- Konu Sahibi mavilimonata
-
Hiç takmadım. Çok çirkin geliyor bana bilezikler. Şık bilekliklerim var onlardan takıyorum arada...Birileri takınca görmemiş der birileri takmayana fakir falan der. Elalemin ne dediğini takmayı bırakmalıyız. Canı isteyen taksın hevesini alsın. Elalem için hevesinden vazgeçmesin.
Bence sarı sarı bir sürü çok itici görünüyor. Yakışacak şekilde takılsın abartısı kötü oluyor konu sahibi.
takabilirsin.çok da güzel olur benceHanımlar iyi haftasonları :)
Bu akşam bir arkadaşımın söz töreni var(mekan tutmuşlar.) Bende henüz çiçeği burnunda gelinim, 2 hafta oldu. :)
Şimdi merak ettiğim bir konu var bu tarz törenlerde çok bulunmadığım ve daha önce dikkat etmediğim için bilemiyorum bu akşam bileziklerimi takmalımıyım yeni gelin olarak? Abartı olur mu? Heves de ettim sanırım biraz
Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler:)
Bu arada abartılacak kadar yok çok kalın olmamak kaydıyla 6 bileziğim var
Hiç bir zaman takmadım. Sadece setimi takarım düğün nişanda o kadar. Ben hiç sevmem öyle şıkır şıkır takıp gezmeyi. Ama eğer siz istiyorsanız takın tabiki.Hanımlar iyi haftasonları :)
Bu akşam bir arkadaşımın söz töreni var(mekan tutmuşlar.) Bende henüz çiçeği burnunda gelinim, 2 hafta oldu. :)
Şimdi merak ettiğim bir konu var bu tarz törenlerde çok bulunmadığım ve daha önce dikkat etmediğim için bilemiyorum bu akşam bileziklerimi takmalımıyım yeni gelin olarak? Abartı olur mu? Heves de ettim sanırım biraz
Ben her zamam sade olmaktan yanayim. Taki setini tak ek olarak iki bilezik takabilirsin. 6 bilezigin hepsinj takma bence .
Bahsettiğim arkadaşımla ailece görüşüyoruz dayımlar falan akraba gibi olduğumuz için kararsız kaldım setimi ve 2 bileziğimi taktım(bizim burada takmayanlar için hemen satmış diyorlar :/ ) hevesimi de almış oldumAkrabaların içine giderken takıyorum , onun dışında asla takmam spor giyindiğim için komik oluyor. Akrabalar da takmayınca vahh vahh altını yok mu acaba diye dedikodu yapıyorlar mecbur kalıyorum :)
Hanımlar iyi haftasonları :)
Tak tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?