Bilezikler'im ve kaynanam

SUDENNAZS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
15
7
1
47
1 senelik evliyim ve evliliğimde kaynanam toplanan paraları küçük altınları eşimle bana sormdana aldılar
düğün salonuna vermişler kredi çekmişler vs...1 ay geçmeden bileziklerimi eşim oturduğumuz evin kredisini ödiyelim annemlere tenezzül etmeyelim diye bozdurdu parasını onlar borcu kapatsın diye verdirdi.
1 sene geçti hala borcumuz var diye ağlıyorlar...Bende dayanamadım söyledim o bilezikler benim hakkımdı
geri istiyorum diye...Kaynanam da dediki size ev verdik vs kısaca olay bu kocan bozdurdu o alsın diyor ...Siz olsanız napardınız ...1 senedir herşeyi alttan aldım ama sanırım hata bende

onlar bileziklerin parasına size evmi aldılar
anlamadım ben

Kaynana hakli. Eger maddi durumlari yoksa birikenlerden pay alirlar yani. Ayrica o ceyrekler falam hep ödünç geliyor. Bilezigi esin bozdurmus kv hakli esin alacak.

evleri vardı birini bize verdiler , evin içini kredi çekerek tadilat yapmışlar , düğünde tutulan salonun parasını krediyi vs ödemişler ama ben ne kadar toplandı vs hiçbirşey söylenmedi bana

Senınkıler yıne ev almış
Benım bıleziklerim gitti. Ama ben istemıyorum . Onun aldığı bileziklere kalmadım ben

onlar sana ev vermişler sen de elini taşın altına sokacaksın bu konuyu da kv değil eşinle konuş böyle bir konuda onlarla yüzgöz olma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…