• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilemedim nasıl kurtulurum bu huyumdan?

fernandohoze

kader seni güldürmüyosa espriyi anlamamışsın...
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
3.505
2.170
178
konuyu yanlış yere açmışım o yüzden taşıdım hanımlar...bkz. ne yapsam ki - bir derdim var :(

Son düzenleme:
kıskançlığım sadece eşime yönelik olduğu için buraya açtım konuyu..ama acaba kişisel bir problem olduğu için burası yanlış adres mi bilemedim :26:

sanırım bu sorun daha çok yeni evlilerde oluyo..bu sorununu aşmış olan arkadaşlarım varsa yardımlarınızı bekliyorum???:14::14:

İlan-ı aşk mesajları mı geliyor?
Çok ilginç!
O da kırmamak için uzak durmuyor öyle mi?
Bu daha da ilginç!!!
Ben olsam bu adamı kıskanmaz,ne yapmaya çalıştığını sorgulardım.
O zaman sen de sana laf atanlara kırmamak için gülümse,teşekkür et,göz kırp vs.

konuyu yanlış yere açmışım o yüzden taşıdım hanımlar...bkz. ne yapsam ki - bir derdim var :(

eşinize ait dikkat çeken tarafları ve bu nedenle kıskandığınızı yazmışsınız ben sadece nasıl bir duygu şu kıskançlık onu idrak edemediğim için cevap yazmak istedim ama tabi bu yazdığım sizin istediğiniz cevap değil :52: ben anlayamıyorum ya neyi kıskanıyorsunuz valla benim eşim de ortam olarak birçok bayanla aynı ortamı paylaşıyor tek bir kere bile bununla ilgili cümle kurmam içimde kıskançlık yaşamam amaaaaaa ona her zaman söylediğim şu olur eğer yanlışın olursa affetmem kimmiş neymiş ne zamandan beri var vs vs vs sorgulamam evliliğimiz biter ..... yapan kendine yapar canım ya bu kadar gerilme bence

İlan-ı aşk mesajları mı geliyor?
Çok ilginç!
O da kırmamak için uzak durmuyor öyle mi?
Bu daha da ilginç!!!
Ben olsam bu adamı kıskanmaz,ne yapmaya çalıştığını sorgulardım.
O zaman sen de sana laf atanlara kırmamak için gülümse,teşekkür et,göz kırp vs.

bence ilanı aşk mesajları öğrencilerinden geliyordur ki bu çok normal ....öyle değilse konu sahibi çoktan eşini parçalamıştı bence :52:

eşinize ait dikkat çeken tarafları ve bu nedenle kıskandığınızı yazmışsınız ben sadece nasıl bir duygu şu kıskançlık onu idrak edemediğim için cevap yazmak istedim ama tabi bu yazdığım sizin istediğiniz cevap değil :52: ben anlayamıyorum ya neyi kıskanıyorsunuz valla benim eşim de ortam olarak birçok bayanla aynı ortamı paylaşıyor tek bir kere bile bununla ilgili cümle kurmam içimde kıskançlık yaşamam amaaaaaa ona her zaman söylediğim şu olur eğer yanlışın olursa affetmem kimmiş neymiş ne zamandan beri var vs vs vs sorgulamam evliliğimiz biter ..... yapan kendine yapar canım ya bu kadar gerilme bence

haklısın canım benim de ona mihnetim yok..sonucunu göze alan aldatır demiştim zamanında..ve eşim sağolsun bana çok sadık birisi..ama işte bu duyguyu atamadığım için kızıyorum kendime..

Back
X