- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Sildiğim halde çıkıyo zaten offfOyhhhh, arkadaşım arama motorunun geçmişini sil zaten silinir.Ayrıca neden şifreni veresin adama ? Ayrıca arama motorunu kaldır tekrar yükle tertemiz olur. Bir daha da yapma madem endişe edeceksin
ben nişanlımın beğendiği bazı şeylere bile kavga etmişliğim var şimdi o bunu görürse kötü olur,
Çözüm önerileri bekliyorum bunu duymak istemiyorumoh olsun diyorum. burda sevgilime ski sevgilisine bakmış deyince adamları yerden yere vurmayı biliyodunuz.
Isine gelmiyo tabiÇözüm önerileri bekliyorum bunu duymak istemiyorum
Çıkmaması lazım. Madem hala çıkıyor. Listedeki arkadaşlarını butondan arat o aşağıya düşer zaten. Hayır bu kdr da endise etme eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma :))Sildiğim halde çıkıyo zaten offf
Ya şifremi yine vermem ama olurda pcde açık kalır ben gider başka şeye dalarım onunda bakacağı tutar falanEe Adama az çektirmediniz, ilahi adalet
Şaka bir yana da, şifrenizi niye verecekmişsiniz yahu.
Ya nişanlım buna büyük tepki verecek biri değil ama yaptıklarıma karşılık eline koz geçmemesi lazımÇıkmaması lazım. Madem hala çıkıyor. Listedeki arkadaşlarını butondan arat o aşağıya düşer zaten. Hayır bu kdr da endise etme eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma :))
Telefondandı şimdi pcyi açtım baktım ordada aynısıPc denmi telefondan mi? Arama gecmisi silince birsey kalmiyorki. A ya basinca cikiyorsa. A da olan butun isimler geliyordur normaldir.
Pc den bilmiyorum ama telefonda gecmisi silince gidiyor.
Benim bi arkadas benim telefondan sevgilisine bakmisti. Bende sildim arama gecmisini ama hic cikmadi. Ciktiysada bilmiyorum. Bakmadik hic.
Ilginc.Telefondandı şimdi pcyi açtım baktım ordada aynısı
Ee Adama az çektirmediniz, ilahi adalet
Şaka bir yana da, şifrenizi niye verecekmişsiniz yahu.
bütün arama kayıtlarını mı sileyim yaniFacebook'ta Hareketler dökümü - Filtrele - Ara - Arama kayıtlarını sil.
Bu sırayla silebilirsiniz. Sadece arama motoru geçmişi silmek yetmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?