Bildiğiniz telefonu vermiyor...

Kızı arayın, eğer telefonu vermezse, telefonunuzun çalındığını söyleyeceğinizi söyleyin.
Bu ne saçma iştir yahu .
Ve gidin polise şikayet edin. Görsün gününü .
Böyle saçma bir şey mi var ya ? Kendi telefonum gibi sinirlendim.
Hatuna bak.Kaç yaşında bu ? Ne biçim insanlar var ya ?
Abime mi kızayım kıza mı ? demişsin ya, ikisine de kız. Kızma hatta ağızlarına et. Kızmak az kalır.
:47:

ayrılsınlar valla umrumda bile değil... Şu an tek düşündüğüm şey böyle ters ters konuştum ya gıcıklığına telefonuma birşey yaparmı acaba diye kurt düştü.. =( Ekranını falan çizermi ki.. Ben ona 1.900tl para verdim.. =((

Evini bilmiyor musun ? Neden evini basmadın ? Ben var ya, yemin ederim penceresini kayayla kırarım onun. Ay nasıl küfredesim geldi.
Of . Şu sitede bir kaç küfür serbest olsun ya . Yarın ilk iş gidip evini basmak olsun . Ben sana diyorum bak.

neler neler söyledim canım.. Yarın getirirmiş yiyecek değilmiş.. Bide ben suçlu oluyorum.. Altı üstü bi telefonmuş amma da kıymetliymiş beni sevgilime rezil etmene deydimi bari gibisinden tavırlar takınıyor..

"Sen zaten rezilsin , utanmadın mı bizim evden telefon alırken, anan baban yok mu senin alsınlar sana bi tane bu kadar mı acizsin" deseydin :53:

Abin suçlu ayrı biiri bana arasa öyle dese ay kusura bakma der yerin dibine girerdim kız inanılmaz yüzsüzmüş
Abim böyle bişeye cesaret edemezdi bu arada.

Okuyunca çok şaşırdım var mı böyle bişey ya :53:
Biz evde birbirimizin kalemini alsak bile haber veriyoruz.

Yılın yüzsüzlük ödülünü abine ve kız arkadaşına veriyorum :51:

Tum yorumlara katilmakla we sinirlenmeni hakli bulmakla birlikte abin bu kizdan bi an once kurtulsun bence! Ilerisi icin boyle yuzsuz biriyle akraba olmak hic cekilmez daha iki ayda bu kadar yuzsuzlestiyse..
Abin bu kizla birlikte oldugu surece sana ait deger werdigin ne warsa ortaliklarda birakma bu da nacizane tawsiyemdir

Anaaaaammmmm kıza bak sen...
Abi de abi olacak...
Ayy nasıl sinirlendim Ahmet é soracakmışmışşş
Okurken bile gözlerim açıldı,içimden de dedim birşeyler...
Uyuz oldum abiye de kıza da...Ne yüzsüzlük,terbiyesizlik bu beee!!
Ben o kız olsam asla kabul edemezdim telefonu ayrıca hadi kabul ettim diyelim öyle Ahmet é sormam lazım falan aaaaa ne ayıp valla o kızı dövesim geldi...

telefonum calindi diye sikayetci olucam de kiza:) ya da baska bir bahaneyle almayi dene yani aksam tekrar geri verecekmis gibi. Ne bileyim icinde almam gereken dosyalar var gizlemistim onlari bilgisayarima atayim sonra seninki servisten gelene kadar sende kalabilir filan de.

Cidden cok sinir bozucu abinin yaptigi.daha sevgililermis dusun bi de bu kizin OZ yengen oldugunu. Abin mi var derdin var sekerim:31:

Ama bi plan yap ve al telefonu yoksa uzerine su icmek zorunda kalicaksin..

Okurken bile kan beynime sıçradı!! Ben olsam o telefondaki pişkinliğin üstüne hem kızı dövmüştüm hem de telefonu almıştım ya da daha benim dokunmadığım telefonu o karı elledi diye abime yenisini aldırmıştım. Umarım sorunu çözmüşsündür inan ben sinir oldum ya.

abinle sevgilisinin tencereyle kapak kadar uyumlu oldukları kanaatin vardım :31:

ikiside sinir bozucu derecede yüzsüz ve utanmaz

telefonu alır kırar yine bi başkasına verirsem vallahi manyağım :27:

