Sabahın 7sinde kalkıp sigara içmek nedir ya.58 yaşında insanlar annemle babam. Babam zaten öksürüyo doktora gidelim bi yok belki de kanser oldu öksürüğü sürekli var çünkü. Beni hiç dusunmuyosun diyorum size bisey olursa beni hic dusunmuyo musunuz diyorum. Ben naparim annemiz babamsiz diyorum. Yok. Tık yok. Hic vicdan yapma yok. Sigarayı birakma isteği yok. Zaten ailemizde kanser vakaları var. Korkuyorum.lOnlar dediklerime rağmen umursamayinca bende içimden seni umursamayan düşünmeyen insan için mi uzuluceksin diyorum. Pisman oluyorum ama artik cok sıkıldım leş gibi de kokuyor. Nefret ediyorum sigaradan. Sinirlerim bozuldu sabah sabah
Size akil verirdim ama 3 defa kalp krizi gecirmis anneme sigarayi biraktirabilseydim...
içiden çıkılmaz bi durum sigara,benim de alışkanlığımdır sabah uyanınca bi tane içmek.. ama yakın akrabam sigara yüzünden ameliyat olunca iyice azalttım. acaba canlı bi örneğe mi ihtiyaç var, akıllanmıyoruz..
benim amcam akciğer amliyatı oldu ya gözümüzün önünde ölüyordu, doktor içmiyceksin dedi. ameliyat olduğu aksam içti..vallahi eşimin dedsinin sigara yüzünden tek bacağı bile kesilmiş adam hala içiyo
Evliliğimizin 1. Ayında 10 yıllık tiryaki eşime bıraktırdım ama 22 yıllık babama bıraktıramadım malesef.. Sanırım aşk araya girince etki artıyor..
ya sorma benımde aileden kimse içmez ama eşim günde iki paket nerdeysedediğin gibi sabah sabah aç karnına yakar akşam yatmadan yakar hatta bazen tuvalette içiyo leş gibi kokutuyo geceleride öksürmekten uyanıyo
Size akil verirdim ama 3 defa kalp krizi gecirmis anneme sigarayi biraktirabilseydim...
Halam öyle sigara içerdi ki bırakacağına ölsem inanmazdım
Bir gün doktora gitti koah olmuş yada olacak denilmiş hatırlamıyorum
Doktor bir ilaç vermiş o zaman paralıydı şimdi devlet karşılıyor diye biliyorum
O ilaçla sigarayı bıraktı tüm sülale şok olduk hatta ben " tekel batar artık" demiştim burdan ismini yazmamın bir mahsuru yoktur inşallah
Champix olmalı aklımda öyle kalmış halamın tavsiyesiyle bu ilaca başlayan bir kişi daha bıraktı
Araştırın doktora sorun kullandırın derim arkadaşlar
içiden çıkılmaz bi durum sigara,benim de alışkanlığımdır sabah uyanınca bi tane içmek.. ama yakın akrabam sigara yüzünden ameliyat olunca iyice azalttım. acaba canlı bi örneğe mi ihtiyaç var, akıllanmıyoruz..
Evliliğimizin 1. Ayında 10 yıllık tiryaki eşime bıraktırdım ama 22 yıllık babama bıraktıramadım malesef.. Sanırım aşk araya girince etki artıyor..
Benim annem babamda esimde iciyo
Esimle cok tartisiyoruz ama birakamiyo
Annemde cigerlerini bitiriyo cunku cok iciyo
Dinlemiyolar kısacası
benim çevremde yanı ailemde sigara içen kimse yok dedem hariç. dedem de sigara yüzünden öldü gitti zaten ancak hepimize de sigaradan arta kalan miraslar bıraktı. annem koah oldu ki ağzına sigara koymuş değildir benim cigerlerim çok fena teyzemin biri astım oldu ve daha bir sürü hastalık bıraktı bize .yani sigara sadece içeni değil pasif içicileri de çok etkiliyor.
ayrica cidden aşırı sigara kullanma alışkanlığı olan kisiler çok kötü kokuyor katran gibi bir koku berbat bişey. dişler sapsarı ağız fena kokuyor. Keşke uzaktan kendi kokularını bir hissedebilseler eminim bir daha icmezler.
benim annemle babam da tuvalete sıgaralarıyla giderdi hep oruçlarını bile sıgarayla açıyolardı yarım saat sonra çorba falan içiyolardıbence ilaç falan çok etken değil kişinin istemesi lazım bırakması için
Benimde alerjim var ama babam buna rağmen içerdi.bende bir gün o içerken geçtim karşısına bi tane yaktım "sen içersen bende içerim" dedim o da mecburen bırakmak zorunda kaldı.
Iyyy kokarda o istedi kadar dişini fircalasin iki paket sonucta agzi kokarya sorma benımde aileden kimse içmez ama eşim günde iki paket nerdeysedediğin gibi sabah sabah aç karnına yakar akşam yatmadan yakar hatta bazen tuvalette içiyo leş gibi kokutuyo geceleride öksürmekten uyanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?