- 19 Mayıs 2015
- 1.082
- 1.465
- 53
Bende kimseyle muhattap olmazdim sinifta.Ama bosluguma geldi sanirim
Annen baban değil at gıtsın valla . Zaten bıtınce tas catlasa bır kacıyla gorusuyorsun hıc değmez canını sıktıgına . Ben dersee gırıs saatınden cıkısa kadarhıc kalkmadan sırada oturdugumu hatırlıyorum hiç yoktan kafam rahattı .
Benim de oyleydi.Ama bu kiz geldi yanima oturdu surekli emrivaki yapti. Bende acidim uzuldum.
Emrıvakı yaptırma . Arıyor mu mesela engelle numarasını her yerden arayamasın . Bır ottan mesele bul ve kus buna hemen dıyemem dıyorsan konusmak ıstemedıgımı . Ama en guzelı senle olmak bana zarar veerıyor gorusmek ıstemıyorum bu kadar :))
Tamam su ders konusunda beni cok engelledigini soyleyecegim ona. Umarim anlar. Anlamazsa gorusmek istemediğimi soyleyecegim
Anlar deme bence dırek gorusmek ıstemıyorum de yapamazsan telefonda hallet bence .
Tipik bir kendi kendine yapamama vakası. Anlamıyorum böyle insanları. Hayatımda gereksiz insanlar olacağına tek başıma olmayı yeğlerim. Kendi kendime cafede kitabımı da okurum yemeğimi de yerim dışarda. Hiç takma bence şimdi böyle yapıyor ama sonra başkasını sana değişir belki. Dikkatli ol ve çok özelini anlatma. Ben bu kızı samimi bulmadım.
Samimi biri degil zaten sadece kullaniyor beni anliyorum da.ama kalbini kirmak istemiyorum. Bende anlamıyorum .ona gore annesi bile sevmiyor onu. Kimsr beni sevmiyor diyor. Yalnizim diyor.hep baskalari tarafindan sevilmeye ihtiyac duyuyor
Cok basit senle gorusmek istemiyorum de , neden derse anlat neden oldugunuAma nasıl? Ondan uzak durmak istedigimi belli ettim ama açıkça söyleyemiyorum.
Aileni aradiginda kizim ders calisiyor o yuzden telefonuna bakamamistir teşekkür ederiz ilgin icin ama bizi aramana gerek Yok kizimiz zaten disari cikmaz ciksada haber verir desin. Kiz seni sevdigi icin degil yalnızlık korkusundan sana geliyor
2 sene once aynenn senin durumundaydim sanki ben yazmisim gibi hissettim okurken hatta.
Telefonumu kapatirdim,ev telefonun fisini cekerdim sabahin korunde babami arardi manyak.
Zaten psikolojisi iyi degil bide ben kalbini kirarsam bi basina kalir kendine zarar verir(egilimi vardi) diye dusunup,zoraki devam ettim arkadasligimiza bi sure.
Erkek arkadasindan ayrilinca intihara tesebbus etti o olaydan sonra psikologa goturmeye ikna ettim zor bela. Once birlikte gittik 3.seanstan sonra beni istememeye basladi tek basina gitti geldi. Duzelmeye baslayinca da beni hayatindan tamamen cikardi cok sukurr
Kendisini acındırarak seninde psikolojini bozuyor hayatını bozan insanları devre dışı et iyi bir arkadaşın olsaydı sıkılmazdın bunaltmazdı varlığıyla hem vaktin hem derslerinden feragat ettirtme nasıl mı konuşursun kırmadan ikizide çok farklı karakteriniz olduğunu uyum sağlayamadığını sonra daha çok derslerine yoğunluk göstermek istediğini artık bu arkadaşlığı sonlandırmak istediğini söyleyebilirsin
Vicdan azabi cekmekten korkuyo insanPsikoloja hatta psikiyatriste gidiyor ilac kullaniyor.Evet insan korkuyor kendine bir şey yapabilir cevresine bir sey yapabilir. Bende o yuzden kestirip atamiyorum. Umarim iyilesir de kurtulurum. Senin kurtulmana cok sevindim zor bir durum gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?