Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayınvalıde adayım sürekli benım yanımda aynı konuyu acıyo işte hoca nikahı olunca erkek isterse 2. gerekırse 3. bir nikah daha yapabılır diye konusuyor yanımda artık cok üzülüyorum benım oglum isterse alamayacagı kız yok diyor nasıl cvp vereceğimi bilemıyorum:gitme:
simdi anlasildi
erkekler iliskiye girdikleri kadinlara artik emek harcamiyorlar burasi kesin
kimsenin iliskisi beni ilgilendirmez ama buda bir kaniti bence
evet konularında yazıyorşakkıdı
aklima biseyler geliyo ama neyse
nasilsa kokusu ortaya cikar![]()
E o zaman evli kadınlar yandı.. Cinsellik yaşadıklarına göre emek ve ilgi görmeyecekler..:gitme:
Yok ya ben sanmıyorum, düzgün bir erkek ilişkisini her anlamda (cinsellik) yaşadığı bir kadına daha çok bağlanır diye düşünüyorum.
E o zaman evli kadınlar yandı.. Cinsellik yaşadıklarına göre emek ve ilgi görmeyecekler..:gitme:
Yok ya ben sanmıyorum, düzgün bir erkek ilişkisini her anlamda (cinsellik) yaşadığı bir kadına daha çok bağlanır diye düşünüyorum.
ajan aksiam cok fenasin kiz
ne kokusu kiz, ne olmustur acaba?
konu az daha ilerlesin konu sahibesi gelsin ben sagga solerim canim
cok bildik bi durumyerimseniben
Acaba annesi ilişkiye girdiğinizi biliyor mu ki? Ondan böyle konuşuyor olmasın? CADIARZU
valla bende aynen bunu dusundum bu kadının tavrında var pıslık
diğer konusunda da tartışma ortamı çıkarıp yok olmuş ve konu kilitlenmiş şimdi de aynen bi laf attı ortaya bişey demeden gitti ilginç