bıktınız biliyorum ama caresiz kaldım....

kayınvalıde adayım sürekli benım yanımda aynı konuyu acıyo işte hoca nikahı olunca erkek isterse 2. gerekırse 3. bir nikah daha yapabılır diye konusuyor yanımda artık cok üzülüyorum benım oglum isterse alamayacagı kız yok diyor nasıl cvp vereceğimi bilemıyorum:gitme:

Kayınvalidenizin cehaletini gideremezsiniz..
Eşinizin tavrı nedir, o önemli.. annesini susturmak onun elinde..

simdi anlasildi
erkekler iliskiye girdikleri kadinlara artik emek harcamiyorlar burasi kesin
kimsenin iliskisi beni ilgilendirmez ama buda bir kaniti bence

E o zaman evli kadınlar yandı.. Cinsellik yaşadıklarına göre emek ve ilgi görmeyecekler..:gitme:
Yok ya ben sanmıyorum, düzgün bir erkek ilişkisini her anlamda (cinsellik) yaşadığı bir kadına daha çok bağlanır diye düşünüyorum.

evet konularında yazıyorşakkıdı

hımm o zaman anlasıldı ozellıkle nısanlısının tavrı. belkı kadın bılıyor ondan ezıyet edıyo kıza nasılsa sesını cıkarmaz ogluma mecbur dıye dusunuyor umarım bılmıyodur

E o zaman evli kadınlar yandı.. Cinsellik yaşadıklarına göre emek ve ilgi görmeyecekler..:gitme:
Yok ya ben sanmıyorum, düzgün bir erkek ilişkisini her anlamda (cinsellik) yaşadığı bir kadına daha çok bağlanır diye düşünüyorum.

vereliniortak vereliniortak

aynisimi yani simdi evlilikte iliskiyle evlenmeden önceki iliski
biseylere emek verererk elde edersen daha kiyymetli olmazmi
kimse yanlis anlamasin hic haddime degil elestirmek herkesin kendi bilecegi is
önceki konusundada ona arka cikanlardandim zaten ama bence bunlari yasiyor olmasina bir etken de bu

ya arkadaşlar şimdi açık olun.türk milleti genel olarak bunu kabul etmez. ama erkek gerçekten seviyorsa buna asla bakmaz. isterse daha önce başka biriyle olmuş olsun.hoş değil belki ama böyle.benim kaç arkadaşım başkasıyla yatmış kızla evlendi ama sonra ne oluyor bilmiyorum yani erkek bunun ikide bir yüzüne vuruyormu bilmem.seviyorsa yapmaz incitmez

sen basta yanlisi nisanlin olacak adamla daha evlenmeden iliskiye girmekle yapmissin canim
2.yanlisida kayinvalide adayinina bu tür konusmalara taviz vererek yapmissin
simdi 3. yanlisida nisanlin olacak umursamaz ve saygisizla evlenerek yapacaksin.
ayrilsan bi dert ayrilmasan bi dert kendini bukadar yipratmaya degmez bence kayinvalidenle acik acik konus baktinki duzelmiyor esini tekrardan uyar oda olmuyorsa artik sen yoluna ben yoluma...
allah yardimcin olsunvereliniortak

Acaba annesi ilişkiye girdiğinizi biliyor mu ki? Ondan böyle konuşuyor olmasın? CADIARZU

diğer konusunda da tartışma ortamı çıkarıp yok olmuş ve konu kilitlenmiş şimdi de aynen bi laf attı ortaya bişey demeden gitti ilginç

ya tüm erkekleri ilişkiye girdikten sonra anında değişecek, partnerine kötü davranacak, istediğini zaten aldığı için asla o kişiyle evlenmeyecek diye genelleyenlari anlamıyorum gerçekten. yzak kendi çevrelerinde hep bu tarz erkekler olmuş sanırım

yaww ben yazana kadar bi sürü msj yazılmış, son yazan arkadşlar size değil msjımm.. yanlış anlaşılmasın, önceki sayfalarda yazılan bi msja ama size cvp vermiş gibi oldum. keşke alıntı yapsaydım

Back
X