D
deruş
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deruş
-
boyalı saçı bilmiyorum ama koleston röfle seti doğal saçı çok güzel açıyor.fildişine kadar gider yani beklersen..
boyalı saclara için olan bir açıcı yokmu peki.. koyu yerleri acmak istiyorum sacımda....
boyalı saçı bilmiyorum ama koleston röfle seti doğal saçı çok güzel açıyor.fildişine kadar gider yani beklersen..
cnm bende bugün koleston sıvı peroksit %6 aldım saçlarım siyahtı açk kestane yaptı memnun kaldım ama yaparken özen göster boyuyomuş gibi fırçayla yap hertarafı aynı olsun 20dk bekletsen yeter saç diplerine gelmemesine dikkat et belki zarar verir umarım işe yarar
cnm bende bugün koleston sıvı peroksit %6 aldım saçlarım siyahtı açk kestane yaptı memnun kaldım ama yaparken özen göster boyuyomuş gibi fırçayla yap hertarafı aynı olsun 20dk bekletsen yeter saç diplerine gelmemesine dikkat et belki zarar verir umarım işe yarar
bu peroksit %6 yı müstakbel görümcemde kullanıyor:)) oda boya gibi sürüyorum 1,5 saat bekletiyrm dedi ve gercekten cok güzel bi rengi var saclarının bende denemeyi düsünüyorum ama bazı arkadaslarında dedigi gibi basta alttan bi tutamda denemek lazım papatyayı yıllar önce denedim benm sacımı acmadıki benm sac rengim cok koyu diil kestane rengi sogan kabugu denedim gecen günde bi tutam sacımda oda cok farkettirmedi bugün tekrar bütün sacımda denemeyi düsünüyrm sogan kabugunu yine olmazsa bende peroksit denicem bide ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?