Bıktım şu aile meselelerinden:((

Canım ben para konularını söylemem ama eşim söyler babasına malesef oda hep sorar. Meraklıdır sorar eşimde anlatır adam herşeyi bilir.Eşimi uyarıncada yanlış anlıyor,ne var benim babam ne olacak söylerim tabi diyor.Adamın belli bir işi ve düzenli bir geliri yok verirmi tekrar pek emin değilim

Herkes ayağını yorganına göre uzatsın arkadaş. 1100 lira maaşa güvenipzde 50 bin liralık borca girmeseymiş oda. boş boşuna hemde. altında araba varmış be adam ne diye kendini zora sokuyon ödeyemeyecegini bile bile. Kurban et kız sakın tek kuruş verme.

İkinci elmiş masrafı çok oluyomuş önceki aracın.Ben vermek istemiyorum zaten bekar liseye giden bir kaynım var onu dershane verdik.Ama eşim kesin verir

İkinci elmiş masrafı çok oluyomuş önceki aracın.Ben vermek istemiyorum zaten bekar liseye giden bir kaynım var onu dershane verdik.Ama eşim kesin verir
ikinci el diye binilmiyomuymuş. herkes ikinci el araba kullanıyo. kusura bakma da başka bişey için olsa kesinlikle verin yardımcı olun derdim ama şimdi inanın gereksiz bi borç için kendinizi sıktıgınıza değmez

Ya başka bişey olsa zaten vicdansız değiliz veririz mesela liseye giden kaynımı dershaneye yazdık ama araba lükse kaçıyo yani içimden hiç gelmiyor vermek

Belki sizden istemezler.
Ama isterlerse de vermeyin.
Alırken size mi güvenip aldılar?
zaten almadan adam diyordu beş yüz siz beş yüzde öbür oğlundan istiyordu.Kimse öyle aylık düzenli bin lira vermez.Kesinlikle bize güvendiler sıkışırsak verirler dediler

arkadaşım neden bazı şeyleri düşünüp hayatınızı zehir ediyorsunuz

daha istememiş borç

arabaları almışsınız; si vs vs deyin ze alma da dememiş

kp sizden borç isterse de gücümüz yok dersiniz satıp arabayı kapar borcunu geliri yoksa

onun bunun arabası kredisi bu aşamada ilgilendirmez

sizden para istenince de eşinize anlatın biz de bilirdik borç ile sıfır almayı yarın öbür gün para lazım olur deyip krediye girmedik çoluk çocuk olur

Yok canım hayatı zehir etmiyorum sadece biraz canım sıkılıyor hepsi bu.Eee okadarcıkta olsun.Yüzde yüz eminim bizden isteyeceğinden çünkü arabayı almadan söylüyordu.Elalemin içinde arabayı satmaz asla eşimde sattırmaz verelim der yapacak birşey yok ben vermem desemde eşim verir

neden satamasın

satsın arabayı kaynın ile kendisine 25 binlik iki araba alsın borç da azalır, kaynın öder

gösteriş için benden para isteyecek olana tek kuruş vermem

eşim de vermez o nedenle rahat konuşuyor olabilirim tabii ki

Ben de malatyalıyım ben de öğretmenim.. 5 kuruş yardımları olmadı hatta setin bi kısmını biz aldık ama ben de çıkarıp bi çeyrek vermedim.. Neden vereyim ki.. Sonradan para istemeye yüzleri olmasın demişssiniz ama tam tersi nasıl alışırlarsa öyle gidiyor bu tipler..

eşinize şimdiden çıtlatın bu durumu beş kuruş vermem deyin kendi maasından vereceksen ver geri kalanla da evi geçirdirebilecek misin diye söyle ama yumuşak tabi :) bakalım yiyecek mi o zaman. aileyi tanıyorsan o para size dönmez ya da bizde arabamızı değiştiriyoruz deyin. olmadı eşinizi başka borçlara sokun para kalmasın elinde.

Canım biraz ağır olacakta halt etsinler seni yolunacak kaz bildiler heralde bu ne be sen sanki aptalmısın eğer isterlerse ayağınızı yorganınıza göre uzatın ben 20 li yaşlarda insan bunu düşünüp 25 milyar ikinci ele biniyosam kimse kusura bakmasın alnımda enayi yazmıyo ben bilmiyodum sıfıra binmeyi sanki de ve gerekirse altındaki arabayı sat otomatik sıfır alacam de canımı sıktılar ya

Canım valla vermeye gönülleri yoktu zaten.Bu yıla kadar da hiç para stemediler gerçi borcumuzun olduğunu biliyorlardı.Yazın bitti çok şükür.Önce dershane parası dediler tabi kardeşidir dedim bişey olmaz ama araba için de isteyecekler eşimi tanıyorum yok diyemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…