Canım dolduruşa gelip de adam bana bişey demiyor ki hakkını yiyemem ben görüyorum adamı doldurduğunu üstelik masum rolüne yatarak yapıyor bunuİş nişanlınızda biter. Dolduruşa geliyor demek. Biz konuşup anlaşırız demesi lazım.
Valla yapar beklerim.. ama kendisi komik duruma düşecek farkında değilBenim avuç içime niye altın konulmuyor diye olay çıkarır benden söylemesi
Kuzum dinlemiyor hakkını yiyemem o kadın doldursa bile bana yansıtmıyor olayı anlattı bende senin cevabın önemli dedim.. melek rolüne girip kardeşimin düğününde yardımcı olmak istiyorum diyorNişanlın dinlemeyecek. Başka çözüm yolu yok
Kuzum dinlemiyor hakkını yiyemem o kadın doldursa bile bana yansıtmıyor olayı anlattı bende senin cevabın önemli dedim.. melek rolüne girip kardeşimin düğününde yardımcı olmak istiyorum diyor
Normal bindallı giymeyecek kuzum kaftan tarzı giyecek düşün yani.. çok fena bir insan ben mesafe koysam annesine eşime Emin’im onun iyiliği için yaptım neden bana soğuk diyecektirKeşke nokta,virgül kullansaydınız Konuna gelecek olursak benim başımda da var bi tane,Allah düşmanımın başına vermesin.Aldığım avizeye kadar “Nerden aldın,nolurrr bende alıyım mı “diyen insan Ben bıktım,hayattan soğuttu beni sana en önemli tavsiyem “Mesafeli ol “ Onun dışında kına da bindallı giyecek yazmışsın;organizasyon şirketi tutsan ordaki kızların da hepsi giyecek,ben ve kızkardeşim kuzenimin kınasında da giydik,bunda bir sakınca görmedim.
Evet canım ailelere sormak gerekir..doğu da yaşayan aileleriz ve hepimizin adeti aynı çünkü aynı ildeyiz.. ama düşün bu insan şunu yapıyor arayıp kuaförüme kadar ayarlıyor ve bunun içim kayınvalidemi arattırıyor.. ben istemiyorum diye söyledim kendisine annem böyle dedi diyor.. halbuki kayınvalidem ile konuştuk sen hangisini istersen kızım dedi.. yani yalanı ortaya cıktıOlabilir düğün sizin düğününüz ancak büyüklerede danışmak gerekiyor haliyle nişanlınızda ablasına ve size soruyor sadece size sormasıda olmaz sonuçta bilmiyor diyorsunuz belki size uyan şey onların adetine uymuyordur.. çok rahatsız oluyorsanızda direkt görümceyle konuşun nişanlınızı arada bırakmayın.
Şöyle bir örnek vereyim: Görümceyim. Kardeşim nişanlanacağı zaman hediyeliğinizi siz seçin ben alayım dedim, maddi olarak destek olmak istedim çünkü. Kardeşim “abla heves ediyor, kendi halletsin” diye beni aradı. Tamam dedim siz bilirsiniz. Sonuçta iş anneme kaldı:) ama sonuç olarak gelinimizin istediği oldu. Duruma da bozulmadım çünkü kardeşimin kız arkadaşının istediğini yapmak istemesi hoşuma gitti.Canım dolduruşa gelip de adam bana bişey demiyor ki hakkını yiyemem ben görüyorum adamı doldurduğunu üstelik masum rolüne yatarak yapıyor bunu
Allah aşkına kötü gelin olmadan nasıl yaparım bunu akıl verir misinBenim gorumcemi anlatmissin sanki
Bir anda olmadı ama politik davranarak zamanla gorumcemi ekarte etmeyi başardım ben.
Ya bende bakıyorum bakıyorum harf hatası falan sandımMalzeme91 in ne olduğunu sonradan anladım
Nişanlım ablası ona ağlayınca melek rolü yapıp ablasının kırıldıgını anlatmak için söyledi.. offf bilmiyorum çok sıkıldım artıkŞöyle bir örnek vereyim: Görümceyim. Kardeşim nişanlanacağı zaman hediyeliğinizi siz seçin ben alayım dedim, maddi olarak destek olmak istedim çünkü. Kardeşim “abla heves ediyor, kendi halletsin” diye beni aradı. Tamam dedim siz bilirsiniz. Sonuçta iş anneme kaldı:) ama sonuç olarak gelinimizin istediği oldu. Duruma da bozulmadım çünkü kardeşimin kız arkadaşının istediğini yapmak istemesi hoşuma gitti.
Niaşnlınız da tepkisini böyle verebilir ablasına. Ondan size laf taşımamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?