Bile bile lades mi?

Pamukpremsesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.907
1.715
63
Düğünüme çok az kaldı. Evleniyoruz ama ikimizde de heyecan yok gibi.nisanlim da hiç yok zaten. Bilmiyorum heyecanımız mi bitti? Hayat bizi çok yordu.evlilik aşamaları özellikle. Düğün var ne annesi ne kız kardeşi ne ablası aratıp soruyor. Eksiğin var mı diye........bişey yapmadilar diyemem ama şu son günler en azından arayıp sorabilirler di. Neyse kızlar. Bu konu burda kalsın. Yıllar sonra bakıp keşke demem umarım.

Yaşınız kaç? Gençler daha hevesli oluyor,gelinlik,çeyiz işlerinde.ama 30'lardakiler gördüğüm kadarıyla gayet sakin yaklaşıyorlar.
Bakış açısı da önemli,bazıları çok önemser,her ayrıntıya kafa yorar

Yaşınız kaç? Gençler daha hevesli oluyor,gelinlik,çeyiz işlerinde.ama 30'lardakiler gördüğüm kadarıyla gayet sakin yaklaşıyorlar.
Bakış açısı da önemli,bazıları çok önemser,her ayrıntıya kafa yorar
26 yaşla ilgisi yok bence

Eşime çok aşığım ama düğünden ve her ayrıntısından nefret ettim,dolayısıyla hiç ilgilenmedim detaylarla.Kalabalıktan hoşlanmıyorum ve odak noktası olmaktan tiksiniyorum.Neyse düğün ve öncesinde beni görsen zorla evlendiriyolar sanırdın kehkeh keehhh:halay: İmzalar atımışsa evlenmişsin zaten geri kalan formalite.

Düğünüme çok az kaldı. Evleniyoruz ama ikimizde de heyecan yok gibi.nisanlim da hiç yok zaten. Bilmiyorum heyecanımız mi bitti? Hayat bizi çok yordu.evlilik aşamaları özellikle. Düğün var ne annesi ne kız kardeşi ne ablası aratıp soruyor. Eksiğin var mı diye........bişey yapmadilar diyemem ama şu son günler en azından arayıp sorabilirler di. Neyse kızlar. Bu konu burda kalsın. Yıllar sonra bakıp keşke demem umarım.
eşimle düğüne çok az bir zaman kala feci kavgalar etmiştik hatta telefonları fırlatıp parçaladığımızı hatırlıyorum ..evliliğimin 12. senesindeyim çok şükür hiç bu şekilde kavga etmedik..zaten nikah kıyıldı ikimizde pamuk gibi olduk:-)düğün stresi insanı bambaşka biri yapıyor ..

o dönem bir stres cöküyor insanin üstüne.buda genelde sakinlik ne oldugunu idrak edememe anlam veremedigin bir mutsuzluk olarak yansiyor.sanirim yeni bir hayat endisesi ve aileden ayrilmanin uzuntusunun buyuk etkisi oluyor bunda.merak etmeyin dugunden kisa sure sonra atlatirsiniz.o zamanda aa ne zaman dügünumuz oldu bitti dersiniz.tadini cikarmaya calusin.herseyi herkezi kafaya takmayin.mutluluklar dilerim..

Back
X