bilerek huzurumuzu bozmaya çalışıyorlar

eşinin durumun farkında olması güzel...

bi de farkında olmayanlar...

kızların kocaları kızların ağzına baksın,el bebek gül bebek kocalarının evinde otursun,istedikleri zaman annelerinin yanlarına gelsin kızlar......
erkeklerin karıları kaynanası ne derse o olsun,kocası evde terör estirsin,devamlı kaynana önde olsun,kadının ailesi hep uzak hep 2. planda bulunsun,yeri geldiğinde kadın dayak yesin,kaynanası laf soksun ,oğulları karılarının değil analarının istedikerini yapsın ve onların istekelrine göre hayatlrını sürdürsün...................

eşin yanındaysa kaynanaı duyma...

benim kaynana lokal anestezi ile kürtaj yaptırmayıp özelde genel anes. ile yaptırdığım için eşimi doldurmuş doldurmuş.....annemlerde kaldım 2 gün...zehir zembelek sözler...!

eşimde anasının ağzına bakar...

o nedenle atık 3 haftadan beri kaynanam konuşur ben dinlerim.cevap bile vermem.

umurumda değilmiş konusan kimse yokmuş giibi davranırım...

bunlara en büyük ceza bu..çünkü artık susuyor ve fazla laf sokuşturmuyor.

sende beynini onlara yönlendirme ki en azından benim gibi aynı binada oturmuyorsunuz...!

ben yönlendirmiyorum ama bilerek telefonla huzursuz etmeye çalışıyorlar
görümcemde buna dahil..
zaten biz evlenirkende burnunu sokmuştu herşeye kıskançlıktan
şimdide aynı şeyi yapıyor
eşim farkediyor ama onun yaptığını.
ben lohusayken görümcemde sağolsun beni sinir etmek için uğraştı.
ama artık bütün uğraşları nafile çıkardım hayatımdan onları

eşim babasını almaya gidecek..
saatler var daha..
telefon ediyor görümce.
eşim tamam hımm diyor anladım birinden kalay yediğini
söyledi görümcemin olduğunu
hadi çık evden babamı bekletme bak adam seni bekleycek değ
ÇİRKEF SEN KİMSİN?
o kim oluyor ki dedim eşime?
hiç bir kardeş anne baba ile diğer kardeşin ilişkisine karışamaz.
daha nelerimize dahil oluyorlarsa..
sorma bende çok sinirliyim dedi.
lohusa diye ses çıkartmıyor..
(onların bana yaptığını yapmıyor!!!! lohusaya kötü davranmıyor)

ben bir hamilelik geçirmedimama aşağı yukarı ay şeyleri yaşadım canım eşinin gelir durumu iyise parasını yemek için yapıyor olabilirler şahsen benim başımdaki ruh hastalarının niyeti o. benim eşimin ruh hastası ailesi para yokken eşim ne arayıp ne sordular annemle babam kendi oğulları gibi sahip çıktılar anası babası yokmuş gibiyd çünkü ne zaman iyi para kazanmaya başladılar ailemle olan ilişkileri kıskandılar annemi fişşeklerken duydum sonunda para istediklerini söylediler açık açık bende vermeyeceğimi söyleyince boşanın siz teyzesinin kızıyla evlensin dedi. çünkü koyun gibi güdecek parasını yiyecek bir enayi arıyorlar bizde boşanmadığımız için eşime babası anası ve ablası tepkisini koydular ve ya karın ya biz diyerek resti çektiler şimdi kendi oğullarıyla konuşmuyorlar tabi bu iki ay sürdü anası olacak ruh hastası yine 2 günde bir aramaya başldı baktı olmadı bu yöntemle diye. yine bir kötülük peşinde aşağılık kadın ama fırsat vermeyeceğim sende fırsat vere eşini kendinden uzaklaştırma bırak onlar def olsunlR

VAlla canım okurken daral geldi.Allah yardımcın olsun sabır selemat versin.Onlar içinde diyeceğim yatacak yerleri yok pek Allah nasıl biliyorsaa öyle yapsın onları.

