyor benim .s bilmem idare ederim herhalde şu dertlerden kurtulsam ama esmer kızlar daha güzel gözüküyor bana her zaman eminim sen daha güzelsindir

belki de sana öyle geliyordur, ya da var olanlar artık yeni ilgi alanına girmeye başlamıştır yeni fark etmişsindir. bi gün kurtulucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…