Bıktıran arkadaş

Yesilortu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
655
257
18
33
Kızlar bu anlatacaklarim konusunda cok stres yapiyorum.Sinif arkadasim var ve bu kizla cok samimi degildik öncesinde. Simdi de cok samimi oldugumuz soylenemez. O bana yaklasti bende dışlanıyor diye uzuldum yaninda oldum. Emrivaki yaparak baya bi evime geldi hepsi emrivaki ile. Ders calisacagim dememden de anlamadi. Ben onu agirlicam diye bir seyler yaptim ama geceye kadar oturuyor her geldiginde ve ben ders calisamiyorum bu yuzden. Sonra sevgilisi oldu ama cocuk kizi terketti.Kiz da kendini harap etti cocugun kapisina dayandi ve beni de cagirdi. Cok agladigi icin korktum kendine bir sey yapacak sandim gittim ama cok kotu hissettim kendimi cunku sadece kendini dusunuyor gibi hissettim onun yuzunden eve gec kaldim gece 1de eve gittim.sanki beni yalniz kalmamak icin kullaniyor gibi hissediyorum. Bir de cok ariyordu bu kız beni gunde 7-8 defa ariyordu. Yalnizliktan korktugunu da söyledi. Bende ders calismak istedigimi soyledim telefonlarini acmamaya basladim.cok rahatsiz oluyordum. Ki ben evde yalniz kalmayi kendime vakit ayirmayi cok seven biriyim. Bu kiz tek basina okula bile gidemiyor yaninda birini ariyor ve ben cok rahatsizim artik onun emrivakilerinden. Kendime gore plan yapamaz oldum. Hayir demekten de yoruldum anlamiyor beni. Tavir bile almaya çalıştım bu defa daha cok aradi sabahtan aksama aradi ailemi aradi. Ben ne yapacagim kızlar nolur yardim edin nesi var bu kızın? Yoksa cok mu bencilim?

takıntılı bi arkadaşın var.
her defasında geri çevir bence.
gelemem yapamam sınavım var falan.
bi süre sonra vazgeçer sanırım.

Vazgeçmiyor inanin tavir da aldim. Gorusmek istemediğimi direk soylersem kalbi kirilir diye anlasin diye.ama sadece kendini dusunuyor. Telefonlarini acmiyorum artik.

Töbeee bu nasıl bi insan yahu psikolojik rahatsızlıkları var sanırım uzak dur bu kızdan

Töbeee bu nasıl bi insan yahu psikolojik rahatsızlıkları var sanırım uzak dur bu kızdan

Evet rahatsizliklari var. Uzak duruyorum ama o inadina yapışıyor. Açık açık söylesem iyice depresyona girer diye düşünüyorum

Üzüldümde aslinda kıza bi yandan ya ama böyle bi insanlada zor olur senin için

Bende üzülüyorum kıza ama cok hatalar yapıyor bile bile. Beni derslerimden ediyor. Bir de kiskanc oldugunu farkettim. Ama yine de kalbini kirmak istemiyorum.

Hayır diyeceksin. Bu kadar basit.
Çağırdığında gelemem diyeceksin.
Gelmek istiyorum dediğinde ders çalışmam lazım, ailemle sorun olacak diyeceksin.
yalnız kalmak istiyorum diyeceksin.

Hayır diyeceksin. Bu kadar basit.
Çağırdığında gelemem diyeceksin.
Gelmek istiyorum dediğinde ders çalışmam lazım, ailemle sorun olacak diyeceksin.
yalnız kalmak istiyorum diyeceksin.

Bunlari diyorum hepsini diyorum.Bu defa surekli ariyor. Ertesi gun diyor yine ders caliscam diyorum. O gun de surekli arıyor. Ben onu 3aydir hic aramamisimdir.ama o her gun ariyor.gerci artik acmiyorum bosuna aramis oluyor.

Bu konuda kendinizi düşünmek zorundasınız.
Normal bir arkadaşlık ilişkisi değil zaten. Karşınızdaki sorunlu biri.
Bu konuda, yanında olmak ve destek olmak gerekir evet ama sizin kendi sorumluluklarınızı yerine getirmenize engel oluyor.
Ne telefonlarına bakın ne de kapıyı açın. Ailenize de durumu anlatın onlar da cevap vermesinler.

Yerinde olsam konusmam muhattap bıle olmam . Mesela 30 kısılık sınıfta sadece 5 kısıyle konusuyordum yetıyordu .

Kesinlikle uzak dur. Bazı insanlar diğerlerini psikolojik çöplükleri olarak kullanmak isterler. Doktoru olsan sana saatte 200 tl öderdi.

Aileme de soyledim ailem de biliyor durumu. Haklisiniz kendimi dusunmem gerek. Cunku yaptiklariyla da psikolojimi bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…