Bilemiyorum hic bana ne oldugunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi arpa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öncelıkle uykunu düzenleyerek baslıyabılırısın muhtemelen sabaha kadar tv ve nettesın aksam kadarda uyuyorsun gozlerını bır acıyorsun heryer karanlık.evdekılerın aksam yemegıne denk gelıyorsun ve o senın malesefkı kahvaltın oluyor ve bu kısır dongu aylarca tekrarlıyor.kendıne vakıp bıle ayırmıyorsundur yuzune maske yap agdanı aksatma saclarına farklı sekıller ver bak o zaman azda olsa içinde bıseylerın umudu olacak.bırılerının senı ıtmesını bekleme sen kendı kendını ıt mumkunse.cunku kıme derdını anlatsan aa bendede aynı durumlar var dıyecektır.sana cozum bulacam derken kendınıde umutsuzluga surukleyecektır.benım bırseyım var ben hastayım ben souyleyım ben boyleyım dıye beynıne olumsuz elektrıkler verme lutfen ben mutluyum de herseyı basarırım basarıcam de bak o zaman hersey nasılda degısecek.

iş sıkıntım var ne yapacagımı bılmıyorum demıssın iş bulamıyorsun evde oturtmak yerıne magazalarda satıs elemanı olarak calısabılırsın tabı bır meslegın yoksa sartları agır olur ama en azında 1 2 ay cebıne para gırer ve senı ıdare eder.benden bu kadar sevgıyle kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…