- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Eski sevgilimle ortak arkadaşımız senin eskisi evlendi biliyomusun dedi bende şaşırdım hiç bakmadığım halde sırf bu meraktan bikaç kere açıp facebookuna resimlerine baktım,geçmiş arama kısmından sildiğimi zannederken bi baktım a yazınca o çıkıyor ben başka bişey aratcaktım onu görünce şok oldum,ben nişanlımın beğendiği bazı şeylere bile kavga etmişliğim var şimdi o bunu görürse kötü olur,şuan şifrelerimiz birbirimizde yok ama ya evlendiğimizde görürse o zaman baktığımı düşünürse nasıl silicem arkadaşlar
Hareketler dökümünden silseniz de pc komple format atsanda arama kayıtlarından yine çıkar tek çaren engellemek.Eski sevgilimle ortak arkadaşımız senin eskisi evlendi biliyomusun dedi bende şaşırdım hiç bakmadığım halde sırf bu meraktan bikaç kere açıp facebookuna resimlerine baktım,geçmiş arama kısmından sildiğimi zannederken bi baktım a yazınca o çıkıyor ben başka bişey aratcaktım onu görünce şok oldum,ben nişanlımın beğendiği bazı şeylere bile kavga etmişliğim var şimdi o bunu görürse kötü olur,şuan şifrelerimiz birbirimizde yok ama ya evlendiğimizde görürse o zaman baktığımı düşünürse nasıl silicem arkadaşlar
Ya nasıl kalır offf başka şeylermi aratayım gitmesi içinGitmez. Bendede aynisi olmustu. Kalir o orda.
O zaman daha çok dikkat çekerface kapat yeni face aç en temizi :)
Karşı tarafın tanıyor olabilceğin kişiler kısmında çıkarmışsınBiz birine bakınca karşı taraf anlar mi?
Sabahtan beri tek çözüm bulamadım engelleyip bikaç güne kaldırsam etkisi olurmu acaba?
Karsi taraf bunu bilmiyordur inşallahKarşı tarafın tanıyor olabilceğin kişiler kısmında çıkarmışsın
Belli olmasın diye kimseyi engellemedim şu güne kadar engelli olsun istemiyorum kimseEngelle gitsin neden geri kaldırıyorsun ki ?
Ya mesela hiç ortak arkadaş olmadığım tanımadığım kişiler çıkıyo bende bazen herhalde bana baktılar diye düşünüyorumKarsi taraf bunu bilmiyordur inşallah
Ama emin olamıyosun :)Ya mesela hiç ortak arkadaş olmadığım tanımadığım kişiler çıkıyo bende bazen herhalde bana baktılar diye düşünüyorum
Biz birine bakınca karşı taraf anlar mi?
Karşı tarafın tanıyor olabilceğin kişiler kısmında çıkarmışsın
Gitmez yine çıkar.Engellemesi gerek.Ilahi adalet
Arama geçmişini silin gider.
Yani tanıyor kısmında çıkmaz mi?Anlamaz.
Çıkmaz onunda size bakması gerek.Yada ortak arkadaş veya aynı şehir ilçe bu tür durumlarda çıkar yoksa siz birisine baktınız diye karşı tarafta görünmez.Yani tanıyor kısmında çıkmaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?