Bildiğiniz telefonu vermiyor...

Yok artik, parasini senin verdigin seye bu kiz mi coktu??

Bence fazla insanca konusmussun, ben olsam parasini ben verdim, telefonumu istiyorum derdim.

abin de sevgilisi de çok terbiyesizler.. okurken dişlerimi sıktım refleks olarak. sanki benim başıma gelmiş gibi. ortalığı ayağa kaldırırdım :47:

kimse kusura bakmasın gider saçını başını yolarım :1: oldu dünya kadar para vercem elime alıp bir kere alo demiycem el alemin kızı kullancak ortalık karışır çingan çıkartırım haklısın abi nde çok duyarız sen misin önemli olan 2 aylık kız mı ne yap et bedava ya almadın sonuçta :ssz: kızda asalak gibi yapışmış teline sanki kendi teli ne geniş insanlar var allahım ya

Son düzenleme:
Abinde ne kadar saygisizmis öyle, Sormadan telefonu aliyor ..

Kiz arkadasida ondan betermis...
Ayy ben burda sinir oldum , seni dusunemiyorum bile.

hahaha ben ikisinide yolmuştum şu zamana kadar.yok ya senin tonlarla para verdiğin telefonu abinin kız arkadaşı kullansın.
o telefonu ya verecek ya verecek.başka yolu yok.çok sakin bir karaktere sahipsinizmiş.:27:

Kiza babani mi arim yoksa annen mi getirecek canim de yarin sabah elimde olmassa polis alip getirir gerisni siz düşünün de çık ya kizda tam yuzsuzluge vurdu artik:47:

Annenize babaniza söylemedinizmi? Bu ne terbiyesizlik, daha sizin kullanamadiginiz telefonu o kiz kurcaliyor simdi...
Bende olsam kiyameti kopartirdim, bu aksam telefonu elime getittirirdim!!!
Hey allahim yaaaa...

Kusura bakma abin de sevgilisi de moronun önde bayrak sallayanı, ben olsam arar küfreder telefonda tek çizik olursa polise gideceğimi babasına da anlatacağımı söylerim. He bi de gördüğümde döverim, abinin de ağzına ....

Aaa yüzsüze bak .

Aslında bence muhattap alacağınız kişi kız değil abiniz bence . O telefonu o kıza abiniz vermiş çünkü .

En sevmediğim şey benim yeni alıp da hiç dokunmadığım eşyamın biri tarafından kullanılmasıdır. Kıyafet, kitap vs. gibi... Hele ki telefonum kullanılsa düşünemiyorum, delirirdim herhalde. Bu ne saygısızlık. :53: Şu an abinizle kavga etseniz haklısınız.

Abınızde suclu kızda madem ole cvp vermıs polıse gıdıp telın ımeı numarasını verırdım ondan sonra kız sorsun kıme soruosa
:47:

Arkadaşlar şu an sinir krizi geçirecemmm.. yeni bir telefon aldım bir ton para döktüm daha açmadım bile evde şarj olsun ( 12 saat şarj edin dediler) diye bıratım şu an eve geldim abim telefonu sevgilisine vermişşş.. !! Kuduruyorum şu annnn..neymiş efendim tlfnu garantiye gitmiş görüşemiceklermiş sonra evde bu tlfnu görünce birşey demem anlarım diye vermiş. Yahu bu nasıl bi düşüncesizlik nasıl bir zihniyet...!! daha bitmediii...... kızı aradımm gayet nazik gayet iyi bir şekilde canım bugun yeni aldım ve daha kullanmadım lütfen kendine başka bi tlf bul dedim (eski tlfnumun ekranı karardı yoksa onu verecem ) ne derse begenirsiniz ama ahmet garantiden dönene kadar bu telefonu kullanabilirsin dedi...Telefon benım ve daha dün aldım bu sana birşey ifade ediyormu diyorum.. O zaman ahmetle bir görüşeyim o tamam derse veririm diyor..ben böyle birşey görmedim ya.. Hadi öz yengem olsa bi nebze yine karşı çıkarım fakat bi şekilde kendimi yatıştırırım ama kızla daha 2 aylık sevgili ya... şimdi bu siniri kıza mı kusmam lazım abime mi ona da şaşırdımmm...

Höhh... Hadi abin seni kardeşim diye oyalayacak, hatun ne diye ahmete bi sorayım diyor ?
Rahatlığın da bu kadarı:53:
Abine de çemkir, kıza da. Haketmişler fazlasıyla.

bence abine o telefonun aynısından aldır kendin için o telefonda sevgilisinde kalsın kullanmış zaten kullancagı kadar senden önce kullandı sonuçta.ben bunu babama yaptım bana aldığı telefonu bır saat kullandı ıncelemek ıcın 10 dk daha kullanırsan yenısını ısterım sonuçta kullanılmış sayarım ben bunu dedim ve verdi bana biliyo huyumu babacım :) ben cok sinir olurum bana ait olan bişeyin başkaları tarafndan dokunulması kullanmasına o benımse izinsiz dokunulmamalı.al abinin kartını al yenisini bende anlayışla karsılarsın dıye yenisini aldım abicim hem sevgilinde o telefonla mutlu olur diyebilirsin ödesinde akıllansın bi daha dokunmasın senden izinsiz.

Ben olsam kizin babasini ararim kiziniz benim telefonumu aldi geri de vermiyor gaspetti telefonumu der olacaklari seyrederim. O degil de basinizda ananiz babaniz yok ku sizin? Abinin bu kadar rahat davranmasi ilginc.

Back
X