Anam kiyamam onaUlen nasıl teyzesin 3 yaşın da hoş sen çeyrek de takmamistin![]()

Ceyrek mi o da ne hemen bi kacayim ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anam kiyamam onaUlen nasıl teyzesin 3 yaşın da hoş sen çeyrek de takmamistin![]()
ayıp ettinben didim![]()
Anam kiyamam ona
Ceyrek mi o da ne hemen bi kacayim ben![]()
Beni merak ederse ona kaçkaçcı bir teyzesi oldugunu soyleKaç kaç![]()
Zeytinyaglisiz olmazz, haydarisiz hic olmazzYanınada mıdye tava ,kalamar ,patlıcan salatası offf gelme içme![]()
Beni merak ederse ona kaçkaçcı bi
Tabikiiii memnuniYetle![]()
Depresyonluk konuyu geyige çevirdik çok şükür![]()
Zeytinyaglisiz olmazz, haydarisiz hic olmazz![]()
Depresyonluk konuyu geyige çevirdik çok şükür![]()
Konu sahibinin iyi değilde bizim baya iyiȘu anda kafan iyi herhalde
Ya konuyla alakasiz ama trend konulardan gorurdum sizi hep bebisiniz 5 haftalıkti son gorusumde simdi bi baktim 35 :) az kalmis hayirli dogumlar bu arada benim oglusumda 2015 ocak gecen yil bu zamanlarda bende 34 haftaydim hey gidiayıp ettin![]()
geçen gun benim de içesim vardı ama 2 bira alsam 10 tl bir votka alsam 50 tl bi de param az diye üzüldüm çekirdek çitleyerek kederlendim
evet, zaman farkında olmadan bir şekilde geçiyor. allah bağışlasın :=)Ya konuyla alakasiz ama trend konulardan gorurdum sizi hep bebisiniz 5 haftalıkti son gorusumde simdi bi baktim 35 :) az kalmis hayirli dogumlar bu arada benim oglusumda 2015 ocak gecen yil bu zamanlarda bende 34 haftaydim hey gidi