Bildiğiniz telefonu vermiyor...

kıza gereksız kin besledım ya :53: yorumları okurken nasıl gaza gelmişsem elımdekı galetam bıtmış sımdı farkettım:53: valla iyi davranmışsın sen gene ben olsam abımın tlfnu kırar ustune kızın kapısına dayanır bı guzel dover alırdım telı hemde sıfır tlfn ayy budurumda gercekten kıbar olamazdım yanı :26:

En son aldın mı telefonu ne oldu?
İçime dert oldu ya sinir oldum[/QUO

canımm dün akşam abim getirdi ( zahmet oldu ama ) ... geri zekalı salak bi ton uygulama yüklemiş kafasına göre... whattsapp falan bide hepsini kendi üzerine açmış.. şimdi kaldırıyorum tekrar yüklediğimde yine onun ki çıkıyo bi türlü halledemedim.. Halledemedikce de ağzımdan geleni sayıyorum malesef.. yani ne heves kaldı ne istek o derece yani..

canımm dün akşam abim getirdi ( zahmet oldu ama ) ... geri zekalı salak bi ton uygulama yüklemiş kafasına göre... whattsapp falan bide hepsini kendi üzerine açmış.. şimdi kaldırıyorum tekrar yüklediğimde yine onun ki çıkıyo bi türlü halledemedim.. Halledemedikce de ağzımdan geleni sayıyorum malesef.. yani ne heves kaldı ne istek o derece yani..

Kızdaki yüzsüzlüğe bak yaa şaka gibi bir de kendi telefonu gibi uygulamalar falan yüklemiş!! Öldürsen ağır tahrikten ceza indirimi sebebi resmen:)) tavsiyem telefonu fabrika ayarlarına getir öyle kullan, bütün herşeyi silinir.

Şeytan diyo onun whatsuppından ya da facebooukunda saçmasapan paylaşımlarda bulun. Adamı zorla yoldan çıkarırlar.

Canım Fabrika ayarlarına geri dön diye opsiyon olmalı bir telefonun markası ile arat internetten.

abinde çok rahatmış
okurken bende gıcık oldum
madem sevgilisini o kadar düşünüyor
yeni telefon alsın:ssz:

canım sen yine o telefonu kullanmaya çalışıyosun ben olsam abime yenisini aldırmıştım çoktan!!:41:
çok sinirlendim ya
yepyeni telefonu şimdi 2. el telefon almış gibi kullanmak zorunda kalıyosun saftirik abin yüzünden.
allah sana sabır versin o abiyle!:20:

benim 6 yıllık sevgilim var bana telefon almaya heves etti reddettim, kızdaki ne rahatlık yani!:53:

Son düzenleme:
Back
X