Bıktım sigaralarindan!

Dream on

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
55
27
3
30
Sabahın 7sinde kalkıp sigara içmek nedir ya.58 yaşında insanlar annemle babam. Babam zaten öksürüyo doktora gidelim bi yok belki de kanser oldu öksürüğü sürekli var çünkü. Beni hiç dusunmuyosun diyorum size bisey olursa beni hic dusunmuyo musunuz diyorum. Ben naparim annemiz babamsiz diyorum. Yok. Tık yok. Hic vicdan yapma yok. Sigarayı birakma isteği yok. Zaten ailemizde kanser vakaları var. Korkuyorum.lOnlar dediklerime rağmen umursamayinca bende içimden seni umursamayan düşünmeyen insan için mi uzuluceksin diyorum. Pisman oluyorum ama artik cok sıkıldım leş gibi de kokuyor. Nefret ediyorum sigaradan. Sinirlerim bozuldu sabah sabah

ya sorma benımde aileden kimse içmez ama eşim günde iki paket nerdeyse dediğin gibi sabah sabah aç karnına yakar akşam yatmadan yakar hatta bazen tuvalette içiyo leş gibi kokutuyo geceleride öksürmekten uyanıyo

Size akil verirdim ama 3 defa kalp krizi gecirmis anneme sigarayi biraktirabilseydim...

bi ara sigarayı bırakmak istiyorum filmi denk gelmiş televzyonda onu izledi 6 gun ağzına sürmedi sonra bi tartıştık geri başladı. şimdi internetten o filmi alıcam yine izletcem e bide bebe düşünüyoruz bırak dicem ay gerekirse ağlayıp zırlayıp bıraktırmam lazım

Halam öyle sigara içerdi ki bırakacağına ölsem inanmazdım
Bir gün doktora gitti koah olmuş yada olacak denilmiş hatırlamıyorum
Doktor bir ilaç vermiş o zaman paralıydı şimdi devlet karşılıyor diye biliyorum
O ilaçla sigarayı bıraktı tüm sülale şok olduk hatta ben " tekel batar artık" demiştim burdan ismini yazmamın bir mahsuru yoktur inşallah
Champix olmalı aklımda öyle kalmış halamın tavsiyesiyle bu ilaca başlayan bir kişi daha bıraktı
Araştırın doktora sorun kullandırın derim arkadaşlar

içiden çıkılmaz bi durum sigara,benim de alışkanlığımdır sabah uyanınca bi tane içmek.. ama yakın akrabam sigara yüzünden ameliyat olunca iyice azalttım. acaba canlı bi örneğe mi ihtiyaç var, akıllanmıyoruz..

e sizink,ler kullanmıyormu ? benı m eşimede doktor böyle devam edersen koah olursun demişti

vallahi eşimin dedsinin sigara yüzünden tek bacağı bile kesilmiş adam hala içiyo

vallahi eşimin dedsinin sigara yüzünden tek bacağı bile kesilmiş adam hala içiyo
benim amcam akciğer amliyatı oldu ya gözümüzün önünde ölüyordu, doktor içmiyceksin dedi. ameliyat olduğu aksam içti..

Evliliğimizin 1. Ayında 10 yıllık tiryaki eşime bıraktırdım ama 22 yıllık babama bıraktıramadım malesef.. Sanırım aşk araya girince etki artıyor..

Benim annem babamda esimde iciyo
Esimle cok tartisiyoruz ama birakamiyo
Annemde cigerlerini bitiriyo cunku cok iciyo
Dinlemiyolar kısacası

benim çevremde yanı ailemde sigara içen kimse yok dedem hariç. dedem de sigara yüzünden öldü gitti zaten ancak hepimize de sigaradan arta kalan miraslar bıraktı. annem koah oldu ki ağzına sigara koymuş değildir benim cigerlerim çok fena teyzemin biri astım oldu ve daha bir sürü hastalık bıraktı bize .yani sigara sadece içeni değil pasif içicileri de çok etkiliyor.

