Bıktımmmm

Benim hep konularim nişan atma.. 4 aydır nişanlıyım ve hiç mutlu değilim görücü usulü olarak sevemedim içim ısinmadi itici geliyor gözüme ve buna rağmen bu evlilik olacak gibi ailem kesinlikle atamazsın bu işi bozamazsin diyor.. evlensem bile bir sene anca dayanır gibiyim çünkü içimde bir gram sevgi yok. Ailesine çok kızıyorum o kadar ısrar ettiler ki o etkinin altında kaldım sonucu bu oldu işte.. sizce ne yapmalıyım nasıl bir çözüm bulmalıyım 4 aydır hayatım zehir gibi gulemiyorum evden gitmek bile istiyorum başka şehire yaşım 24. Neymiş nisan atmak ayipmis sokağa cikamazmsim yaşadığım bölge iç anadolu. Ömür bu diyorum yok yok kimseye anlatamıyorum.
İstemiyorum benden cinsellik bekliyo diye uydur diyecem iftira atmakta günah 😞

Benim hep konularim nişan atma.. 4 aydır nişanlıyım ve hiç mutlu değilim görücü usulü olarak sevemedim içim ısinmadi itici geliyor gözüme ve buna rağmen bu evlilik olacak gibi ailem kesinlikle atamazsın bu işi bozamazsin diyor.. evlensem bile bir sene anca dayanır gibiyim çünkü içimde bir gram sevgi yok. Ailesine çok kızıyorum o kadar ısrar ettiler ki o etkinin altında kaldım sonucu bu oldu işte.. sizce ne yapmalıyım nasıl bir çözüm bulmalıyım 4 aydır hayatım zehir gibi gulemiyorum evden gitmek bile istiyorum başka şehire yaşım 24. Neymiş nisan atmak ayipmis sokağa cikamazmsim yaşadığım bölge iç anadolu. Ömür bu diyorum yok yok kimseye anlatamıyorum.
Yok böyle bir dünya kusura bakmasınlar. Ondan sonra kadın cinayetleri kadın şiddeti, sizin hayatınız mi önemli ailenizin nişan atma olayı mi. Konuşun ailenizle. Olmadı mı başka şehirde iş bakın ve gidebiliyorsanız gidin.

İstemediğin biriyle sakın evlenme,mutsuz olursun.Nişan atıncada hicbir şey olmuyor ben 7 sene sevgili olup 8.senede de nişanlanıp ayrıldım.Şuanda evli ve çok mutluyum ne eşim nede ailesi birkez olsun bana geçmişle ilgili kötü bir söz söylemediler.Her şey nasip kısmet nişan atıp. 8 ay sonra eşimle tanıştım ve şükürler olsun diyorum,hep iyikim oldu o benim.At nişanı kurtul ya en fazla ne olcak öldürcekler mi sanki seni.Ömür boyu mutsuz olmaktan daha mı iyi . Görücü usulü tanışmışsın bide hani sevgil olsan benim gibi genelde gezdi tozdu diye laf edenler oluyo çünkü ama biraz mantık 🤐

İstemediğim adamla aynı evde zorla mı yaşayacaksın 😱 kendine gel. Okumuyorsan oku çalışmıyorsan bir iş bul. Kendi ayaklarının üzerinde durursan gıkını çıkaramazlar.
Sevmiyorsun kardeşim. Zorla değil herhalde. Hem sen atarsan daha güzel oluyor o yüzüğü 😂 tecrübeyle sabit. Yüzük atan sen isen bir şey diyemiyor o “gerikafalı tayfa” hatta acaba erkekte mi sorun var diyorlar. Yani milleti susturamazsın anacım. :işsiz:

Açtığın konuda sana yazanlara cevap vermemekte ayıp.. Gerçekliğinden şüphe ediyorum

adama açık açık istemiyoru mseni ailem zorluyor diyeceksin. bu kadar net bak. İSTEMİYORUM. Seni sevecek kul köle olacak kadınlar bul de. Sende beğendiği şeyler var ya mesela de ki ben öyle biri değilim. Evlenince benden beklediğin hiç birşeyi YAPMAYACAĞIM. Çünkü sana ısınamadım. SEVMİYORUM.

