depresyondasın tatlım bunlar depresyon belirtisi acilen doktorun yolunu tutarım.Yokluk içinde varlık aramaktan yoruldum. Her sabah güne intihar düşüncesi ile başlayıp gün içinde zik zaklananan duygu durumumdan bıktım. Kendimden bıktım. Hiçbir işe yaramamaktan, odaklanamamaktan ve an dan kopuk olmaktan bıktım. Keşke yaşam biz istediğimiz anda son bulsa. Buna hakkımız olsa.
gece uykusuzlugu ,huzursuzluk değişik düşünce bozuklukları var mı cnm?Yokluk içinde varlık aramaktan yoruldum. Her sabah güne intihar düşüncesi ile başlayıp gün içinde zik zaklananan duygu durumumdan bıktım. Kendimden bıktım. Hiçbir işe yaramamaktan, odaklanamamaktan ve an dan kopuk olmaktan bıktım. Keşke yaşam biz istediğimiz anda son bulsa. Buna hakkımız olsa.
gece uykusuzlugu ,huzursuzluk değişik düşünce bozuklukları var mı cnm?
Benim hakiki anlamda kimsem yok. Var gibi görünüp yok olan insanların içindeyim. Yaşayamadığım hayatın yasını mı tutucam hep?
büyük ihtimal depresyon.bende yaşadım hamileyken o kadar bozulduki düşüncelerim kurtulamayacagımı anladıkça ölümü her dakika düşünür olmuştum.Var besbelli intihar düşüncesi varmış.
Bence de depresyon çok beklenmiş hemde. İntihar düşüncesine gelene kadar uzun bir zaman geçmiş olması lazım..
Benim hakiki anlamda kimsem yok. Var gibi görünüp yok olan insanların içindeyim. Yaşayamadığım hayatın yasını mı tutucam hep?
büyük ihtimal depresyon.bende yaşadım hamileyken o kadar bozulduki düşüncelerim kurtulamayacagımı anladıkça ölümü her dakika düşünür olmuştum.
Ben antidepresan alıyorum zaten yaptığım tek şey aptal bir sakinlik ve saçma saçma gülümseme... Doktor sabırlı ol diyor.
Ben antidepresan alıyorum zaten yaptığım tek şey aptal bir sakinlik ve saçma saçma gülümseme... Doktor sabırlı ol diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?