Bildiğiniz telefonu vermiyor...

yasemi_n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
120
9
38
35
Arkadaşlar şu an sinir krizi geçirecemmm.. yeni bir telefon aldım bir ton para döktüm daha açmadım bile evde şarj olsun ( 12 saat şarj edin dediler) diye bıratım şu an eve geldim abim telefonu sevgilisine vermişşş.. !! Kuduruyorum şu annnn..neymiş efendim tlfnu garantiye gitmiş görüşemiceklermiş sonra evde bu tlfnu görünce birşey demem anlarım diye vermiş. Yahu bu nasıl bi düşüncesizlik nasıl bir zihniyet...!! daha bitmediii...... kızı aradımm gayet nazik gayet iyi bir şekilde canım bugun yeni aldım ve daha kullanmadım lütfen kendine başka bi tlf bul dedim (eski tlfnumun ekranı karardı yoksa onu verecem ) ne derse begenirsiniz ama ahmet garantiden dönene kadar bu telefonu kullanabilirsin dedi...Telefon benım ve daha dün aldım bu sana birşey ifade ediyormu diyorum.. O zaman ahmetle bir görüşeyim o tamam derse veririm diyor..ben böyle birşey görmedim ya.. Hadi öz yengem olsa bi nebze yine karşı çıkarım fakat bi şekilde kendimi yatıştırırım ama kızla daha 2 aylık sevgili ya... şimdi bu siniri kıza mı kusmam lazım abime mi ona da şaşırdımmm...

al abini karşıya yarım saate kadar telini getirmezse say geç. abim böyle bir şey yapsa yolardım ya ne büyük ayıp. çok sinir oldum

Valla burda konuyu açana kadar abimin kafasında milyon tane tabak bardak kırmıştım

Şuan sok icindeyim.... Ben o abiyi bogazlamistim şimdiye....

Binin otobüse gidin kapisina alin elinden ya ne akilsizlik bu Telefon senin ne rica ediosun bir dk bile durma ne sacmalik ya

Yok artik ! Ben okurken sinir oldum. Yerinizde olsam önce o abi yi sonra da o kizi yolarim. abi demeye dilim varmiyor ama...

Kız da fenaymış ya. Bulmuş güzel telefonu bir hafta kullanayım diyodur o da ne yapsın. :)

Beni görümce adayı böyle arasa hemen getirirdim o telefonu ve bir ton özür dilerdim bilmiyodum valla diye.

Kız çok mu gözel ya olayı ne. Abin niye böyle yaranma peşinde

Kızın evini biliyorsan git al bence.

Abine de ki ya o telefon gelecek ya da bildiğim bir açığını söylerim herkese de :) Abin bu kadar düşüncesizse sende ona yap yapacağını.Yoksa başka türlü alamazsın telefonunu...

aay ne büyük densizliktir bu böyle.Tamam abinin yaptığı çok saygısızca bişey peki ya daha 2 aylık sevgilisinin pişkinliği!!!Bi ona sorayım da o tamam derse veririmmiş vallahi ikisinin de saçını başını yolar ellerine veririm çok sinir oldum

Ailen ne diyor bu işe ben olsam saldırırdım abime gider o kızın evine alırdım teli gerekirse polisle giderim evine derdim abime hiç böyle birşeyde duymadım yahu

Ne biçim bir kız bu? Ne demek abin verdi ona sorayım? Seni telefonun sahibi arıyor,üstelik kibar bir şekilde,sen mahçup olacağına üste çıkıyorsun Cehennemin dibine sor! Abinizde de suç var da kız daha iki aylık sevgilisinden nasıl hediye alıyor? Çiçek böcek değil bu,telefon.Hayret bir şey ya.Abime o telefon buraya gelecek yoksa polise gidiyorum derim.Bu ne be

Son düzenleme:

ayyyyy çok güldüm konuya

öz yengemi:26:

üvey yenge diye bişeydemi var

kızın evini falan bilmiyorum dediğine göre çook uzak.. yarın istermiş..bide Rezil etmişim sevgilisine... Yahu dediğiniz gibi yaa kusura bakmayın ben bilmiyordum özür dilerim falann dese vallahi içime batmaz gider ertesi gün alırım ya sende benı anla kusura bakma yeni aldım o yüzden hevesliyim acele ettim der bir şekilde tatlıya bağlarım ama gel gelelim tavırları karşısında bunu yapmak mümkün değil...hatta insan telefonun içinden ışınlanmak için o anda servetini verir...

Okurken ben bile sinir oldum. Abinin telefonu vermesine mi şaşırayım sevgilisinin kabul etmesine mi bilemedim.
Abinize telefonumu getirmessen ben gidip alırım deyin hatta gidin alın.

Abiniz o kadar düşünceliyse bi telefon alıverseymiş yada kendi telefonunu verseymiş.
Size sormadan vermesi çok yanlış, yenge adayınızda da utanma namına bişey yokmuş ki arayıp istemenize rağmen vermemiş geri.

Ayyy çok sinir oldum yerinde olsam zorla da olsa alırdım o telefonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…