Ben bu lafı duyup evlenelim diye ısrar edecek adamın aklından şüphe ederim. Hala ısrar ederse de ki, anne baba bu adamın aklı kıt :D

İstemediğim adamla aynı evde zorla mı yaşayacaksın 😱 kendine gel. Okumuyorsan oku çalışmıyorsan bir iş bul. Kendi ayaklarının üzerinde durursan gıkını çıkaramazlar.
Sevmiyorsun kardeşim. Zorla değil herhalde. Hem sen atarsan daha güzel oluyor o yüzüğü 😂 tecrübeyle sabit. Yüzük atan sen isen bir şey diyemiyor o “gerikafalı tayfa” hatta acaba erkekte mi sorun var diyorlar. Yani milleti susturamazsın anacım. :işsiz:
Benim eski yönüm komşu olması ve dip dipe olmamız

İstemediğin biriyle sakın evlenme,mutsuz olursun.Nişan atıncada hicbir şey olmuyor ben 7 sene sevgili olup 8.senede de nişanlanıp ayrıldım.Şuanda evli ve çok mutluyum ne eşim nede ailesi birkez olsun bana geçmişle ilgili kötü bir söz söylemediler.Her şey nasip kısmet nişan atıp. 8 ay sonra eşimle tanıştım ve şükürler olsun diyorum,hep iyikim oldu o benim.At nişanı kurtul ya en fazla ne olcak öldürcekler mi sanki seni.Ömür boyu mutsuz olmaktan daha mı iyi . Görücü usulü tanışmışsın bide hani sevgil olsan benim gibi genelde gezdi tozdu diye laf edenler oluyo çünkü ama biraz mantık 🤐
Keşke arkamda destek olan bir ailem olsaydı. Benim nişan atmam elaleme rezil olmam mutsuzluğumdan daha önemli şu an öyle yapıyorlar

Sürekli nişanla ilgili konularınıza rastlıyorum ve çok şaşırıyorum.

Yani ortada gerçekten çözülemeyecek bir şey yok. Ama siz küçücük bir problemi karmaşık hale getiriyorsunuz.

Bir konunuzda nişanlınıza da söylediğinizi, birlikte bir çözüm aradığınızı yazmıştınız.

Sanki yıllardır çözülemeyen bir matematik problemi karşınızdaki.

Ben evlenmek istemiyorum diyeceksiniz bitecek. Nişanlınız da bunu bile bile nasıl devam etmek istiyor, akıl alır gibi değil.

Annem hakkını helal etmemekle tehdit ediyor

Annelik hakkı böyle bir şey değil ki.

Doğurduk diye çocuklarımızı kukla gibi oynatalım o zaman, olur mu hiç?

Siz boşanınca ya da boşanmayıp bir ömür mutsuz olunca anneniz sizin vebalinize girmeyecek mi?

Böyle saçma düşüncelerle kendinizi yormayın. İstemiyorsanız bitmiştir.

Nişanlınıza açık açık duygularınızı söyleyin. Yapamayacağınızı bu işin sonunun olmadığını anlatın makul bir dille

Ee siz sürekli aynı konuyu açiyorsunuz bizler de ayni şeyleri söylüyoruz siz de yapamam edemem diyorsunuz.
Tamam pekala tam olarak bizden ne dememizi bekliyorsunuz. Ayrilin desek yok olmaz atın yuzugü desek yok annem hakkinj helal etmicek ?? Tamam da guzel kardeşim bu işin çözümü evlenmeden ayrilmak ne diyebiliriz ki baska. Diğer konularinizda da ayni seyler konusuldu.

Nişanlınla konuşsan anlatsan ve sanki ikinizin ortak kararıymış şeklinde bitirseniz? O zaman sadece sen sorumlu tutulmazsın hem bu durumdan. Ailen de anlaşamadığınız için nişanım bozulduğunu düşüneceğinden senin üstüne gelmez

Keşke arkamda destek olan bir ailem olsaydı. Benim nişan atmam elaleme rezil olmam mutsuzluğumdan daha önemli şu an öyle yapıyorlar

Aynı şey arkadaşımın başına geldi o da eski komşularının oğluyla nişanlandı annesi o kadar baskı kurdu ki nişan atıp bizi rezil edemezsiniz öyle bı seçeneğiniz yok falan diye. Kız evkendikten üç ay sonra boşanma davası açtı geri döndü peki dahami iyi oldu???

Ic anadolu bölgesinde nisan attim hem de göstere göstere kimeneee.Ustune evlendim icinin isinmadigindan kaç boşver elalemii

Back
X