Bilezikler verilmeli mi..?

jeelibon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
357
0
96
Ankara
kızlar eşiniz sizden araba alcam die bileziklerinizi istese verirmiydiniz.yalnız bu arabayla tüm sülalesini gezdircek menun etcek onları.vermek istemesek haklı sayılırmıyız?:sm_confused:

veririm. benim işimi gördükten sonra kimi isterse gezdirsin. bana dokunmazdı a.s.

Ben olsam vermem..
Takıların çok zor durumda kalmadığımız sürece bozulmasına karşıyım..
Allahım da mecbur bırakmasın inşallah..:nazar:

bende verirdim ,arabayı sadece kendine almıyor ya eşim ikimizin arabası olcak

başkalarını gezdirecek diye herkesten araba için para alcak halimiz yok heralde

Ahhh AHhhh yaramı deştin ver gitsin ablacım veeerrr sonuçta araba sizin değilmi binen binsin....
Benim gibi beş para etmez nankör patavatsız pisilik insanlara vermektense kocana ver isteğini gerçekleştirsin....

eşim de ben de araba almak için bilezik veya altın bozdurulmasından yana değiliz.
bir gün acil bir ihtiyaç olursa ya da ne bileyim ev almaya karar verirsek diye saklama taraftarıyız
ama herkesin kendi kararı elbette.
günümüzde araba da bir ihtiyaç
arabanın senin ihtiyacını karşılayacağını düşünüyorsan ve senin dediğin gibi eşin birilerini memnun etmeye çalışmıyorsa eşine destek verebilirsin

ben yarısını verdim
vermesem borca girecek yine bana zorluk olacaktı
ama öyle sülale taşımaclığı yapmıyorkaydirigubbakcemile3

kızlar eşiniz sizden araba alcam die bileziklerinizi istese verirmiydiniz.yalnız bu arabayla tüm sülalesini gezdircek menun etcek onları.vermek istemesek haklı sayılırmıyız?:sm_confused:

bence bu senin tercihin olmalı, istiyorsan verirsin, istemiyorsan vermezsin, vermek istemiyorsan eşin seni zorlamamalı, kararı sana bırakmalı

ver gitsin canım sonucta araba sizin akrabadan birinin üzerine olmayacagına göre

bana göre araba çok gerekli bişi değil hatta masrafı da fazla..satmak istesen bile kar elde edemezsin..o yüzden paran değerlensin..bu anlamda vermezdim

bileziklerime sadece ev almak için kıyarım sanırım...araba evet ihtiyaç ama bileziklerime değmez...varsa para alınır, yoksa alınmaz...

canlarım saolun şimdi kapsamlı anlatim.eşim istedi bileziklerimi arabanın modelini yükseltcek neyse ben vermem dedm.bir iki derken kavgalara başladı sen benmi var neyi benden esirgiyorsun falan muhabbeti.bense benim olduğu için vermek istemiyorum.neticede bu hukukende dinende böledir mehir denir ve eş istemedikçe zorla kimse alamaz eşi bile olsa.anlattım ona anlamadı.kavgalar büyüyor ne yapmalıyım vercem sonunda sanırım

Ahhh AHhhh yaramı deştin ver gitsin ablacım veeerrr sonuçta araba sizin değilmi binen binsin....
Benim gibi beş para etmez nankör patavatsız pisilik insanlara vermektense kocana ver isteğini gerçekleştirsin....

canım ya kime gitti tüh ya:çok üzgünüm:

canlarım saolun şimdi kapsamlı anlatim.eşim istedi bileziklerimi arabanın modelini yükseltcek neyse ben vermem dedm.bir iki derken kavgalara başladı sen benmi var neyi benden esirgiyorsun falan muhabbeti.bense benim olduğu için vermek istemiyorum.neticede bu hukukende dinende böledir mehir denir ve eş istemedikçe zorla kimse alamaz eşi bile olsa.anlattım ona anlamadı.kavgalar büyüyor ne yapmalıyım vercem sonunda sanırım

Siz bilirsiniz..
Mecbursanız verin madem..şutarafagitti

eşler arası para konusunda, senin-benim olayını anlayamıyorum. herneyse,
eğer arabanız varsa model değiştirmenin gerek olmadığı konusunda ikna etmeye çalışın eşinizi. daha önemli önceliklerimiz var deyin, allah korusun kötü bir günde güvencemiz olsun falan diyin. krediyle alabilir maaşıyla da yavaş yavaş öder...

iyide zaten arabanız varmış, saçma bi dayatma bence, işin zor valla, kolay gelsin

aaaaaaa arabanız varsa iş değişir vermeyin bence :/

arabanın modelini değiştirmek için evdeki altınları satmak gereksiz
hiç araba olmasa bile araba almak içinde altın satılmaz bence

Back
X