bitmeyecek sanırım bu dert..
kendime hep güçlü ol dedim. herkese güçlü ol et diyorum.
ama olmuyor...
pes ettim ben.
onlar pes etmedi ama ben ettim..dile kolay 8 ay hep huzursuzluk verdiler evime. yoruldum...
anneleğimi bildirmediler..
beni benden bizi bizden çıkardılar. yıllarca evliyiz. evimizde tartışma bilmezdik eşimle.
taki kayınvalide, görümce, kayınpeder yapacağını yapıncaya kadar...
bitmiyor işte..telefonları bitmiyor. Eşimi mutsuz etmek için her gün uğraşıyorlar...
oda bana yansıtıyor..
mutlu olsunlar ne diyeyim.
acımıyorlar torunlarına çocuklarına bir yuvanın dağılmasına...
bunun öbür dünyası da var..
Beni sonunda vazgeçirecekler..

sakın aklına getirme böyle şeyler onlar bunu istiyor zaten cnm hemen pesmi ediceksin eşini seviyorsun çocukların desen öyle yılmıyacaksın mücadele ediceksin sevgin için yuvan için az şeymi bu kadar kolay olmadığını göstermelisin onlara elinizden geleni ardınıza koymayın ben yuvamın başındayım de sahip çık güzelim cevaplarını ver içinde kalıp kendini yeme güçlü dur ufacık şeylerden mutlu olmaya bak herkez kalbi nasılsa öyle davranır boşuna niye böyle deyip yıpranma

e bir de sütünün kesilmesine neden olmuşlar,o torun kimin acaba?onun suçu ne ki anne sütünden mahrum kalıyor?!!!ve bu kadın nasıl olur da doğum yapmış bir kadının psikolojisinden anlamaz??nasıl bir sadistliktir bu aklım almıyor??
diğer arkadaşların da dediği gibi uzak durun siz,eşiniz halletsin.

eşim halletmiyor bana yansıtıyor..
dün onlarla görüştü biliyorum.
bana söylemiyor. Adlarını duyunca bile rahatsız oluyorum.
akşam geldiğinde bir garipti hal ve hareketleri.
soğuk soğuk...
ne zaman annesiyle kardeşiyle konuşsa bir değişim yaşanıyor...
bunuda bilerek yapıyorlar zaten..
gizlice telefonda bir gün kardeşiyle birgünde annesiyle tüm bu olaylardan sonra telde konuşmalarına şahit olmuştum. hani telefondan ses yüksek gelir ya karşı taraf yüksek sesle konuştuğunda.
kadında nasıl bir nefrettir öyle. ölmemi dilemediği kalmıştır...
bence dilemiştir ya o da başka konu...
onlar yüzünden huzurumuzun kaçmasından yoruldum.
dışarda bıraktım hepsini...ama bu işi bu kezde eşim vasıtasıyla yapıyorlar...
ailece dışlayacaklarını söylüyorlar vb...
torunun rızkını kesen herşeyi yapar gerçi...
bütün sorun beni görmüyorlar eziyet edemiyorlar ondan kaynaklanıyor...
yazın torunlarını görmek istediler. geldiler..hoşgeldiniz dedikten sonra yanlarında durmadım hiç..
bebeğimi bıraktım yanlarına..
niye durayım ki. kayınvalidem görümcem lohusalıkta ellerinden geleni yaptılar.
görümcem sinsi sinsi yaptı. Eşimle telefon konuşmalarını hep biliyorum.
Ama sinir oldular. bana laf sokamadılar ya..
hızlarını alamadılar. Ayrılcaksın dediler eşime...kimseler?..
o zaman demiştim onların niyeti üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
Torun sevgisi olsaydı içlerinde öncelikle sütümün kesilmesine sebep olmazlardı.
onların amacı beni bunaltmak delirtmek..torun sevmek değil.
öyle olsa öksüz kalacak tek çocuk bu olmayacak demez.
şimdi işte görüşmüyorum.
yine torun baskısı yapıyor kayınvalide. kayınpeder gördü o ve kızı göremedi ya sinir krizi geçiriyor.
o yüzden eşime binbirtürlü baskı ve acındırma yapıyorlar..

zaten bunların başıma gelmesinde büyük pay sahibi biri eşimdir.
Dur demediği için. şimdi de demiyor.
yeter huzurumuzu bozmayın demiyor..

