Bilerek mesaj okumayan nişanlim

Gonulbagi

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2006
1.855
3.661
658
Niye erkekler gittikce umursamaz hale gelir?
Telde konustuk kapattik. Bikac dk sonra mesaj attim bikac tane ve hemen uyumadigi kesin. Oylece okumadan uyudu. Ben sabah hic bir sey olmamis gibi nasil yapayim ?? Siz olsaniz sinir olmaz misiniz? Tepki versem olay oluyor

Nasil vurdum duymaz umursamaz olunur ben neden boyle olamiyorum kendimi yedim bitirdim. Bu saygisizlik degil mi

Kavga mı ettiniz veya kötü bir şey mi oldu

telde konuşurken iyi gecelerleşip konuşmayı sonlandırdıysanız normal ya okumaması, uyumuştur, bu kadar büyütülecek bi durum göremedim ben

Hayir uyumadi kapatirken daha yazdim. Muhatap olmak istemedi sadece. Kavga da etmedik gayet iyi kapattik

Benim eski bir erkek arkadasim vardi oda öyleydi…gormemis numarasi yapardi bazen bir sure susmustum sevdigim icin sonra bende patlamistim gicik olurdum onun beni önemsiz gormesine. Sonra tamamen bitti zaten

Ben olsam asla okumadan uyumam görmezden gelmem. Verilen değer insanin kendinden götürmemeli.

Kısasa kısas yaparım o yazmadan konuşmam.Hep böyle yaptım bu zamana kadar.Ustune düştükçe kendini havalarda görüyorlar.
Her zaman ise yaramayabiliyor bazi erkeklerde özellikle inatci pislik olanlarda.. helede seven taraf sen olursan ayvayi yiyosun sen kisasa kisas yapim diyosun ama is ayriliga kadar gidiyor inat yaptigi icin

Ben olsam asla okumadan uyumam görmezden gelmem. Verilen değer insanin kendinden götürmemeli.
O sizsiniz be sizin sevgi anlayışınız. Karşı taraf böyle değil diye suçlayamazsınız. Siz bu adamdan eminmişsiniz ki nişanlanmışsınız. Bence boşuna ilişkinizi zedelemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…