Bıktım usandım artık

tekrar donmeyecegim ben yoruldum senelerce çalışıp üzerime 1 kazak bile alamadım artık bıktım birkaç yıl ailemle kalıp çalışırım biraz birikim yaparım ve oğlumla güzel bir hayatım olur
Ahh ah,sorma
Maddi sıkıntı cabası,bende kendimden ödün verirdim,sonuç zararı bana oldu hep

bosanma davasını onun açmasını bekleyeceğim maalesef bana ve oğluma bir sey yapmasından korkuyorum

tekrar donmeyecegim ben yoruldum senelerce çalışıp üzerime 1 kazak bile alamadım artık bıktım birkaç yıl ailemle kalıp çalışırım biraz birikim yaparım ve oğlumla güzel bir hayatım olur
Bu yazdıklarını aynen yaparsın umarım.Kararli ol ve geriye bakma sakın madde bağimlıligi ne demek en en en kötü şey kendini gectim evladını düşün bağımlı insan neler yapmaz ki.Senin elindeki imkanlara sahip olmasam kadın sığınma evine gider yine de o adamdan ayrilirdım düsün yani.Zaman herşeyi yoluna koyar inşallah Allah yardimcin olsun

sağol üstesinden geleceğim inşallah

Valla evladını azıcık düşünen bi anne madde bağımlısı adamdan çocuk yapmaz.Dönersiniz siz iki güne vah o evlada

Hangi madde?

Yani inanın hatanızı siz de biliyorsunuz madde kullanan biriyle evlenmek.. yetmedi çocuk yapmak.. perşembenin gelişi çarşambadan bellidir misali adam tabiki bağımlılığını iyice artırmış.

Şuan yapmanız gerekeni de biliyorsunuz bence. Ayrılmak dışında hiç bi çözüm yok hem kendiniz hem de çocuğunuzun geleceği için mecbursunuz. Kocanız da kendi başının çaresine bakıcak başka yol yok

Madde kullanmanin azi cogu mu olur ya ilk ogrendiginde tedaviye zorlayacaktiniz o adami. Madde kendi kendine birakilmaz tedavi sart.

Hadi bagimliligi evlendikten sonra ogrendiniz, cocuk neden yaptiniz boyle bir adamla? Simdi aglamakta cok tuhaf.

evet hata bende niye doğurdum eşime dönmek gibi bir kararım zaten yok başının çaresine baksın maddi manevi hiçbirşey talep etmiyorum kendisinden sadece çocuğumu almasin

evet hata bende niye doğurdum eşime dönmek gibi bir kararım zaten yok başının çaresine baksın maddi manevi hiçbirşey talep etmiyorum kendisinden sadece çocuğumu almasin
Çocuğunu biraz zor alır madde kullanan bi adam. İçini ferah tut değil çocuk kedi köpek bile vermezler öyle adama

Ben artık aklımda ve kalbimde bitirdim herşeyi sadece çocuğuma üzülüyorum kendisi baba kelimesini ağzına almıyor içinde neler yaşıyor miniğim psikolojik destek alıyoruz ama başka neler yapmam gerekir okulundan da kaldı oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…