• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım..

geçen gun benim de içesim vardı ama 2 bira alsam 10 tl bir votka alsam 50 tl bi de param az diye üzüldüm çekirdek çitleyerek kederlendim

Ya konuyla alakasiz ama trend konulardan gorurdum sizi hep bebisiniz 5 haftalıkti son gorusumde simdi bi baktim 35 :) az kalmis hayirli dogumlar bu arada benim oglusumda 2015 ocak gecen yil bu zamanlarda bende 34 haftaydim hey gidi
evet, zaman farkında olmadan bir şekilde geçiyor. allah bağışlasın :=)

Bende 33 yaşındaki cinsellik kokan Öykü nerde diye merak ediyordum.Meğer elinde viski şişesiyle sokakta geziyormuş. :KK14:

Sahi neden içtiğini biz nereden bilelim de fikrimizi paylasalım? Derdinizi paylaşmayı düşünmüyorsanız niye bdv'de konu açtınız anlamadım. Acaba benim mi kafam güzel de haberim yok.

Bende şuanda elimde şarabım ,yanımda peynirlerim (tanrım ne kadar da sofistike bir görüntü) yazıyorum..insanın canı ara ara isteyebilir tabiki ama hem aralıklar hemde dozu önemli..ben mesela bu 1 kadeh şarapta bırakmayı düşünüyorum..gerisi hem mide doldurma hem kendini uyuşturma..maksat tad ve hafif gevşemekse,1 kadehte işi görüyor..

Sizin alkole değil acilen psikolojik tedaviye ihtiyacınız var.

Back
X