Bilemiyorum ama kızı aradığınızda böyle bir şey beklemediği için ilk aşamada söylediklerinizin doğru olup olmadığı ile ilgili şüpheye düşmüş olabilir bu durumda abinize sormak istemesi normal olabilir.Yani abin "al bu kardeşimin yeni aldığı telefon şarj olurken yürüttüm seninki yapılana kadar sende dursun dememiştir" Artık abiniz nasıl bişey uydurmuş ise ilk planda bi abinize sorayım demesi doğal olabilir..Sonrasında Aibinize çıkışmıştır ki abinizde rezil ettin beni demiş. Bu durumda ben kızdan çok abinize kızardım. Bide abiniz vermiş sonuçta gelip alması gerekende abi..Bende kızın yerinde olsam gel al telefonu derim bide suçlu gibi eve gelip telefonmu vericeğim...Burada kızda kötü duruma düşürülmüş bence hatalı olan sonuna kadar abinizz

yüzsüzlüğün dik alası, benim olan şeylere dokunulmasına hiç gelemem. hele de telefon söz konusuysa iki katı daha ifrit olurum. öyle paylaşımcı biri değilimdir ben :37: abini telefonu getirene kadar asla rahat bırakma birlikte gidelim alalım diye ısrar et.

Son düzenleme:
Konunu dün okuyup hemen kapattım. Sinirlerim ayaklandı resmen. Hayır alır almaz jelatinle kaplattırmış mıydın yüzeyini. Ya çizilirse. Kapak almış mıydın? Ya düşerse. Tek suçlu abin bence. Umarım sağsağlim alabilmişsindir.

abine telefonu aksama kadar getirmesini yoksa çalındı diye polise ihbar edeceğini söylemeyi denedin mi, yorumları okumadım yazan oldu mu bilmiyorum ama bende bi söyliyim dedim:9:
Arkadaşlar şu an sinir krizi geçirecemmm.. yeni bir telefon aldım bir ton para döktüm daha açmadım bile evde şarj olsun ( 12 saat şarj edin dediler) diye bıratım şu an eve geldim abim telefonu sevgilisine vermişşş.. !! Kuduruyorum şu annnn..neymiş efendim tlfnu garantiye gitmiş görüşemiceklermiş sonra evde bu tlfnu görünce birşey demem anlarım diye vermiş. Yahu bu nasıl bi düşüncesizlik nasıl bir zihniyet...!! daha bitmediii...... kızı aradımm gayet nazik gayet iyi bir şekilde canım bugun yeni aldım ve daha kullanmadım lütfen kendine başka bi tlf bul dedim (eski tlfnumun ekranı karardı yoksa onu verecem ) ne derse begenirsiniz ama ahmet garantiden dönene kadar bu telefonu kullanabilirsin dedi...Telefon benım ve daha dün aldım bu sana birşey ifade ediyormu diyorum.. O zaman ahmetle bir görüşeyim o tamam derse veririm diyor..ben böyle birşey görmedim ya.. Hadi öz yengem olsa bi nebze yine karşı çıkarım fakat bi şekilde kendimi yatıştırırım ama kızla daha 2 aylık sevgili ya... şimdi bu siniri kıza mı kusmam lazım abime mi ona da şaşırdımmm...

Ben olsam abim o telefonu ya hemen getirirdi ya da ona ait ozel ne varsa hepsini bi torbaya doldurur gozunun onunde çöp kamyonuna verirdjm hatta sinirim gecmezse bilgisayar telefon ne varsa kiymetli camdan atardim..o yuzden çocukluğumdan beri asla izinsiz bana ait biseye dokunamaz abim.tavrim nettir bu konuda

naptın aldınmı telefonunu geriye dün de sormuştum annen baban yokmu demedilermi onlar bişey abinize :26:

hadi abin düşüncesizlik etmiş ama kıza söylediğinde hala dur onu bir arayayım sorayım falan dediğine göre para yiyici kızlardan sevgilisi yarın evlenmeye filan kalkarlarsa da kabul etmeyin bence ne var ne yok mala mülke göz koyar valla böylesi :))

Çok saçma gelebilir ama ben aldıgım herhangi bi eşyama başkası dokununca bozukmuş gibi davranıyorum, sevmiyorum.
Gecen tablet aldım bayan getirdi depodan kutusunu açtı eline aldı gösteriyo falan eşim anladı hemen değiştirdi.

Bence çalındı diye ihbar edicem faturam burda ya bana yenisini alırsın yada gidiyorum karakola de.
Yüzsüze bak ya. Abin söylemeden vermiş desem telefonda söyledikleri ne öyle.
Çalışıp kazandında mı paşa paşa kullanıyosun be salak.
Sorucakmış ahmeteeee ben ikinizede sorucam deseydin.

Benim bildiğim garantiden gelicek telefon yerine idareten basit bişey kullanılır 2 bin liralık telefon senin neyine.
Hiç dayak yememiş heralde o.

Back
X