Bilerek mesaj okumayan nişanlim

Her zaman ise yaramayabiliyor bazi erkeklerde özellikle inatci pislik olanlarda.. helede seven taraf sen olursan ayvayi yiyosun sen kisasa kisas yapim diyosun ama is ayriliga kadar gidiyor inat yaptigi icin
İnatçı pislik biriyse zaten devam etmenin anlamı yok

Onu hayatinizin merkezinden cikarin. Burada ben bile fenalik gecirdim. Cok bunaltiyorsunuz.
Ya ama öyle deme bazen insanin elinde olmuyor! Bende hayatim boyunca rahat biriyimdir ama 1 kisiye elimde olmadan yapamamistim onun tavirlari yuzunden daha dogrusu.. mesela sen cok seviyorsun o hep cool takiliyor, hep belirsiz hep umursamaz garip bir ruh haline burunuyorsun.

Benim eşim neredeyse iyi geceler derken horlamaya başlayacak takma yani
Erkekler kafasında kurmayan varlıklar olduğu için direk uykuya dalar. Ama biz öyle mi kitap yazarım kafamdan geçenlerle

Ben bazen uykumdan uyanıp mesaja görüldü atıyorum tekrar uyuya kaldığım için cevapta yazamıyorum o yüzden bu konuya bir şey yazamayacağım

Pasif agresif hareketlerden nefret ederim. Kelimeleri kullanmak onemli. Size yazdigi zaman dunku mesajimi gormedin mi, senden cevap bekliyordum, atmayinca kendimi onemsiz hissettim falan diye anlatin kendinizi. Bizde kadinlar susup trip atip duygulari konusmayi bilmedigi icin, erkekler de en ufak bir rahatsizlik hissetme konusmasinda abartiyorsun, bunda bir sey yok falan diyor. Kelimeleri kullanip duygularimizi ifade etme konusunda cok basarisiziz.

Belli saatten sonra uyanik da olsa bunu yapiyor bana. Mesaja bakmiyor. Başka sorunlar da var. Bugün botox yaptirmaya gittim. Neden para verip bunu yaptirdim diye bir suru yorun yapti. Yani neden para verdin simdi ona gibi. Ama eminin kirisikliklarin onu rahatsiz ediyordur. Calisan ben parayi veren ben. Parayi ondan da istemedim oysa. Bilmiyorum sorunlar var. Napicam bilmiyorum. Bir de ikinci evlilik olacak. Bastan prensesler gibiydim

erkekler değilki sadece kadınlardada oluyor bu,sanırım ilişki sıradanlaşıyor,yada yazdıklarını merak etmiyor,çok kafana takılıyorsa yada değersiz hissediyorsan çözümü var konuşup ayrılırsın,aslında bu çok basit bişeymiş gibi görünüyor küçük bir problemmiş gibi ama aslında almamız gereken msjlar aslında bu şekilde oluyor,zamanında böyle değildi yada ben görememişim ben onu tanıyamamışım yada çok değişti deriz ya hep aslında o öyle değil biz görmek istemiyoruz sadece,aslında buradan çok anlam çıkabilir,beni ciddiye almıyordan tutunda msjmı okuyup cvp verecek kadar önemsemiyor,önemsemiyorsa sevmiyormu vs.ben kendi adıma çok sallamadığım tiplerin msjnı görmezden gelirim,ama msj yazmak için tv karşısında uyumamak için kahve içip gece yarısı beklediğimide bilirim,bu sizin iç güdülerinizle alakalı birşey,siz nasıl hissediyorsanız muhtemelen doğru olan o dur,biz bir msjı okumamış ne olacakki der geçeriz sonuçta...

Ara ara oluyor. Ben bu adamla evlenicem evlenince daha da artarsa korkulari sardi
Gerçekten abartıyorsunuz. Bütün samimiyetimle söylüyorum abartıyorsunuz. Üzelmek normaldir belki ama evliliği de işin içine katmanız

1 saat telefonda ardından1 saat mesajda konuşmanın ne alemi var oldu olacak güvercinin ayağına mektup bağlayın haber yollayın konuşmuşsunuz işte mesela ben mesajdan nefret ederim . Bu kadar darlamayın

Arkadaşlar belki kızın telefonu kapatınca aklına önemli bişey geldi yazdı adamın bakması lazımdı

Uyanık olduğunu nasıl anladınız? Bence burası önemli. Gerçekten uyanıksa sallamıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…