ayrica cidden aşırı sigara kullanma alışkanlığı olan kisiler çok kötü kokuyor katran gibi bir koku berbat bişey. dişler sapsarı ağız fena kokuyor. Keşke uzaktan kendi kokularını bir hissedebilseler eminim bir daha icmezler.

benim annemle babam da tuvalete sıgaralarıyla giderdi hep oruçlarını bile sıgarayla açıyolardı yarım saat sonra çorba falan içiyolardı bence ilaç falan çok etken değil kişinin istemesi lazım bırakması için

Benimde alerjim var ama babam buna rağmen içerdi.bende bir gün o içerken geçtim karşısına bi tane yaktım "sen içersen bende içerim" dedim o da mecburen bırakmak zorunda kaldı.

Leş leş cok kötü size daha da zor eşiniz sonuçta siz icmiyosaniz ne fena kokuyodur
Size akil verirdim ama 3 defa kalp krizi gecirmis anneme sigarayi biraktirabilseydim...

Ah ahh neden böyleler bizi uzuyorlar

Babama çok kez dedim sunu yapalım burayi arayalım doktora gidelim yok. Neymiş bırakmak istemiyomus. Inanmiyo ki inansa istese olur. Ne iyi sizin halaniz bırakmış da kurtulmuş helal valla.

Canli örnek var kardeşinin eşi akciger kanseri tık yok ama. Inşallah tamamen bırakırsınız.

Evliliğimizin 1. Ayında 10 yıllık tiryaki eşime bıraktırdım ama 22 yıllık babama bıraktıramadım malesef.. Sanırım aşk araya girince etki artıyor..

Valla helal olsun eşinize sizi dinlemiş birakmak da istemiş belli ki

Benim annem babamda esimde iciyo
Esimle cok tartisiyoruz ama birakamiyo
Annemde cigerlerini bitiriyo cunku cok iciyo
Dinlemiyolar kısacası

Ah bi dinleseler ya

Ne kızdım şimdi dedenize
Benim de dedem cok içermis Teyzem icmemesine ragmen astim oldu

Kesinlikle birakmayi istekleri lazim..
Benimde alerjim var ama babam buna rağmen içerdi.bende bir gün o içerken geçtim karşısına bi tane yaktım "sen içersen bende içerim" dedim o da mecburen bırakmak zorunda kaldı.

Vall aynısını ablam yaptı tik yok. Sizinki ne guzel bırakmış.

Iyyy kokarda o istedi kadar dişini fircalasin iki paket sonucta agzi kokar

Benim dedem 65 yaşında bıraktı 40 yıldır içtiği sigarayı ufacık bi gribi dahi 1 ayda atlatınca korkusundan bıraktı bu tarz ani korkular tiksinmeler gerekli bence yoksa azaltarak filan da olmuyo tabi bıraktığı zaman zorlandı rüyalarına dahi giriyomuş ama hastalık korkusuna başlamadı tekrar şu an 72 yaşında maşallah bi sorunu yok allah herkese irade versin yardımcısı olsun bırakma konusunda

Benim ailemdekiler de fosur fosur içerler. Dün bizimkilerin dükkanına gittim bayram öncesi yoğunluk için yardıma, annemden tut elemanına kadar hepsi içiyor, başıma ağrılar girdi dumandan. Biri söndürse diğeri yakıyor. Leş gibi yahu. Müşteri gelir ağzında sigarayla... Dumandan gözlerim yandı resmen, bişey de söyletmiyorlar. Ben ağzıma sigara sürmüş insan değilim ama bunların sayesinde pasif içiciyim ne yazık ki. Üstüm, başım, saçım leş gibi sigara koktu onların yüzünden, bilmiyorum ben de içiyor olsam bu kadar rahatsız olmazdım herhalde ama sonuçta şu an içmiyorum ve rahatsızım.
Ama uzun lafın kısası genelde bırakmıyorlar, bırakmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…