bilerek huzurumuzu bozmaya çalışıyorlar

marmellata

Che sarà, sarà
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
3.339
78
163
eşimin ailesiyle görüşmeme kararı aldım ama telefonda yapacaklarını yapıyorlar
oğullarına abilerine hep laf çakıyorlar

Hiç bir şey yapma. Eşin şikayet ederse de Onlar senin ailen idare et de.Kendi kuyularını kendileri kazarlar sen merak etme.Kimse hayatında sürekli negatif olay yaşatan birilerini istemez.Ama sen çok olumlu ol. Eşin sana yaklaşsın. Onlardan uzaklaşsın.

eşimin ailesiyle görüşmeme kararı aldım ama telefonda yapacaklarını yapıyorlar
oğullarına abilerine hep laf çakıyorlar

eşinziin aileisyle görüşmek istememe sebebiniz nedir?
eğer gerçekten haklı bir seebin varsa bence sölelenenlere aldırış etme. dil bu torba diil ki büzesin eşin de haklı olduğuna inanıyorsa o da pek aldırış etmez zaten konuşup dursunlar...

fesupanalllahhh...ne isterler bu aileler insanların yuvalarını huzursuz etmek ten neden bu kadar hoşlanıyolar ben anlamış değilim.

görüşmek istememe gibi bir derdim yoktu doğum sonrasına kadar
herşey ozaman patlak verdi.
gerçi ufak ufak sinyalleri vardı ama görmezden geliyordum
oğullarını benden kıskanıyorlar ve beni istemiyorlar
bu yüzden lohusalığımda yapmadıklarını bırakmadılar ve sütüm kesildi
lohusalık sendromuna girdim bebeğimi bile görmek istemedim
buda yetmezmiş gibi boşayacağız sizi dediler önceki mesajlarımda yazdım bunları
affetmiyorum durup dururken yaptukları şeyler nedeniyle

sana tavsiyem eşin halletsin sanada demesin ne dediklerini onlar yokmuş gibi davrancaksın başka çaresi yok.eşinide onumu dediler bunumu diye bunaltmamış olcaksın.sen gayet mutlu neşeli olcaksın

zaten telefonda konuşurlarsa uzaklaşıyorum..
istemiyorum adlarını bile duymayı..
ne hale getirdiler ya..
beni beni beni...
beni bu hale getirdiler..
ne kadar iftiracıymışlar.

benımde aklıma gellıyo bazen rest cekmek esımının aılesıne ama gunah dıye cekınıyorum bırde esım uzulmesın dıye ayrıca benım aılemınde hataları var esımde ınat edıp benı gorusturmez dıye cekınıyorum sabretmekten baska care yok sanırım az gorusup sabretmelıyız sanırım ınsan cok uzuluyo ama dusun dusun ne yapıcam bılmıyorum vıcdan meselesı yaptım bıraz da

neler yaptılar?

daha açık anlatsan

link veremiyorum henüz ama doğum sonrası bölümünde anlattım
ne mi yaptılar acil doğumuma inanmadılar
bilerek söylemediğimize getirdiler
ilk gece yanımda annem kaldı diye kayınvalide kıyametleri kopardı
hastaneye gelen her misafirimize sürekli annemi aşağıladı
annem için X hanım çok sulu göz
X hanım musluk gibi
ben doğuma girerken gözleri yaşarmış anneminde ondan
hastaneden çıkış günümüzde kendisine ne kadar kalacağını sordular zaten ana kız bana yapmadıklarını bırakmadılar dedi.. istenmediğimi biliyorum falan dedi
oysa anneme demiştim ki kayınvalidem kalır onun izni var sonra sen benim yanımda kalırsın diye..
ama iyice kıskançlık krizine girmişler..
çok enterasan şeyler
eve geldim dır dır lohusayım sezeyanlıyım...
oğlunun evine gelemiyormuş.
allah biliyor ya arkadaşlar bunca yıldır evliyim bu konuda eşimi bir laf etmedim
hep saygıyla karşıladım eşime diyor aldıklarımı kullanmıyor
o kadar cazgır ki ses çıkarmasın diye ameliyattan önce onun aldığı geceliği giydim
üstelik yıkanmadı ve ütülenmedi bile kendi geceliğim hazır olamsına rağmen laf söylemesin diye.
oğlu anne olur mu giyiyor kız size karşı ne saygısızlığını gördün diyor
eve geldiğimiz ilk gün yok oğlum bunlar seni ele geçirmişler vah oğlum yanmışsın sen bunlar terbiyesiz diyor annemin yanında
hastane yorgunluğu doğum lohusalık dırdırı evde beni bayılttı
sütüm kesildi
lohusalık sendromuna girdim
eşim 10. gün sonunda annesini uzaklaştırmayı bihayet akıl etti
kayınpeder devreye girdi bunun üstüne babamı aradı
siz bizim oğlumuzun üstüne konmaya çalışıyorsunuz amacınız bu dediler
bizi boşayacaklarını söylediler...
offf daha neler neler
ben ve annem bilerek bayılmamızı planlamışız tiyatroymuş

