• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biktim senden GÖRÜMCE

Esim dediki : oyle bisey yok kiz işinde gucunde cocuk bakiyor yemek yapiyor ev temizliği yapiyor hic agzindan oyle bisey duymadim sacmalama senin benim karimla derdin nedir surekli esimi gundeme getirmeye calisiyorsun arayip sormayan benim bunu fedakara niye bagliyorsun..
Oh iyi demis eşin

Oha abisiyle mi yatacakmis ? Siyirmis o deli o deli. Ciddiye alma canım. Bu gorumceler baş belası zaten.

enteresan olan ülkenin bir ucunda yaşayan kendi canının, evladının derdinde olan insanlarız. Terör bölgesinde yaşamak zaten insanı yıpratıyor bir de bunlarla uğraşmak bitiriyor insanı. Allah yardımcımız olsun ama gerçekten çok terbiyesiz görümceler var .utanmadan herseyi söylerler sen terbiyesizlik yapma yada abinin karısı benim sen değilsin dersen kötü olursun ..

Yok abi beni görümce olmayı beceremiyorum :)
Ben kalkacam da yengeme bunları soyleyecem pehh
Ordan şuraya kalk demiyorum kadına
Ne tip insanlar var yaa

Bende de bir alt modeli var bu görümcenin. İlk evlendiğim yıllarda oda beni kıskandırmaya çalışırdı. Malum kıskanç ve fesat olunca insan herkesi kendi gibi zannediyor. Abisinin kucağına otururdu hep:) biliyormusun yenge abimin en çok boynundan öpmeyi seviyorum derdi :) daha neler neler....

Bende de bir alt modeli var bu görümcenin. İlk evlendiğim yıllarda oda beni kıskandırmaya çalışırdı. Malum kıskanç ve fesat olunca insan herkesi kendi gibi zannediyor. Abisinin kucağına otururdu hep:) biliyormusun yenge abimin en çok boynundan öpmeyi seviyorum derdi :) daha neler neler....

Evlerden ırak...sapık mıdır nedir? İğrençlik, sonra nasıl çözüldü bu durum

Evlerden ırak...sapık mıdır nedir? İğrençlik, sonra nasıl çözüldü bu durum
Amacı beni kıskandırmaktı zaten ben tepki vermeyince 1 yıl falan uğraştı sonra vazgeçti. Benim de çok sinir olduğum zamanlar oldu ama politik davranmaya çalıştım. Çünkü rahatsızlığımı belli edince dahada saçmaladığını farkettim.

Biraz ailemin yanina gidip kafa dinlemeye karar verdim sanirim aileme bunlardan soz edicem babam kp ile gorusmesi gerekecek önünü celmeleri icin bi dur demek icin..

Yuhhh artik yeminle neler duyuyoruz rabbim lut kavmine dondu ortalik.. Allah sonumuzu hayir etsin..

Back
X