Bıktım..

surak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
1.181
1.845
133
31
Yokluk içinde varlık aramaktan yoruldum. Her sabah güne intihar düşüncesi ile başlayıp gün içinde zik zaklananan duygu durumumdan bıktım. Kendimden bıktım. Hiçbir işe yaramamaktan, odaklanamamaktan ve an dan kopuk olmaktan bıktım. Keşke yaşam biz istediğimiz anda son bulsa. Buna hakkımız olsa.

Bunu istemek bence yanlış bir düşünce neden böyle bir düşünceye kapıldın hayatı bir sene de alt üst olmuş bir insan olarak yazıyorum sana ölümü istemek hayattan bıktığın için ....

Sakin olun bu kadar bunalmanız için sebepleriniz ne onları anlatın biraz?
Ölmek çare değil ki. Silkelenip kendinize gelin,psikolojik destek alın..

sabah sabah ne çirkin bir haber surak ne oldu yine anlatmak ister misin ?

depresyondasın tatlım bunlar depresyon belirtisi acilen doktorun yolunu tutarım.

gece uykusuzlugu ,huzursuzluk değişik düşünce bozuklukları var mı cnm?

Benim hakiki anlamda kimsem yok. Var gibi görünüp yok olan insanların içindeyim. Yaşayamadığım hayatın yasını mı tutucam hep?

Aylar önce bir konu açmıştım burada. Ben ailemi terk etmek istiyorum. Bir yerlere gidip izimi kaybettirmek istiyorum. Bu düşünce hep benimle.

Var besbelli intihar düşüncesi varmış.
Bence de depresyon çok beklenmiş hemde. İntihar düşüncesine gelene kadar uzun bir zaman geçmiş olması lazım..
büyük ihtimal depresyon.bende yaşadım hamileyken o kadar bozulduki düşüncelerim kurtulamayacagımı anladıkça ölümü her dakika düşünür olmuştum.

Yani konuyu tam anlamadım o yüzden konu hakkında yorum yapamayacağım. Çok bi anlamı yok ama sen benim bu sitede en sevdiğim üyesin surak

Benim hakiki anlamda kimsem yok. Var gibi görünüp yok olan insanların içindeyim. Yaşayamadığım hayatın yasını mı tutucam hep?

Aslında kimsenin gerçekten kimsesi yoktur bunu unutma.
Her koyun kendi bacağından asılır diye bir lafı boş dememişler.
Psikolojik rahatsızlık yaşadığını buradan konuşmalarından da anlamak mümkün , kendini bunalmayı bırakıp psikiyatrdan randevu almalısın.

büyük ihtimal depresyon.bende yaşadım hamileyken o kadar bozulduki düşüncelerim kurtulamayacagımı anladıkça ölümü her dakika düşünür olmuştum.

Çok geçmiş olsun
Bende depresyon yaşadım ama intihar düşüncesi asla olmadı. En ufak belirtiyi gördüğüm an doktora koştum iyi ki de koşmuşum.

Ben antidepresan alıyorum zaten yaptığım tek şey aptal bir sakinlik ve saçma saçma gülümseme... Doktor sabırlı ol diyor.

Ben antidepresan alıyorum zaten yaptığım tek şey aptal bir sakinlik ve saçma saçma gülümseme... Doktor sabırlı ol diyor.

Burada vakit harvayacağına bir iş bulup çalışsanda kendi evine çıksan nasıl olur ?

Mart'ta annem öldü ve saçma şekilde sakindim herkes kortu birşey olacak diye

Kendi hayatına yol ver kimseden birşey bekleme mutluluk bu çünkü

Yeni mı başladın almaya? Evet sabırlı ol zamanla faydasını göreceksin. İlk başlarda öyle oluyor ama sonradan enerjik hayat dolu olursun. Boşver insanları kendini mutlu etmeye bak kmseden birşey bekleme. Hayat o kadar güzel ki önünde koskoca yıllar ve yaşaman gereken bir sürü şey var..
kimsenin kimsesi yok. Hepimizin etrafında "sadece insanlar" var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…