- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Ya sorma daha geçen bi arkadaşının durumunu beğenmiş ne beğeniyosun diye kavga etmiştim yok artık demişti şimdi çok fena bi durumdayımHomeostas valla üzüldüm çocuk bunları öğrenirse eline koz geçecek artık istediğin gibi at koşturamicaksın yazık sana
Allah Allah, arkadaşım sen hesabını onun ellerine teslim etmek zorunda mısın? Hiçbir zaman ne ben ne de eşim böyle bir girişimde bulunmadık. Girip bakmak istersem de o girmisken alır bakarım, kontrol amaçlı değil sadece merak ederim arkadaşları ne paylaşmış diye bu da benim merakım :) ama hiç art niyet ile elime almam. Eğer varsa da bisey umrumda değil çünkü insan ne yaparsa kendine yapar. Biraz güvenmek gerekiyor güvenmediğn kişiyle de evlilik zordur. Ama sana önerileri denersen düzelir. Bir de adam durup dururken senin eski erkek arkadaşını neden aratsın? Hem nedir bu eski arkadaşları yenisine anlatmak !Ya nişanlım buna büyük tepki verecek biri değil ama yaptıklarıma karşılık eline koz geçmemesi lazım
bütün arama kayıtlarını mı sileyim yani
Bizde girip bakmıyoruz zaten açıpta eski sevgilime bakmak aklına gelmez,ama oda aynı benim yaşadığım gibi başka bişey aratırken ona denk gelirse bu kötü olurAllah Allah, arkadaşım sen hesabını onun ellerine teslim etmek zorunda mısın? Hiçbir zaman ne ben ne de eşim böyle bir girişimde bulunmadık. Girip bakmak istersem de o girmisken alır bakarım, kontrol amaçlı değil sadece merak ederim arkadaşları ne paylaşmış diye bu da benim merakım :) ama hiç art niyet ile elime almam. Eğer varsa da bisey umrumda değil çünkü insan ne yaparsa kendine yapar. Biraz güvenmek gerekiyor güvenmediğn kişiyle de evlilik zordur. Ama sana önerileri denersen düzelir. Bir de adam durup dururken senin eski erkek arkadaşını neden aratsın? Hem nedir bu eski arkadaşları yenisine anlatmak !
Ya sorma daha geçen bi arkadaşının durumunu beğenmiş ne beğeniyosun diye kavga etmiştim yok artık demişti şimdi çok fena bi durumdayım
Sildim bu seferde ikinci harfiyle yazınca çıkıyo lanetli gibiyim yapıştı resmenSakin face e telefomdaki uygulamadan girip denedim oldu sanki. Arama bolumune bas. Duzenle cikiyo sagda. Arama kayitla sil tekrar dene bakalim olucak mi
Ay istemsiz guldum kusura bakma :) bol bol ayni harfle baska arkadasi ara o zaman :)Sildim bu seferde ikinci harfiyle yazınca çıkıyo lanetli gibiyim yapıştı resmen
Sen sınav mısın !!! Arkadaşım yahu niye senin adresinden girsin de birini aratsın. Ayrıca dediğimiz gibi komple temizle telefonu,olmuyorsa telefonu resetle ki olur o dediğimiz şekilde. Kediyi merak öldürür demişler ders olsun.Bizde girip bakmıyoruz zaten açıpta eski sevgilime bakmak aklına gelmez,ama oda aynı benim yaşadığım gibi başka bişey aratırken ona denk gelirse bu kötü olur
Sen sınav mısın !!! Arkadaşım yahu niye senin adresinden girsin de birini aratsın. Ayrıca dediğimiz gibi komple temizle telefonu,olmuyorsa telefonu resetle ki olur o dediğimiz şekilde. Kediyi merak öldürür demişler ders olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?