Bilecik/Söğüt ulaştırma jandarma :(

Nişanlınız ne iş yapıyor? 15 bin ödenecek bir rakam bir kaç aylık maasına denk gelecektır

Bir markette müdürlük yapıyor. 15 bin çok değil zaten ama alacağı tazminat 40 bin civarı o para da bize evlenirken lazım çünkü her şeyi kendisi yapıyor. Yani biz tazminatı kaybetmek istemiyoruz.

Ya zaten yeni sistem çıktı erler daga bayira girmiyor ki sadece uzmanlar subaylar yani rütbeliler gönderiliyor. Güney doğuda askerlik yapılsa bile erleri etkileyecek bi durum olmuyor. Yani boşuna üzüyorsunuz kendinizi. Siz böyle düşünüyorsanız benim o zaman ölmem lazım
Umarım öyle olur, yeni sistemlere de güvenemez olduk.

Oradan nereye gönderiyorlardır bilemiyorum kuzum sadece Allah kavuştursun demek için yazdım. Beklemek çok zor. Bende eşimin görevi gereği hep bekler moddayım. Bunu 12 ay değil bir ömür yapacağım. Bizim gibi daha zorda olanları düşünerek kendini rahatlatabilirsin :KK70:Rabbim askeri, polisi korusun. Bekleyenlerine sabır versin 🙏

Bedelli yapınca tazminatını alamıyordu biz de evleneceğiz malum para lazım o yüzden olmadı.
15 bindi en son. Şimdi 30 bin olacakmış sürekli olunca ama net bir şey yok işte hiçbir şeyle ilgili daha.
Bence sonradan dovunmektense 30 da olsa verilir 300de olsa verilir

Bence sonradan dovunmektense 30 da olsa verilir 300de olsa verilir

Yok vermemek değil bizimki zaten.
Tazminatını alamıyordu ve işten ayrılmak istiyordu bu yüzden.
Ailesi de yardımcı olamayınca para da lazım evlenmek için malesef :/

Yok vermemek değil bizimki zaten.
Tazminatını alamıyordu ve işten ayrılmak istiyordu bu yüzden.
Ailesi de yardımcı olamayınca para da lazım evlenmek için malesef :/
Anlıyorum benim eşim de kasimda bedelliye gidecek. Bizde evimizi satmistik ondan ayirdik para.

Kizlar senelerini doguda gecirmis askerlerimiz var sayili gun cabuk gecer bizim sayimizda yok her an diken ustunde bi anda alip goreve goturebilirler... dogu gorevleri colukla cocukla bide ... uzulmeee Allah biseyi yazdiysa alnimiza yasariz... hayat felsefem iyi dusun iyi olsun:) bu arada dogu bizlere cokk kotu gidilmiycek yer gibi gelio ama ben evlendim yuksekovaya gittim carsisina cikip gezerdik yani.. korkma emniyeti almak erlere dusmui canim bnm yuksekovada gordugum erler kantinde calisani vardi kimi cay bahcesine bakiodu kimi cevre temizligi yapiodu tabur disina cikmiolardi... ilk zor gelio ama alisiosun bi bakmissin gelmis yanina nisanlin

Kizlar senelerini doguda gecirmis askerlerimiz var sayili gun cabuk gecer bizim sayimizda yok her an diken ustunde bi anda alip goreve goturebilirler... dogu gorevleri colukla cocukla bide ... uzulmeee Allah biseyi yazdiysa alnimiza yasariz... hayat felsefem iyi dusun iyi olsun:) bu arada dogu bizlere cokk kotu gidilmiycek yer gibi gelio ama ben evlendim yuksekovaya gittim carsisina cikip gezerdik yani.. korkma emniyeti almak erlere dusmui canim bnm yuksekovada gordugum erler kantinde calisani vardi kimi cay bahcesine bakiodu kimi cevre temizligi yapiodu tabur disina cikmiolardi... ilk zor gelio ama alisiosun bi bakmissin gelmis yanina nisanlin
Valla haklısınız Allah sizlere de kolaylık versin :)

Son 2 gün cmts yolcu ediyoruz kardeşimi Bilecik’e bu arada asker çantası hazırladınız mı? Biz fazla olmamak kaydıyla çamaşır vs hazırladık oradan da veriliyor dendiği için koymadık.

Son 2 gün cmts yolcu ediyoruz kardeşimi Bilecik’e bu arada asker çantası hazırladınız mı? Biz fazla olmamak kaydıyla çamaşır vs hazırladık oradan da veriliyor dendiği için koymadık.

Aa kardeşiniz de mi Bilecik ? Söğüt mü yoksa merkez mi ? Hazırladık biz ama abartmadık çok. Bizede ordan veriliyor dendi çünkü. Nereden gidiyor Bilecik’e bir de . Biz Kocaeli’den gönderiyoruz.

Aa kardeşiniz de mi Bilecik ? Söğüt mü yoksa merkez mi ? Hazırladık biz ama abartmadık çok. Bizede ordan veriliyor dendi çünkü. Nereden gidiyor Bilecik’e bir de . Biz Kocaeli’den gönderiyoruz.

Merkez çıktı canım Eskişehir’den gidecek kardeşim bize 1 saatlik mesafe kendimiz bırakacağız hatta ama sonrası neresi çıkar Alkah Kerim

uzun dönem paralımı?

Benim eşim de diyarbakırda subay olarak yaptı askerliğini hatta günleri burda saymıştım ona rağmen rahattı. Akşam 5ten sora serbestti hatta haftasonları gizliden cumadan yanıma geliyordu 10 saatlik yolu :D

uzun dönem paralımı?

Benim eşim de diyarbakırda subay olarak yaptı askerliğini hatta günleri burda saymıştım ona rağmen rahattı. Akşam 5ten sora serbestti hatta haftasonları gizliden cumadan yanıma geliyordu 10 saatlik yolu :KK70:

Uzun dönem canım

uzun dönem paralımı?

Benim eşim de diyarbakırda subay olarak yaptı askerliğini hatta günleri burda saymıştım ona rağmen rahattı. Akşam 5ten sora serbestti hatta haftasonları gizliden cumadan yanıma geliyordu 10 saatlik yolu :KK70:

Ne güzelmiş ya ☺️

Canım içini sıkma dua et birşey olmaz sağ salim gidip gelir inşallah.. unutma kadere ne yazıldıysa odur.. komsumun oğlu hakkari yüksekova da dağda askerlik yaptı en tehlikeli yerde... annesi her gün ağlardı burnu kanamadan geldi derken evlerinin önünde kaza geçirip kolunu kaybetti... :( yani elimizde değil ki ıns sağ salim gidip döner

Back
X