Saç Rengi ve Saç Boyama Bildiginiz Sac Acicilar Hangileri ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi deruş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
deruşcum ben sadece peroksit kullandım şuana dek.
%9 olanından....sadece saç uçlarıma sürdüm....saçlarım k.rengi,uçlarıda açık kahve oldu :))))
memnunum ama çok sürersen yakıyo yani...hepsi zararlı aslında

peki bu palette nin açıcısının tam olarak adı ne bi de ne kadara satılıyor nerlerden bulabilirim?

peroksit sürüp de 1.5 saat bekletmektense arkadaşım git loreal casting color al, amonyaksız bu boya, içinde peroksit var, saçta sadece 20-25 dk. bekletiyorsun. hem de içinde saça bakım yapan bileşenler var. böylece hem saçın çok zarar görmez hem de daha garantili bi renk elde edersin. peroksit saçı hakikaten mahvediyo, ben de yaptım o hatayı, ordan biliyorum...

arkadaşlar benim saçlarım boya rengi kızıl kahve biraz koyu olanından palettenin açıcısından kullansam (bir ay sonra düşünüyorum kullanmayı) sizce ne olur hem renk bakımındna kötü olurmu hemde yıpranma bakımından? cvplayanlara şimdiden teşekkür ettimyerimseniben

jnset kullandinmi sac acicini,ben de daha önce kullanmis olan arkadaslardan goruslerini bekliyorum,benim sacim röfleliydi kahverengine boyadim ama simdi saclarimin rengini yeniden acmak istiyorum,acaba kullansanm havuc kafa gibi mi olurum yada yanar mi saclarim lutfen cevap yazin acillllllll

ben bahar saçlarım siyahtı mavi siyah hemde en zoru ben gittim clarel saç açıcı aldım aldıgın yer söylüyor ne kadar ölçek kullancagını 3 dakikada saçlarımı açtı hemde turuncu olmadı tatlı bi karamel oldu ben 7 senedir siyah kullanıyordum döndüm bunu kullandım ama 3 dakika bekledim fazla durdurmadım saçımda yıpranmasın diye ve şuan o kadar rahatımki anlatamam ohh be siyahtan eser yokk tavsi ederim herkeze ama saçınız saglıklı ise şimdide bakır yaptım çok memnunumm

canım bu clarel saç açıcıyı nereden aldın toz şeklinde birşeymi nasıl birde fiyatı nekadar yazarmısın

kızlar ben açtıııııım.naturals marka organik boyanın sarı röfle setiyle inanılmaz açtım.röfle gibi diilde komple saçıma sürdüm(güzellik uzmanı önerdi) ve sonuç inanılmazdı.ama saçınız uzunsa 2 kutu yapmanızı tavsiye ederim.ve de önceden saçınızın yıpranmış yerlerine çok sürmeyin.

ben koyu kızıl saçımı açtım 1 hafta önce pğalettenin rofle setiyle yanma falan olmadı ama renk bi tuhaf oldu resminide ekledm öneririm yani çıtçıtlara bile yaptım sapa sağlamlar daha önce kuaförde yaptırdğmda yakmışlardı bu kadarda açılmamıştı

kızlar bugün sıvı peroksit %6 aldım saç rengimi açmak için kullanıcam az bi şey ama saçıma çok zarar verir mi? yapan varsa anlatır mı bi de nasıl uygulayacağımızı??

8 9 ay önce saçımı siyaha b0yamıştım şmdi küllü kumral istiy0rum . siyahım ara ara aktı. alttan kızılmsı renkler çıktı bazı yerlerde( siyahın altnda kahve köpüğü b0ya vardı) pelette ile açmak istiyorum ama ç0k yıpranır mı korkuy0rum ve turunculuk ç0k olur mu küllü renkle kapanır mı

en son 3 ay once siyaha boyadıgım saclarımı acma girisiminde bulundum acıyom ardından kızıla boyuyam eski sac rengimin aynısı oluyor aynısını bir daha yaptım gene aynı belli belirsiz bir kızıl ve aralar siyah kalan yerler oldu bende en son kestane yaptım cunku olmadı saclarım elimde kalıcaktı nerdeyse saclarının rengini actırmak isteyenler eger kahve siyah tonlarındaysa sakın yapmayın bırakın sonra pisman olursunuz saclrınız cok yıpranır...

Son düzenleyen: Moderatör:

mrb arkdşm ben koleston açıcı kullandım bayaa açtı turuncu sarı gibi oldu şimdide açık kumral yapmayı düşünüyorum nasıl olur bilmem

çok olmadı dipleri sapsarı güneş sarısı gibi oldu tuhaff:) gerisi turunculu sarılı çok kötü değil ama üzerine bişey yapmalıyım ama doğru tercih koleston tatlım

ben küllü bi renk istiy0rm d0ğal bi kumral olsun istiy0rum. küllüyle boyayınca turunculuklar da kapanıy0rmuş sanırım?

şuanki saç rengin ne? buda fark edio benimki bakır kahve gibi bişeydi o yüzden turuncular oldu ve ben bugün hangi boyayı aliim die iki saat düşünürken koyu renk istemiyorum çünkü küllü tutmuyomuş pek bende açık kumral aldım yarın felan yapabilirim bende öyle okudum küllü alın felan die ama ben saç rengimin koyu olmasını istemiorum okdar çok boya yaptımki az biraz tecrübeli oldum palette felan ben tavsiye etmem yine kalıcılık kolestonda ve saçı felanda yaktığı yok

saçım siyah. yaklaşık 8 ay önce b0yamıştım.aktı boya. su anda her yeri siyah değil ç0k garip b renk arada kızıllıklar var güneşte turuncumsu bi renk gbi parlıyo. açıcıyı uygulayınca bu kızılmsı yerlerle siyah yerler ayrı ayrı renkelrde mi olucak naıl olucak ki(

endişelenme kuzenimin saçı doğal siyahtı sonra bundan 4 ayönce felan lorealin çok beğendiği için akaju kahvesini almıştık ama onun saçında hiç bişey farketmedi gibi bişey oldu çok güneşte kızıl kahve gibi duruyodu aşağı yukarı senin rengin gibi bi kaçgün öncede koleston açıcı iki kutu aldım boyadım saçlerını çünkü saçı çok gür anca bal köpüğü gibi bişey oldu benim turuncularım daha çoktu onunki ise kahveli sarılı bişey oldu sende aç kötü olmaz merak etme sonra istediğin bi renge boya tam olarak ne istiorsun peki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…