sen hiç birşey yapmana gerek kalmadan eşin çok iyi anlıyor ve hep senin iyi hissetmen için uğraşıyormuş. bundan sonra belliki zor güner daha da devam edecek. geçmişler olsun Allah kolaylıklar versin. çok üzüldüm gerçekten. eşin bu yaşananları sana yaşşattıklarını unutmaya yüz tutarsa eşinin yormadan sık boğaz etmeden hatırlatabiirsin. hep senin arkanda durmasıı sağla. dışardan gelen etkilere laflara kulağınızıtıkayın dışarda frtına koparsa kopsun siz evin içinde birbirinize sığının. birbirinize deyin ben senile çocuğumla beraber mutluyum, Allah mutluluğumuz bozmayın deyin destek olun birbirinize

of ya yazık gunah degılmı yenı dogum yapmıs kadına ..
görüşme bıdaha zaten,
eşin ılgılensın

ayy inan bayilacaktim okurken ne edepsiz,cirkef kayinvaliden varmis yaa..ne istiyo anlamadim seni bosandirip napcakmis, baskasini alip onunla daha mi iyi gecincekmis..ne insanlar var yarabbim sen akil fikir ver.koskoca kadin hic utanmiyoda bunlari sana ya$atirken pess dogrusu.kesinlikle uzak dur ve hic görüsme derim..

Son düzenleme:
inanmıyorum yaa.
sizin neyinizi görmüşlerde bu kadar abartmışlar anlamadm
insan hiçmi Allah tan korkmaz, yuva yıkıyosun ya..
Allah tan eşin senin yanında, olayların farkında..
sen eşine yansıtmamakla iyi yapmışsın..
sabırlı insanmışsın.. yaptıkları yenilir yutulu şeyler değil.
eşininde sabrı bi yere kadar
yuvana kocana sarıl
bırak onlar birbirini yesin..
huzurunuz bozulmasn inş.

Ya Rabbim Ne insanlar var yahuu... Bu kadar sinir stres yaşatacaklar ve lohusalığınızda!!! Ben var ya bu hayata geldiklerine pişman ederdim....Bu yaşıma kadar hep amaan Allahından bulsun derdim bir haksızlıkta ama ... Son iki yıldır öyle şeyler yaşadım ve öyle birşey öğrendim ki kulağımda küpe....

Deli deliyi görünce sopasını saklarmış.....

Bunu sakın unutmayın :)

Şu anda sizin yerinizde ben olsam... durup durup ararım telefonla... rahatsız ederim.. o ne diyorsa ben iki katını söylerim... Karşısında kimi olduğunu görmesi lazım...

Doğuma geldiğinde kapı dışarı edecektiniz ki neye uğradığını şaşırsın... Ne münasebet ya "boşayacağım sizi" deme cüretini gösterebiliyor.... Emdiği süt burnundan kan olarak gelirdi valla ....

Çok sinirlendim yaa çoook

Allah böylelerini nasil biliyorsa öyle yapsin...zorlu psikoloji bozarlar zatebn böyleleri ....

Ben gurbetteyim gurbetteyim deyip dururdum sagolsun kayinvalide böyle bir olay yapti hamdettim halime orda olsak var ya bizi bosatirdi sukur kactik geldik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…