Kader arkadasim benimmm
seni okadar cok ii anliyorum ki ayni seyler benim de basimdaa ve ben kafayi yedim galibaaa
Ya her gün yaptiklari seyler geliyo aklima benimnefretim daha da büyüyo
Senin kocadan bi tane de bende var azicik benim arkamda dursaydi beni böyle ezemezlerdi..
Herseyin basi bizim Kocalarda..#
Gerci günahini almayim esimin beni bir kac korumaya kalkti ama ozaman CADII hastalani veriyo Olusunu yine duygu sömürüsüyle kandiriyo..
Ben onlari Allaha havale ediyorum allah büyüktür elbette herseyi görüyo ben de mücadele etmeye devam edicem allahin izniyle..
sadece bunu yasayan bilir ne cektigimizi..

<yeni bir cocuk dogurmus bir ANNE böyle yapan allahtan bulsun kiskanc sey neolucak kötü insan..
Allah bizlere sabir versin...
Ben yeni dogum yaptigimda beni hep yanlis yönlendirdiler ayy cocugu kucana alma ay cocugu yanina alip yatma, sürekli karistilar, edepsiz kadin bide bana Oglume yeni emzirmistim yanima koymusutm hastanede geldi kiziyla cocugu yerine birak dedi bana terbiyesiz kadin,
niye dedim senin kokunu alirsa sana alisir isni yapamasin dedi, sanane dedim kimse karismasin cocumu isdedigim gibi yetistirrim dedim surati asik gene oturdu,kizi da ay görcektiniz surati bi karis geldiler yanima neymis sorunu biliyomusn?
kendi 40 yasinda dul cocugu yok beni kiskanmis,esim anlatti bana bunu evde esime bagrarak siz sadecde cocuk yappabiliyosunuz daha cocuk yapmicaksiniz demis yemin ederm allahim bana yardim ettsin..

Canım konunu okudum üzüldüm gerçekten çok terbiyesizlermiş dogum anı yada sonrası hiç farketmiyor insanlar kırılmamalı üzülmemeli hele haksız yere asla ama ne yazıkki çevremizde iyi varsada kötüde çok.Allaha sıgın Allaha havale et kendinide ezdirme eşinde senden yanaysa onları takmamaya çalış.bırak onlar hasetinden çatlasın sen mutlu olmaya bak.Bebeginide A llah bagışlasın mutluluklar dilerim canım

Rabbim yardımcınız olsun
İş ne kadar eşte bitiyor desek de
annesi siürekli oğlunu sıkıştırıyorsa evlat anneyi dinler bi şekilde aklına yatmasa bile
keşke bunu size yaşatmasalar
yazık çok yazık
Allah birgün onlara bu yaptıklarını çektirecektir ama "ah ne yaptım"c demek için çok geç olacak ozaman

şekerim hepsine kulak tıka gül eğlen gez canım kocacım cicim balım de gir çık oyna çık hayatını yaşa hepsine hı hı de geçç.hayatını zehir etme sakın takma.sen eşinle iyi ol gerisi ister boşa desin ister baska bişey .eşin yanında olur sen eşinle iyi olursan.bak kafana takıp üzersen kendini erken yaşlanırsın.bi ablam hep böyle derdi (adamın hanımı ölürmüş.hoca mezara defnedince dua okumaya baslarmış.adamda etrafına bakınırmış.varmı bana uygun evlencek biri die.)inan erkekler cabuk unutur kadın daha bağlayıcıdır.sen kendini üzme sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…