Bildiğiniz telefonu vermiyor...

Okurken ben bile sinir oldum. Abinin telefonu vermesine mi şaşırayım sevgilisinin kabul etmesine mi bilemedim.
Abinize telefonumu getirmessen ben gidip alırım deyin hatta gidin alın.

neler neler söyledim canım.. Yarın getirirmiş yiyecek değilmiş.. Bide ben suçlu oluyorum.. Altı üstü bi telefonmuş amma da kıymetliymiş beni sevgilime rezil etmene deydimi bari gibisinden tavırlar takınıyor..

kızın evini öğrenip git şu an elindeki telefonu ona ver htta suratına fırlat. kendı telefonunu al sim kartını kızın suratına at. abinde düşüncesizlik olabilir ama kızdaki yüzsüzlük, gurursuzluk.

Kaç yaşında Allah aşkına bu ergen davranışları olan abi
Bu ne rahatlık arkadaş,
Abi dediğin telefon alır kardeşine verir, Buda kızın telefonunu almış.
Ama takdir ettim seni, iyi yapmışsın sevgilisini aramakla.

Adama bak yaa kimseye sormadan etmeden teli alıp götürüp veriyor. Valla ben yarını bile beklyemzdm. Aman ha bi dahakine ortalıkta bisi birakmayn. Abinz yakında sizin kıyafetleri Takıları falanda taşımaya başlar.

abin ne kadar saygısız
tıpkı kendi gibi saygısız bir kız bulmuş
hayret bişey ya ben sinir oldum şu an benim abimde aynı böyleydi
böyle birçok şey başıma geldi
benim tel tuvalete düşmüştü babam yaptırıp getirdi abimin telefonu bozulmuş adı gayet sakin odasına masasının üstüne koydu ve bana hele bir al da göreyim dedi kaç gün ağladım ..
babama şikayet ettim babamın üstüne yürüdü sıkıysa alsın telefonu babamda yusuf yusuf etti tabi bana patladı ne yapcan telefonu diye filan vırt zırt öylece gitti o telefonum...
aradım 1 yıl geçti nişanlım tel aldı dokunmatik filan böyle afilli bişey abim diyor ki şunu verde bir fotoğraf çektireyim telefonumu cebime koydum hele bir elle bak polis eve geliyor mu gelmiyor mu bir dene bakalım dedim
o an paha biçilemezdi....
hele nişanlımın verdiği paradan isteyip çantamı cüzdanımı karıştırırken görüp polisi çağırıcam dediğimde al başına çal demişti..
ohhhhh....

Akıllı telefonlarda 12 saat şarj etme zorunluluğu artık yok diye biliyordum ben
Kötü olmuş ama nerden bileceksiniz telefonun başına iş geleceğini
Dengesizlik resmen
Ben o telefonu alıp kullanamazdım da

arkadasa katılıyorum eger abın dahada cok zorluk cıkarırsa mutlaka ama mutlaka annene yada babana ıspıyonla cunku cok yuzsuz bı davranıs bu böle.. onlar yuzsuzse sende ol

Abine de ki ya o telefon gelecek ya da bildiğim bir açığını söylerim herkese de :) Abin bu kadar düşüncesizse sende ona yap yapacağını.Yoksa başka türlü alamazsın telefonunu...

Abin o telefonu ben aldım ona falan dediyse belki.. Sormadan vermem demiş hatun

Okurken elim ayağım titredi, tüylerim diken diken oldu canım ya.. Bence de bi arkadasın dediği gibi evine gidip alın.. Çok sinir bozucu..

kız şimdiden göstermiş gerçek yüzünü, abine de anlat bunları, bu ne rahatlık ya?? insanda biraz gurur olur sen istemişsin malını, kız vermiyor, dua ette hep üstüne konmasın ....

okurken bile sinirlendim seni şuan düşünemiyorum gerçekten çok saçma bi davranış!

ay abine gıcık oldum ayrıca kıza daha da yengen olursa samimimyet kurma valla
abine söyle hemen getirisn kızdan nerden bulursa bulsun kıza
ay kıza gıcık oldum yolcammm ha abini ve kızııııııııı

Ohaaaa
Ara kixi kudret hakaret et hatta tehdit et .
Ayrilsinlar abinlede boşver .

ayrılsınlar valla umrumda bile değil... Şu an tek düşündüğüm şey böyle ters ters konuştum ya gıcıklığına telefonuma birşey yaparmı acaba diye kurt düştü.. =( Ekranını falan çizermi ki.. Ben ona 1.900tl para verdim.. =((

Ya bak .
Ara kuzu küfür et .
Ciddiyim .
Kizda yuzsuzmus .

Açıkçası inanılmaz sinirlendim o kadar saçma bir durum ki. Madem geçici bir şey için verdi abiniz, evde yepyeni pahalı telefonu görünce akıl edemiyor mu yeni aldığınızı, kesinlikle anlamış ve kötüniyetle yapmış bence. Bir insan (kız arkadaşı) geçici olarak pahalı bir telefonu nasıl kendine güvenir de emanet alır üstüne de yüzsüzlük yapar onu da anlamak imkansız.

Yalnız şu hafızanıza kazınsın, ilerde evlense de, hiçbir konuda abinize bir şey teslim edip, emanet edip, kredi çekip vs hiçbir şey yapmayın bence.

Güvenilirliğin küçüğü büyüğü olmaz diye düşünüyorum.

Yok artik.eger evini biliyorsan o kizin git dayan kapisina.abin baban kim gelirse olay cikaririm sikintiya girersin de.kolaysa vermesin

Oyle bir ortaligi ayaga kaldirirdim ki abim yaptigi terbiyesizlige bin pisman olurdu o hadsiz sevgilisi de bana selam vermeye bile korkardi

abin çok duyarsız biriymiş. yaptığı hem duyarsızlık hem de saygısızlık. ama bulduğu sevgili de en az onun kadar saygısız. ayrıca o kız onu daha çok yolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…