Bileziklerimi takmalımıyım?

Hevesin var belli ki tak gitsin canım, ben de taktım bir kez ancak şu an hevesim yok. Hevesini al
6 tane de abartı değil istersen 10 tane olur kime ne

Hiç takmadım. Çok çirkin geliyor bana bilezikler. Şık bilekliklerim var onlardan takıyorum arada...

Begeniyorsaniz takin. Ben bileziklerden hic hoslanmiyorum yerinizde olsam takmazdim ama tabi zevk meselesi. Hosunuza gidiyorsa takmamaniz icin bir sebep yok

Akrabaların içine giderken takıyorum , onun dışında asla takmam spor giyindiğim için komik oluyor. Akrabalar da takmayınca vahh vahh altını yok mu acaba diye dedikodu yapıyorlar mecbur kalıyorum :)

Bu tamamen sizin zevkinize kalmış. Modeli şekli tarzınıza uyuyorsa, hoşunuza gidecekse neden olmasin. Bana bizeliklerim normal altından farklı gelmedi valla düğünden beri görmedim yüzlerini bankadalar. ama cemiyette takip takistiran bazı kadinalra da yakistiriyorum. Ben de bilekligimi takmayı seviyorum mesela.

takabilirsin.çok da güzel olur bence

Hiç bir zaman takmadım. Sadece setimi takarım düğün nişanda o kadar. Ben hiç sevmem öyle şıkır şıkır takıp gezmeyi. Ama eğer siz istiyorsanız takın tabiki.

Akrabaların içine giderken takıyorum , onun dışında asla takmam spor giyindiğim için komik oluyor. Akrabalar da takmayınca vahh vahh altını yok mu acaba diye dedikodu yapıyorlar mecbur kalıyorum :)
Bahsettiğim arkadaşımla ailece görüşüyoruz dayımlar falan akraba gibi olduğumuz için kararsız kaldım setimi ve 2 bileziğimi taktım(bizim burada takmayanlar için hemen satmış diyorlar :/ ) hevesimi de almış oldum

Valla benim tarzım olmadığı için mi bilmem ama bana çok itici geliyor.

geçen bir akraba düğününe gittik. Başka bir akrabanın oğlu da nişanlısi ile geldi. Kızın iki kolu da bilezik doluydu ve boynunda da kolye küpe yüzük. Gelinden daha fazla idi takısı. Çok itici duruyordu bana göre.

Eğer takmak istiyorsan bir bilezik kolye filan olabilir. Ama 6 tane bilezik hiç şık olmuyor (bana göre).

Düzeltme. Zaten söz olmuş bitmiş geç farkettim tarihi.

Bence hevesin varsa tak...
Ben altın bilezik sevmem kolda kendimde...
Ama bileklerime başka şeyler takmayı seviyorum şıkır şıkır ses..i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…