Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin kk ya canım sende sedefi öğrendin artık sende tam bir kk kadınısın/QUOTE]
Yillardir burdayim ama denk gelmemis bana. demek kk kadinligi bugune nasipmis![]()
hoşgeldin kk ya canım sende sedefi öğrendin artık sende tam bir kk kadınısın/QUOTE]
Yillardir burdayim ama denk gelmemis bana. demek kk kadinligi bugune nasipmis![]()
her kk kadını bir gün sedeften nasibini alacaktır...
ay çok kötü oldu bu espri yaaa:26:
arkadaşlar benim birşey dikkatimi çekti amanede konu açtığında sürekli ziyaretçi sayısı yüksek oluyor okuyan sayısıda size de farkettinizmi ben konu açsam 1 veya 2 ziyaretçi olurda maximum hani ben kuruntumu yapıyorum yoksa burda başka şeylermi oluyor....
kaçarmı bu macera....ustaca kaç kişi senaryo yazabilir aşkol sende.eğleniyoruz işte ne güzel![]()
Meşhur sedef ve Amanede sonunda denk geldimMerhabalar Amanede anlat canım ben dinlerim. Hiç dinlemedim daha ben.
![]()
BİRDE MİNE VARDI YA AKLIMA GELDİ ŞİMDİ.ACABA ONA NE OLDU??:26::26::26:
O kim canım merak ettim şimdi. Hemen anlatTam dedikodu havamdayım
![]()
Sedefi de okudum mineyi de... bu gece olursem eksik gitmeyecegim![]()
Baska birsey sorucsm forumda ne kadar populer konu acarsan o kadar avantajlisin gibi bisey mi var? Az oncede bir arkadas buna benzer bisey soyledi de ondan sordum merak yani![]()
mine nişanlısının kuzeni,
çok samimi davranıyolar birbirlerine,
el kol şakaları yapıyorlar diye bir konu açmıştı![]()