Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar şu an sinir krizi geçirecemmm.. yeni bir telefon aldım bir ton para döktüm daha açmadım bile evde şarj olsun ( 12 saat şarj edin dediler) diye bıratım şu an eve geldim abim telefonu sevgilisine vermişşş.. !! Kuduruyorum şu annnn..neymiş efendim tlfnu garantiye gitmiş görüşemiceklermiş sonra evde bu tlfnu görünce birşey demem anlarım diye vermiş. Yahu bu nasıl bi düşüncesizlik nasıl bir zihniyet...!! daha bitmediii...... kızı aradımm gayet nazik gayet iyi bir şekilde canım bugun yeni aldım ve daha kullanmadım lütfen kendine başka bi tlf bul dedim (eski tlfnumun ekranı karardı yoksa onu verecem ) ne derse begenirsiniz ama ahmet garantiden dönene kadar bu telefonu kullanabilirsin dedi...Telefon benım ve daha dün aldım bu sana birşey ifade ediyormu diyorum.. O zaman ahmetle bir görüşeyim o tamam derse veririm diyor..ben böyle birşey görmedim ya.. Hadi öz yengem olsa bi nebze yine karşı çıkarım fakat bi şekilde kendimi yatıştırırım ama kızla daha 2 aylık sevgili ya... şimdi bu siniri kıza mı kusmam lazım abime mi ona da şaşırdımmm...