• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım sigaralarindan!

Sigara kokusu tıkıyor beni :KK1:
İçenlere bir şey olmuyor :cry:
Sağlık ve cebin için bırak içenler:KK14:

Sabahın 7sinde kalkıp sigara içmek nedir ya.58 yaşında insanlar annemle babam. Babam zaten öksürüyo doktora gidelim bi yok belki de kanser oldu öksürüğü sürekli var çünkü. Beni hiç dusunmuyosun diyorum size bisey olursa beni hic dusunmuyo musunuz diyorum. Ben naparim annemiz babamsiz diyorum. Yok. Tık yok. Hic vicdan yapma yok. Sigarayı birakma isteği yok. Zaten ailemizde kanser vakaları var. Korkuyorum.lOnlar dediklerime rağmen umursamayinca bende içimden seni umursamayan düşünmeyen insan için mi uzuluceksin diyorum. Pisman oluyorum ama artik cok sıkıldım leş gibi de kokuyor. Nefret ediyorum sigaradan. Sinirlerim bozuldu sabah sabah

Eşim de içiyordu ama bırakmak isteyip de bırakamıyordu
Eğer bırakmayı isterlerse ilaç desteği çok işe yarıyor

Onlara değil içmeyene oluyor olan..

-hem sınır stres..

-hem soluduğumuz havayla daha çok içiyoruz onlardan..

Zıkkım içesiceler

Benim esimde cok sigara iciyor nisanliyken dedi evlenince birakacam evlendik dedi cocuk olunca birakacam tabi cocugumuz olmuyor bu zamana kadar benden kaynakli saniyorduk bundan 1 hafta once spermiyogram testi verdi gordu ebesinin orekesini doktor dedi agzina dahi goturmuceksn senin bu spermle cocugun olmaz k bakma dedi. Birakti cok sukur...

Benim dedem 65 yaşında bıraktı 40 yıldır içtiği sigarayı ufacık bi gribi dahi 1 ayda atlatınca korkusundan bıraktı bu tarz ani korkular tiksinmeler gerekli bence yoksa azaltarak filan da olmuyo tabi bıraktığı zaman zorlandı rüyalarına dahi giriyomuş ama hastalık korkusuna başlamadı tekrar şu an 72 yaşında maşallah bi sorunu yok allah herkese irade versin yardımcısı olsun bırakma konusunda

Maşallah diyelim biz de o zaman allah uzun ömürler versin. Bizimkilere de bisey olacak oyle birakacaklar mecburiyetten yoksa umurlari degil.
allen carr videosunu izledim 2 aydır içmiyorum çok şükür.

O neymiş ben de izleyeyim.

Benim ailemdekiler de fosur fosur içerler. Dün bizimkilerin dükkanına gittim bayram öncesi yoğunluk için yardıma, annemden tut elemanına kadar hepsi içiyor, başıma ağrılar girdi dumandan. Biri söndürse diğeri yakıyor. Leş gibi yahu. Müşteri gelir ağzında sigarayla... Dumandan gözlerim yandı resmen, bişey de söyletmiyorlar. Ben ağzıma sigara sürmüş insan değilim ama bunların sayesinde pasif içiciyim ne yazık ki. Üstüm, başım, saçım leş gibi sigara koktu onların yüzünden, bilmiyorum ben de içiyor olsam bu kadar rahatsız olmazdım herhalde ama sonuçta şu an içmiyorum ve rahatsızım.
Ama uzun lafın kısası genelde bırakmıyorlar, bırakmazlar.

Icilen bi ortami düşünemiyorum bizimkiler balkonda içer onun bile azicik kokusu gelince ben sinir oluyorum içilen ortamda asla duramam. Herseye zarar ya icmeyenleri düşünen yok. Saç baş dediğiniz gibi leş gibi kokuyor ustune sinince insan kendinden tiksiniyor :(

Eşim de içiyordu ama bırakmak isteyip de bırakamıyordu
Eğer bırakmayı isterlerse ilaç desteği çok işe yarıyor

Bi isteseler..

Onlara değil içmeyene oluyor olan..

-hem sınır stres..

-hem soluduğumuz havayla daha çok içiyoruz onlardan..

Zıkkım içesiceler

Aynen oyle valla cok doğru laf zikkim icesiceler :)
Benim esimde cok sigara iciyor nisanliyken dedi evlenince birakacam evlendik dedi cocuk olunca birakacam tabi cocugumuz olmuyor bu zamana kadar benden kaynakli saniyorduk bundan 1 hafta once spermiyogram testi verdi gordu ebesinin orekesini doktor dedi agzina dahi goturmuceksn senin bu spermle cocugun olmaz k bakma dedi. Birakti cok sukur...

