bıktım!

hayatı sedef olmuş ya ,
yazdığı konulardan adı sedef olan bir film çekicem başrolede seni alıcam sen sedef olucaksın :37:

arkadaşlar benim birşey dikkatimi çekti amanede konu açtığında sürekli ziyaretçi sayısı yüksek oluyor okuyan sayısıda size de farkettinizmi ben konu açsam 1 veya 2 ziyaretçi olurda maximum hani ben kuruntumu yapıyorum yoksa burda başka şeylermi oluyor....

oooooooooooo amanede gelmişşşşş hoşgelmişşşşş hepimize bol sedefli geceler hanımlarrrrrrrrr:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

arkadaşlar benim birşey dikkatimi çekti amanede konu açtığında sürekli ziyaretçi sayısı yüksek oluyor okuyan sayısıda size de farkettinizmi ben konu açsam 1 veya 2 ziyaretçi olurda maximum hani ben kuruntumu yapıyorum yoksa burda başka şeylermi oluyor....

kaçarmı bu macera....ustaca kaç kişi senaryo yazabilir aşkol sende.eğleniyoruz işte ne güzel:9::9::9::9::9:

Meşhur sedef ve Amanede sonunda denk geldim :1: Merhabalar Amanede anlat canım ben dinlerim. Hiç dinlemedim daha ben. :56:

Sedefi de okudum mineyi de... bu gece olursem eksik gitmeyecegim ;)

Baska birsey sorucsm forumda ne kadar populer konu acarsan o kadar avantajlisin gibi bisey mi var? Az oncede bir arkadas buna benzer bisey soyledi de ondan sordum merak yani ;)

Sedefi de okudum mineyi de... bu gece olursem eksik gitmeyecegim ;)

Baska birsey sorucsm forumda ne kadar populer konu acarsan o kadar avantajlisin gibi bisey mi var? Az oncede bir arkadas buna benzer bisey soyledi de ondan sordum merak yani ;)

yooo öyle bişi yok benim yazdığımı soruyorsan okuyan ziyaretçi sayısı(üye değil) yüksek ise genelde konuyu bir grup eğlenmek için yazıyor biri konu açıyor diğerleride dışardan okuyorlar sonrada bunlar başka sitelerde aralarında dalga geçiyorlar acaba öyle bişeymi diye merak ettim:)))mesela şu anda 6 üye 6 ziyaretçi okuyor:)

Son düzenleme:
Neden aynı tepkileri verip kaynananın zevk almasını sağlıyorsun? Bir gün de bir değişiklik yap. Sen aç Sedef konusunu, ben de öyle düşünüyorum Sedef çok akıllı çok becerikli ben onunla çok iyi arkadaş olucam de bakalım. Kaynanan muhtemelen Sedefle ikiniz müttefik olup ona karşı cephe almayasınız diye seni ondan bıktırmaya çalışıyor. Biraz kafamızı kullanalım.

bir aralar takip etmistim sedef ile mineyi sanirim mine esine olan yakinlasmadan rahtsizdi....kalinan yerden devam sanirim bekleyin iki gun sonrada mine olur.....aslinda bnm kaynanama lazim heee boyle gelin....

mine nişanlısının kuzeni,
çok samimi davranıyolar birbirlerine,
el kol şakaları yapıyorlar diye bir konu açmıştı:ssz:

Aaaa kuzen kardeştir kız. Olur mu öyle şey? Yani olmamalı. :37: Ama bu devirde güvenmemek lazım, valla kardeş olmadığı sürece diyeceğim de bu sefer de kontrol manyağı durumuna düşmek var. :30:

Back
X