• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biktim senden GÖRÜMCE

Çocuğu benden yapıyor, ondandır deseydin. Suyun dibine bağlıcan bi eşek, o eşek sudan gelene kadar döveceksin. Saçmalığa bak. 3yaşındaki çocuk bile daha mantıklı ve makul davranır. Beyin fakiri!
:( ne gormek ne gorusme hic artik onume bile cikmasin abisi gidip gorsun ama benim bu insanlara tahammülum kesinlikle kalmadi

Valla bende görümce adayıyım bizde de gelin şikayet ediyor kardeşimle neden sen bizimle cok muhattab olmuyorsun diye :))) hiç anlamam böyle görümceleri bırakın milleti bi rahat ya...

Çok zor günler yaşadım abim bi kere bile aramadı... şu prenses sendromu bi bizde yok ya...

ben anlamıyorum gercekden bende görumceyım ama hıc oyle hısler beslemedım
ben abımı hıc sevmıyorum sanırım :KK70:
hatta evlendıde kurtuldum dıye sevınmıstım yahu ne yalan soyleyeyım :KK70:

abımle ben yatıcam ne demek yahu oha
gorumcen sıyırmıs
bence ıstedıgı kadar zırlasın sız o gorumceye cıddı mesafe koyun derın
3 abim var 2 si evli ne haddime düşmüş kaldı ki uygun değil nasıl insan bunlar ve ben hiç biriyle görüşmüyorum

Ne demek abimle sen yatiyosun ayy yolarim parçalarim kis
Hadsiz terbiyesiz
Ver tabiki soyle guzelce alsin agzinin payini
"Abinin akli var fikri var bana mi dusmus kimi arayip aramayacagi..her canin sikildiginda bnm adimi anip canimi sikma..dogunun bilmem nerelerinde canimiz burnumuz da sizin keyfinizi eylemek zorunda degiliz"..gibilerinden soyle
Esin ne dedi yengem bizle konusmani istemiyo falan deyince

:KK43: ne gormek ne gorusme hic artik onume bile cikmasin abisi gidip gorsun ama benim bu insanlara tahammülum kesinlikle kalmadi
Bi dönem bizde de oldu böyle, eşim ailesiyle iletişimdeydi ben konuşmuyordum. Ama o zaman dolduruş zamanı oluyor. Şimdi herkesle iyiyim (güya) benim lafım daha çok geçiyor. Böyle sessiz ve içerden takip lazım, bunlar birbirini yer sana bişey olmaz o zaman. :D Tabi uzun zamandan sonra dün ben de rest çektim, hadi hayırlısı :D Neyseki haklı olduğumun farkında eşim.

Ne demek abimle sen yatiyosun ayy yolarim parçalarim kis
Hadsiz terbiyesiz
Ver tabiki soyle guzelce alsin agzinin payini
"Abinin akli var fikri var bana mi dusmus kimi arayip aramayacagi..her canin sikildiginda bnm adimi anip canimi sikma..dogunun bilmem nerelerinde canimiz burnumuz da sizin keyfinizi eylemek zorunda degiliz"..gibilerinden soyle
Esin ne dedi yengem bizle konusmani istemiyo falan deyince
Esim dediki : oyle bisey yok kiz işinde gucunde cocuk bakiyor yemek yapiyor ev temizliği yapiyor hic agzindan oyle bisey duymadim sacmalama senin benim karimla derdin nedir surekli esimi gundeme getirmeye calisiyorsun arayip sormayan benim bunu fedakara niye bagliyorsun..

Bi dönem bizde de oldu böyle, eşim ailesiyle iletişimdeydi ben konuşmuyordum. Ama o zaman dolduruş zamanı oluyor. Şimdi herkesle iyiyim (güya) benim lafım daha çok geçiyor. Böyle sessiz ve içerden takip lazım, bunlar birbirini yer sana bişey olmaz o zaman. :KK70: Tabi uzun zamandan sonra dün ben de rest çektim, hadi hayırlısı :KK70: Neyseki haklı olduğumun farkında eşim.
Cok sukur bari goruyor eslerimiz ya agizlarina baksalar halimiz nice olur

tövbe est cidden dediğiniz gibi, sapık bunlar ya abisiyle yatacakmış manyak mıdır nedir.
Ben duydum sok gecirdim resmen senin agzindan cikani kulagin duyuyormu terbiyesiz dedim soyluycem abine bu zihniyeteysen bir daha evime gelme dedim senede yirmi gun izin de goruyorz bu tartismamizdan sonra hic gelmedi zaten bende abisidd hic davet etmedik.. Anca telefonla yetiyor simdide evlensede kurtulsak..

bir insan abiye düskün olabilir ama bu safa yatmasına herrseyi agzından cıkmasına müsade etmez.
üste cıkacaksınız. sen arayacaksın küçüksün biz böyle biryerde zordayız zaten. gel abinin koynuna sen gir o nasıl laf diye o lafı yedirtecektin yüz buluyorki söylüyor yüz buluyorki rahat

bir insan abiye düskün olabilir ama bu safa yatmasına herrseyi agzından cıkmasına müsade etmez.
üste cıkacaksınız. sen arayacaksın küçüksün biz böyle biryerde zordayız zaten. gel abinin koynuna sen gir o nasıl laf diye o lafı yedirtecektin yüz buluyorki söylüyor yüz buluyorki rahat
Sustuk diye tepemize cikti.. Allah kendine ayni gorumce ve kaynanadan versin insallah birsey demiyorum

Back
X