Illa bişey olacak da öyle birakacaklar. Pişmanlıgini yaşıyordur şimdi eşiniz.ama bırakmış iyi bari inşallah bi daha agzina sürmez bebeginiz de sağlıkla gelir inşallah :)

Sabahın 5'inde ya da 6'sında içtiğimi bile hatırlıyorum...
Benim ailem de öyleydi çocukken yanımda fosur fosur içip evi dumanaltı yaparlardı.
Bıraktılar ama sonradan, ama ne farkeder ben içiyorum bile hem de senin kızdığın saatler :KK14:

Benim annemde 30 yildir sigara iciyor.
Bir suru sey yapip birakmaya calisti en fazla 1 ay birakabildi.
O kadar cok oksuruyor ki, nefes alamiyor.
Kendisini dusunmedigi gibi, etrafindakileride zehirliyor.
Cok tartistik ama sonuc yok, simdi bayramdan sonra akapunktura baslicak, insalllah bu sefer birakir.
Insallah sizinkilerde birakir.

Sabahın 5'inde ya da 6'sında içtiğimi bile hatırlıyorum...
Benim ailem de öyleydi çocukken yanımda fosur fosur içip evi dumanaltı yaparlardı.
Bıraktılar ama sonradan, ama ne farkeder ben içiyorum bile hem de senin kızdığın saatler :KK14:

Peki neden bu kadar çok sigarasız duramamak zarar verdiğini bile bile? Gerçekten merak ediyorum. Sadece size degil lafim içip de vazgecemeyemn herkese babama anneme.. onlar cevapsız bırakıyor.
Biz 3 kardeşiz çok şükür 3umuz de içmiyoruz.

Benim annemde 30 yildir sigara iciyor.
Bir suru sey yapip birakmaya calisti en fazla 1 ay birakabildi.
O kadar cok oksuruyor ki, nefes alamiyor.
Kendisini dusunmedigi gibi, etrafindakileride zehirliyor.
Cok tartistik ama sonuc yok, simdi bayramdan sonra akapunktura baslicak, insalllah bu sefer birakir.
Insallah sizinkilerde birakir.

Inşallah bırakır anneciginiz en azından o bırakmak istemiş ve hala istiyor..
Umutsuz olsam da,inşallah benimkiler de..

Peki neden bu kadar çok sigarasız duramamak zarar verdiğini bile bile? Gerçekten merak ediyorum. Sadece size degil lafim içip de vazgecemeyemn herkese babama anneme.. onlar cevapsız bırakıyor.
Biz 3 kardeşiz çok şükür 3umuz de içmiyoruz.

Inşallah bırakır anneciginiz en azından o bırakmak istemiş ve hala istiyor..
Umutsuz olsam da,inşallah benimkiler de..
Nikotin ihtiyacı... Gerçi ben azalttım, artık fazla içmiyorum. Gittikçe daha da seyrekleştirmeyi düşünüyorum.

Canım bebemi babamda öyle saat gece 4 te kalkar içer lisede bende içmeye başladım sonra şimdi anlıyorum ikimizde bırakamıyoruz çok zor
Inşallah bırakabilirsiniz. Bol bol patlican yemenizi tavsiye ederim

8 senedir içiyordum sigarayı hiç aklıma gelmezdi bırakacagım şimdi kızıma kötu kokmamak için içmiyorum ve evde de içirmiyorum en nefret ettıgım misafir sigara içen misafir.. Eve sigara içip geliyorlar öyle iğrenç kokuyorlar ki yıllarca böyle küllük gibi gezmişim bende haberım yok.. Nefret edıyorum suan sigaradan ve artık nefes alıyorum

Evliliğimizin 1. Ayında 10 yıllık tiryaki eşime bıraktırdım ama 22 yıllık babama bıraktıramadım malesef.. Sanırım aşk araya girince etki artıyor..
Evet bır sevgılım vardı sıgara içiyormuş kaç yıl bılemedım,sonra bır gun şok oldum ne zaman başladın dedım,hep içerim dedı,neden gormedım dedım,utanıyorum senın yanında ıçmeye dedı ayrılana kadar bır ıkı kez ancak içti ,yarısında attı

Çok kötü bışey sıgara,ben hiç içmedım,ama ağzımda dıgara yemek yapan ınsandan hıç hoşlanmıyorum,ve yemıyırum görürsem o yemeği

Canım bebemi babamda öyle saat gece 4 te kalkar içer lisede bende içmeye başladım sonra şimdi anlıyorum ikimizde bırakamıyoruz çok zor

Sağlığınız ve cevrenizdekiler için bırakmaya çalışın :KK43:

8 senedir içiyordum sigarayı hiç aklıma gelmezdi bırakacagım şimdi kızıma kötu kokmamak için içmiyorum ve evde de içirmiyorum en nefret ettıgım misafir sigara içen misafir.. Eve sigara içip geliyorlar öyle iğrenç kokuyorlar ki yıllarca böyle küllük gibi gezmişim bende haberım yok.. Nefret edıyorum suan sigaradan ve artık nefes alıyorum

Helal olsun size de inşallah bi daha hic baslamazsiniz ve kizinizla ailenizle sağlıkli bir yaşam surersiniz :)

Ö
Sağlığınız ve cevrenizdekiler için bırakmaya çalışın :KK43:

Helal olsun size de inşallah bi daha hic baslamazsiniz ve kizinizla ailenizle sağlıkli bir yaşam surersiniz :)[/QUOTE çok zor canım bağımlı olduk artık

Back
X