Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eşiniz sizden araba alcam die bileziklerinizi istese verirmiydiniz.yalnız bu arabayla tüm sülalesini gezdircek menun etcek onları.vermek istemesek haklı sayılırmıyız?:sm_confused:
Ahhh AHhhh yaramı deştin ver gitsin ablacım veeerrr sonuçta araba sizin değilmi binen binsin....
Benim gibi beş para etmez nankör patavatsız pisilik insanlara vermektense kocana ver isteğini gerçekleştirsin....
canlarım saolun şimdi kapsamlı anlatim.eşim istedi bileziklerimi arabanın modelini yükseltcek neyse ben vermem dedm.bir iki derken kavgalara başladı sen benmi var neyi benden esirgiyorsun falan muhabbeti.bense benim olduğu için vermek istemiyorum.neticede bu hukukende dinende böledir mehir denir ve eş istemedikçe zorla kimse alamaz eşi bile olsa.anlattım ona anlamadı.kavgalar büyüyor ne yapmalıyım vercem sonunda sanırım
canlarım saolun şimdi kapsamlı anlatim.eşim istedi bileziklerimi arabanın modelini yükseltcek neyse ben vermem dedm.bir iki derken kavgalara başladı sen benmi var neyi benden esirgiyorsun falan muhabbeti.bense benim olduğu için vermek istemiyorum.neticede bu hukukende dinende böledir mehir denir ve eş istemedikçe zorla kimse alamaz eşi bile olsa.anlattım ona anlamadı.kavgalar büyüyor ne yapmalıyım vercem sonunda sanırım